- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какви моми4ета-фе6ани или хипарки?
това е въпрос кум мом4етата (може и момичета да пишат естествено) какви момичета предпочитате хипарки (по-освободени) или фе6ани (онези красивите)??
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
А извиняваи ти от кои си???![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
ФйЕшЪъЪън bitch!Първоначално написано от vikiiitooo
![]()
![]()
![]()
ПТ: (лично мнение) Вижте сега, ако едно момче е ФйЕшЪъЪъН () мн ясно, че ще си пада по фешънки...
баси, да сте виждали метъл с гаден, долен фешън под ръчичка? (Шото аз не съм...) Сичко си опира до вкуса... А щом си фешън, най- мн да забиеш некое рапе или в най- добрия случай некое мъжко иму
![]()
![]()
![]()
btw i az sum se chudila..ama ne tochno fashion-ki i hiparki..ami mejdu natokanite macki s polite i tokchencata..ili s po shiroki dunki,kecove,shapki,ranichki..i t.n
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Първоначално написано от nia _ivanova
![]()
![]()
по-нахаканата![]()
Напълно съм съгласна с този човек!!Първоначално написано от extreme_
![]()
кои по-точно? които се крият по очилата и правят невъобразими физиономии с 300 ефекта от фотошоп ли? да определено са страхотни...Първоначално написано от nia _ivanova
![]()
хаха абсолютно съгласнаПървоначално написано от EarthShaker
![]()
ем фешънките ме подлудяват,ама не онея дет са хаусарки 6от са супер сме6ни пове4ето не са хубави въобще,а тея дет се обличат елегантно(манекенките)е лошото е че повечето са големи надуфки и не са печени по харектер ама си заслужава :П
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
хипарки много ясно!!!
А не тия грозни фешънки които носят очила по-големи от лицата им и ходят в Амор...не мерси!
Първоначално написано от comics
fashionite sux :}}}![]()
![]()
GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...
hiparite :P :P
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
ne moga da razbera samo za6toto horata postoqnno se razdelqt na nqkakvi grupi4ki...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
хипарите чоек .... много ощо понятие .... не си определила верния термин ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Каквото и да се има под думата хипарки аз съм за тях (момиче съм)!Фешъните са отврааат![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
sorry че не сте ме разбрали под хипита имам предвид отпуснатите хора,тези които не следват модата ,не знаят кяа е Аврил,бритни спиарс и т.н... ,тези които си карат скеитбоард или колело и обичт да се разхойдат из природата,а не на дискотеки....... изобщо тези,които са на изчезване![]()
![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
права сиПървоначално написано от justme__
сорри за темичката ама продалжаваите да пускате птговори
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
И обичат да ходят?![]()
Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
не се изказах,както трябва
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
аз не се числя към нито една група...и кво прайм ся??
П.С-те момчетата си знаят кво харесват,ако повечето тука (момчета) ти кажат че харесват хипарки,ти на такава ли ще се направиш,бъди себе си бе,дете![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
мн ясно ,че не не ми пука пт мнението на другите.Аз сум си аз.Първоначално написано от VerryBerry
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
тогава въпросът за хипарките и фешънките е излишен![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...