- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета сравняват мъже в леглото ..
Струва ми се, че се отклонявате леееко от темата![]()
Ако не опиташ все едно не си живял ..
я да те питам ако мъжът загине в катастрофа същия звяр ли ще е?Първоначално написано от Jeuelle
а ако е комплексар и не си е изживял пубертета, та затова кара така?
тъпи кифли, още се впечатляват от такива неща![]()
ako nqmash knijka xhaxhah sa otkaji po dobre xahxhaxhahxa of shte me sasipte s vashte misliiiiiiiiiiiiiiiiixahxhaxah
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Невиждам особено общо, ама както и да е...
Много умни мисли вадите напоследък.... направо се учудвам, следващата тема каква ли ще да е![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Има логика...
Както има логика и, че момичетата се разбират какви са в леглото то начина по който таньцуват.
И е вярно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Още веднъж се убеждавам, че женският мозък може да роди невероятни неща... Без да се обиждат жените. Да разбереш колко е добър няма как преди да преспиш. Виж да очакваш по-буен или по-спокоен секс може донякъде, ама другото си е абсурд
Nqma logika za jenite tanciorki i sexa. Spal sum s tanciorki i sa zaspi v legloto. Spal sum sus zubarki, koito sa napravo divi tam. Stiga glupavi izvodi. Izliza, che nai-golemiq e*ach na planetata e Shumaher, a ne Rocco![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
За нищо![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Народа си го е казал - тихите води са най-дълбоки. Мога да потвърдя и от личен опит. Тия, които иначе изглеждат много надъха обикновена не ги бива особено, докато някои тихи направо...Първоначално написано от amatorium
Хм, мда и това го има... и аз се водя по тоя принцип
Ама аз такива наблюдения имам, поне с еопредля аккво отношение иматв секса и на какви обичат да се правят. Ама не винаги е вярно.
А бе и знам,ч е съмс и прав от личен опит, ама и вие сте прави.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Az sam chuvala podobno neshto za jenite,che se razbira koq e dobra v legloto po tova kak tancuva,no kolko e vqrno ne moga da kaja,samo sam go chuvala.
Аз пък съм чувала че може да се разбере отношението на човека към секса от това как яде..Бавно,бързо,оставя най-хубавото за накрая,наслаждава се на всяка хапка или просто гледа да се засити... По мои наблюдения е вярно.
А формулата за размера на пениса е стъпалото в см + 5 / 2. Баща ми ми го беше казал преди няколко години и каза че е вярно![]()
Hah. Za hranata moje bi e taka, no za obuvkite, nosovete i rucete ne mislq.Първоначално написано от slun4ice
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Е това не мисля, че е вярно .. ако някой има 43номер +5=48/2 .. 24 .. невъзможно според менПървоначално написано от slun4ice
![]()
хаха, става дума за сантиметрите, не са номера на обувките
![]()
Ти 43 см стъпало знаеш ли какъв плавник ще е![]()
Хахахах упс :P моя грешкаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()