- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща на форума?
Здравейте, извинявам се но не знам къде да постна тази тема. Моля модераторите да я преместят където сметнат за добре... Та хрумна ми една идея - какво ще кажете някой път да си организираме среща на форума в Софиятака ще можем да се опознаем повече. Така де поне ще знаем с кого си пишем
Току виш сме завързали добри приятелства
![]()
Skype - detekt0441
Ами тези които не са от София..? Да не мислиш че аз не искам да видя с кого споря понякога или пък кой ми е помогнал в труден момент... ?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ей и аз искам форумна среща.. Добре ще ни дойде![]()
Животът е адът описан в Библията!
епа в Смолян ли да е?Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
Я идвайте всички във Велико Търново
+1Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Право е меченцето.Доста рано беше станало за да дойде на форумната среща преди време.Състава беше изключително камерен, но пак си изкарахме весело.За нещо по-мащабно ще мислим като се позатопли времето, че виж как ни изненадва в последно време.Един ден по къс ръкав да ходи човек, на другия пък изважда ботушите....Първоначално написано от swords1010
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Добре защо всички софиянци не наминете на 12 към В.Търново хем ще има Street Parade хем ще видите великото представяне на "Звук и светлина"и после ще се забавляваме в някой дискотека такива красиви места никъде другаде не се намират повярвайте ми!Има какво да видите във В.Търново аз казвам СТИГА на скучната София!
Ще се радвам ако повечко хора ме подкрепят не само Глезоранка![]()
и аз бих дошла ... пак и ми е много близо и на 12 ще сам в В.ТърновоПървоначално написано от MG-X-Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Супееер събрахме се тройка кебапчета други желаещи?