- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако огранизаторите изгонят Иван Ангелов?
toq e palen izrod kato go dadat v kadar smenqm kanala ....ivan... ivan ..ivan nema 6to ivan se haresva na 15 godi6nite paleta.
men li4no ne me e vpe4atlil s glas moje bi "samo sex bomb" q izkara gore dolo dobre...nezabravqite 4e tam tarsat muzikalen idol ..a taq lignq opredeleno ne stava za takavmn 6e sajalqvam ako toi spe4eli (to na tam e tragnalo) prosto takav ni e mantaliteta na balgarite ....
има го и този моментПървоначално написано от joalbrito
i az ne go znam koi e i oniq denislav predi ima6e nekva tema zavijdate li na denislav i nikoi ne mi kaza koi e toq ???
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Няма да го изгонят, защото печелят от него.
Едва ли точно организаторите ще го изгонят, защото той до някаква степен носи интерес и зрителски рейтинг за мюзик айдъл. Не ме се ще да го кажа, но си признавам, че е една доста атрактивна личност(понякога до голяма степен за простотий). Според мен малко прекалява с клоунските номера и преиграва, но това си е лично мое мнение. По някой път доста ме дразни, като почне да се пренася.
Няма да го изгонят, нали той им пълни джобовете с есемесите. Но ако наруши някоя клауза на договора може и да направят нещо ...![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
няма го изгонят скоро бе![]()
No martini .. no party..