- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако огранизаторите изгонят Иван Ангелов?
Нещо организаторите се гласят да елиминират Иван Ангелов, защото не ги кефил.
Ako go izgonat sa ebasi tupaniete to toi im pravi shouto az lichno go gledam samo zaradi nego vqrno nqkoi pyt prekalqva s ligaveneto no pyk pee mnogo dobre
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Zashto shte go gonqt be?
Ot kade si go chul ili prochel tova?
Липсва правилния отговор:
Дано да го изгонят и най-накрая да заприлича на шоу това тъпо предаване...
Тоя ГОЛЯМ смешник яко ви мята иначе... човека се е усетил, че като се прави на шут, българите и по-специално вие лапетата обичате това и ще го гледате и ще гласувате за него.. а той всъщност е пълен въздух под налягане!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Така и така не гледам това предаване
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
много ясно,че ще спра да го гледам даже мисля , че предаването трябва да се казва Иван Идол .. ако не е той шоуто не струва ..
- >Ще продължа да гледам Music Idol и изобщо няма да ми липсва. <-
Не знам какво толкова му харесвате. Прави си PR момчето. Това ли е моделът за подражание? Самочувствие без покритие? Че е шоумен не отричам, ама не е оцелил начина да се прави на такъв. Не виждам кое му е достойното да излагаш себе си и родителите си също пред цяла България, а и не само. Според мене момчето има талант, но просто така няма начин да се развие като певец, а най-много да стане цирков артист ... изобщо няма да ми липсва ... Елена ми липсва, понеже пее жестоко и заслужаваше да остане ... вече гледам предаването само заради Пламена и Деница ...
перфектно казано.... с малка разлика - гледам го заради Тома и Деница. Иван за мен не е за тук и журито напраиха огромна грешка кат го пуснаха. Това лигавене и привличане на внимание и тн е нищо повече от едно избиване на комплекси. Иван е един комплексар който изобщо не е самоуверен в себе си и чрез това си никфо поведение се опитфа да привлече вниманието да тези дет само гледат нечии сеир... просто той не струва нищо.ще се радвам да го изгонят.Първоначално написано от Momchil
аз бих го гледала, щот няма др по телевизията, но ше е некво мн тъпо .. иван си им праи шоуто.. + тва си е талант, не виждам смисъл да го гонат, освен че им къса нервитесамо Иванчо
![]()
+1Първоначално написано от Momchil
Прави шоу,но прекалява в повечето случаи
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Просто ще забравя , че в 20:00 има нещо по бТВ
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Мене много ме кефят такива хора като Иван, супер е различен от другите псевдо айдъли и точно това го прави толкова готини аз се лигавя тъй че...аз това предване го гледам само и единствено заради него, щото пича си има много добри гласови данни и прави невероятно шоу
![]()
So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are, and nothing else matters!!!
ебати заблудените хора![]()
зала'ам си левиО ташак, че не'а го изгонАт
Все ми е тая дали ще го изгонят или не...
Ама заради горното мнение се надявам да го изгонят за да може психопат* да си резне левия ташак![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
а аз те обичах с цялото си сърце ...Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
ако го изгонят си вкарват директен автогол
иван им прави рейтинга и никой друг![]()
НЯМА ДА ГО ИЗГОНЯТ . ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ. КФИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ?!
Няма начин да го изгонят!Та той им прави цялото шоу...
..this world is watching me..
Защо да го гонят?С него е по-забавно.
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Първоначално написано от DjBaloon
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тома е по-добърПървоначално написано от CraZy_K1LlErR