- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какви моми4ета-фе6ани или хипарки?
"хипарки" предпочитам.....фешънки НЕ дишам сериозно...ако видя някоя по улицата понякога се изтърсвам по-силно да се гръмне![]()
..this world is watching me..
А, значи това са хипарки.Първоначално написано от nia _ivanova
![]()
Ако момичето е свястно, ще го "предпочета" независимо към коя група се причислява.
of vseki si ima razli4no mnenie sprete da puskate tema kade se hranite vzaimno pfffff Koito iska shte e emo koito iska metal feshan i taka natataaaaaaaaakkkkkkkkkk
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хахаха,ебаси описанието си дала,честно..
начи не мога да се обличам фешън и да ходя сред природата?
едното няма нищо общо с другото
Такива, които не се лигавят.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Пише се FASHION и си злеПървоначално написано от RaZcAkVa6tIq
![]()
Sladki fashionki![]()
Нито "фешъни",нито "хипарки".![]()
Аз пък не се вписвам нито във "ФеШъЪнКиТиИ", нито в "хипарките". Просто съм си "аз" и моето "аз" не се препокрива с нито едното от двете. Баси, тряяше да има отговор "Гери"![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Не знам за вас,ама мен лично ми писна отт
"КуУчкЪъ сЪм ,ама нЕ тФоята "![]()
А иначе много зависи от самия човек....
i got a little Secret for ya..
тя момичето ги е сложила тея,защото те напоследък наистина са адски срещано явление....
ми предпочитам "хипарките",но иначе съм забелязала че свестните момчета (или поне тея кет аз ги мисля за такива ;} ) си падат по тея нафуканите...незнам,мое лично мнение
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Mi spored men trqbva da si xameleon i da yspqva6 da si razli4na ot si4ki tipaji i stereotipi i predi vsi4ko nezavisimo dali si "fe6an",hiparka,skeitarka,metalka,biznes dama i pro4ie budi sebe si!!!
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
-ауу кфо си прискрипану
-кфо делите хората на стилове беееее
-и като го чуя това фешън вече ше ва еба
-аз харевам момичетата по сърцата
-е мн ясну не ме кефят задръстени тревоманки и шибани сдухарки
-айди пииийс![]()
az si padam po drumarki ako ima da pishat![]()
az puk haresvam klo6arki![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
hiparkipo harakter sa mnoo po qki imam fr fe6anki i su6to sa qki no mnoo ligavi bacee
![]()
То заради високото интелектуално нивоПървоначално написано от 89+92
![]()
![]()