.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Струва ми се, че се отклонявате леееко от темата
    Ако не опиташ все едно не си живял ..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Tova oznachava, che na ruchna forsirash, a kato si s nqkoi v legloto si super krotuk? Samo te bazikam. Spoko. Malka shegichka.
    НЗ как е ама на ръчна мн ме мързи така че не фурсирам много нямам стимул ... май е точн ообратното
    НА ръчна убитак в леглото с моторна резачка
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Хм....
    Има логика ...
    Ако мъжът до мен кара супер бясно и форсира на всеки завой, ( лекичко) естествено , че ще е е*ати звяра в леглото
    я да те питам ако мъжът загине в катастрофа същия звяр ли ще е?
    а ако е комплексар и не си е изживял пубертета, та затова кара така?

тъпи кифли, още се впечатляват от такива неща

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ako nqmash knijka xhaxhah sa otkaji po dobre xahxhaxhahxa of shte me sasipte s vashte misliiiiiiiiiiiiiiiii xahxhaxah
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Там, където е сърцето...
    Невиждам особено общо, ама както и да е...
    Много умни мисли вадите напоследък.... направо се учудвам, следващата тема каква ли ще да е
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Има логика...

Както има логика и, че момичетата се разбират какви са в леглото то начина по който таньцуват.
    И е вярно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен
    Още веднъж се убеждавам, че женският мозък може да роди невероятни неща... Без да се обиждат жените. Да разбереш колко е добър няма как преди да преспиш. Виж да очакваш по-буен или по-спокоен секс може донякъде, ама другото си е абсурд

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqma logika za jenite tanciorki i sexa. Spal sum s tanciorki i sa zaspi v legloto. Spal sum sus zubarki, koito sa napravo divi tam. Stiga glupavi izvodi. Izliza, che nai-golemiq e*ach na planetata e Shumaher, a ne Rocco
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Еми аз съм доста бурен шофиор
    Извинявай....

За нищо
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nqma logika za jenite tanciorki i sexa. Spal sum s tanciorki i sa zaspi v legloto. Spal sum sus zubarki, koito sa napravo divi tam. Stiga glupavi izvodi. Izliza, che nai-golemiq e*ach na planetata e Shumaher, a ne Rocco
    Народа си го е казал - тихите води са най-дълбоки. Мога да потвърдя и от личен опит. Тия, които иначе изглеждат много надъха обикновена не ги бива особено, докато някои тихи направо...

Хм, мда и това го има... и аз се водя по тоя принцип

Ама аз такива наблюдения имам, поне с еопредля аккво отношение иматв секса и на какви обичат да се правят. Ама не винаги е вярно.

А бе и знам,ч е съмс и прав от личен опит, ама и вие сте прави.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Az sam chuvala podobno neshto za jenite,che se razbira koq e dobra v legloto po tova kak tancuva,no kolko e vqrno ne moga da kaja,samo sam go chuvala.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз пък съм чувала че може да се разбере отношението на човека към секса от това как яде..Бавно,бързо,оставя най-хубавото за накрая,наслаждава се на всяка хапка или просто гледа да се засити... По мои наблюдения е вярно.
    А формулата за размера на пениса е стъпалото в см + 5 / 2. Баща ми ми го беше казал преди няколко години и каза че е вярно

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз пък съм чувала че може да се разбере отношението на човека към секса от това как яде..Бавно,бързо,оставя най-хубавото за накрая,наслаждава се на всяка хапка или просто гледа да се засити... По мои наблюдения е вярно.
    А формулата за размера на пениса е стъпалото в см + 5 / 2. Баща ми ми го беше казал преди няколко години и каза че е вярно
    Hah. Za hranata moje bi e taka, no za obuvkite, nosovete i rucete ne mislq.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Е това не мисля, че е вярно .. ако някой има 43номер +5=48/2 .. 24 .. невъзможно според мен

хаха, става дума за сантиметрите, не са номера на обувките

Ти 43 см стъпало знаеш ли какъв плавник ще е

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    хаха, става дума за сантиметрите, не са номера на обувките

Ти 43 см стъпало знаеш ли какъв плавник ще е
    Хахахах упс :P моя грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си