- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета бихте ли се гримирали за Бала си ?
s1deiki po ostanalite mneniq nqma da e golqma zagubaПървоначално написано от rusiqscott
are nikoi ne ti kazva da xodi6 kato tarzan ili da ne se podd1rja6, noooo si ima i nqkakvi granici
i 4estno ne bix oti6la pri mom4eto s oskubani vejdi, glanc i naglasen po dobre ot men
to tva m1j li e ili kvo
![]()
Направете място на мъжа с огледалцето!![]()
![]()
![]()
![]()
по темата:Против
-->грима е за жени не за мъже,ще си слагал гланц ми слой си и червило бе мен и спирала..по готен модел ше си![]()
![]()
Първоначално написано от comics
![]()
![]()
Ти май нещо се бъзикаш!!!Тфа "нещо", което ти наричаш грим за мъже е... ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ!!! Кое нормално момче ще си слага къвто и да е грим!Чесно казано аз мисля, че не трябва да ходиш на гримьор за лицето, а по-скоро трябва да ти лъснат гладкия като стъкло мозък!!!
Ако имаш пъпки мий си лицето по-често с некфи спец. продукти /имат ефект м/у др/, а колкото до веждите- може да ги поподръпнеш МАЛКО, и тфа е!!! Кфи гланцове и фондьотени дрънкаш!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Оставете "момчето" беПървоначално написано от KrisTa_
той иска да се гримира
харесва се когато е с фон дю тен хаха и червилце и гланц...а ти с рокля или костюм ще си на бала си че вече съвсем се обърках
Първоначално написано от comics
Поддържане-ок.Нормално е да си махнеш космите между веждите,ако са на път да се слеят в еднаНормално е и да се грижиш за кожата си,да нямаш пъпки и т.н.Но да си слагаш фон дьо тен,гланц и т.н. е наистина леко странно.Аз лично до сега не съм виждала никъде фон дьо тен или гланц да бъдат рекламирани от мъже,което навежда на мисълта,че са женски продукти.И все пак всеки сам решава за себе си,щом смяташ,че така ще изглеждаш по-добре...
![]()
НИКОГА. Абе чисто и просто казано само селските тупари се правят на жени . За мен мъж , който си слага гланц и си слага безцветен лак или пък носи розови блузки е педал
. Това е никой неможе да обори това
![]()
. И на края от много гласене оставаш на сухооооо
![]()
za vejdite ni6to protiv ako ide6 za po4istavne na liceto edva li 6te ima6 nujda ot fdt ama se pak si e do izbor nooo miglite i glanc tva e izli6no![]()
Едно нормално мнениеПървоначално написано от GaBiIi__
Аз не казвам да си слагаш грим фондю тен гланц ей така в ежедневието
дадох пример просто.
Ама ест секи започва да тълкува всичко в крайна мярка само и само за да може да критикува някой , да се напрай на газар и голям разбирач.
Ей тва е проблема на всички!
Алоооо Beckham гледам ти аватара явно си привърженик на Бекъм (Аз също съм) и ти гледам и "само селските тупари се правят на жени". А за това Бекъм "селския тупар" стана Най-желаният мъж на годината нали.
ami da za po specialen povod moje az li4no sam ogromna fenaka na c. ronaldo ii sam go vijdala na sesii i interviuta s glancПървоначално написано от rusiqscott
i fdt i tn za mene toi nqma da izglejda gei nikoga po tozi na4in stiga da ne se prevarne v navik xaxax ama za ednata ve4er
![]()
БЛАГОДАРЕН СЪМ ЧЕ НЯКОЙ ПОНЕ МЕ РАЗБРА ЗА КАКВО ГОВОРЯ![]()
Аз също съм гледам мн фотосесии на Бекъм , Роналдо , Брад Пит и още кой ли не , кадето си е 101% мъж ама ей тва е проблема тука в България ,
всеки само критикува другия.
Za leko grimirane stavaAma da ne se okaje, 4e nai-nakraq ti si po-nagrimiran ot priqtelkata si
![]()
Ina4e e mnogo dobre ,4e ima pove4e mom4eta , koito se grijat za vun6niq si vid
Абе аз до са не съм видял Бекъм с розова фланелка , гланц или лак за нокти. Ако ти си видял браво ама аз не
. Иначе космите и аз си ги махам
ама веждите па да си ги махаш , тва е смешна работа ... Ако това на снимката си ти начи ...... си почти жена
![]()
Начи по добре си махни тая снимка. Не си виждал Бекъм с гланц и лак за нокти![]()
![]()
![]()
![]()
не ми се рови ся из нета иначе ае порови се и намери малко снимки на Бекс и виж и тогава пиши "Глупости"
И да това е мойта снимка!!! КАКВО ?
Еми окрадвам се , че ти си видял , аз до са не съм видял честно Бекъм с розова блузка и т.н ... Аз не го гледам с какво е облечен щот ме радва като футболист , ако на теб ти харесва като мъж ОК нп
. Аз повече няма какво да кажа освен слава богу , че все пак таквиз крайни като теб (ако правилно съм разбрал) се броят на пръстите на едната ми ръка .
А ве хем искаш съвети и мнения хем не си съгласен и спориш и не ги приемаш, а приемаш само това, което искаш да чуеш.
Прави какво си искаш
Спасявай се.
Ама после като почнеш да плачеш по улиците си е вече твой проблем![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ОМГ![]()
![]()
![]()
Какво?!?
Няма смисъл да спориш, че не си имал предвид истинско ГРИМИРАНЕ след като вече всички те нахулиха..
То се знае, че ако първото мнение беше на GaBiIi__ или някое подобно позитивно мнение веднага щеше да започнеш да питаш неща от сорта на: "Каква кола маска ще въздейства най-добре на кожата ми??" или пък "Абе нещо на Avon спиралата не ми харесва..я кажете някоя друга за максимално Одължаване на миглите ми"...
И какво само спориш? Нали искаш мнение на нормални хора? Ето ти мнения.. Ако искаш само да ти казват неща каквито ти искаш да чуваш отиди във фен клуба на Азис!
Имаш типичното изразяване на ЖЕНА !
И..да се върнем на темата все пак...мисля, че мнението мие ясно!
П.С. Много зле изглеждаш на снимката на профила.. Съжалявам ако съм те обидила по някакъв начин но във форумът се пишат мнения и аз пиша моето!
![]()
![]()
![]()
Бахти ся се поровичках тука в форума и открих една тема в "Всичко тийн накуп" където хората си слагат снимки![]()
![]()
![]()
Еми като видях и се ужасих 80 % от хората просто не е трабвало да си слагат снимки.
Забелязах доста сладурани (момичета) , ама от тва което видях от другите и как да приема мненията ви![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
напрао се отваратих от доста личности особено такива където са си дали и мнението тука
![]()
![]()
![]()
Abe nekoi da ne te prasnal s buhalka v glavata.Az razbiram nekoi krem za papki ama fon diu ten i glanc......Първоначално написано от rusiqscott
![]()
![]()
![]()