.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

големи или малки гърди ?

Az misla che golemite gardi sa hubavi no e prekaleno ! Misla che hubavite gardi trqbva da sa sredno golemi i dobre oformeni spored momicheto kakvo e i vazrasta i........ ! Vie kak mislite zashtoto povecheto maje kazvat che haresvat golemi za da ne izglejdat glupavo pred priatelite si !

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Ako ti trea neshto pitai kav podpis bez lis i himikalka !

hottie
    Guest
    Не знам дали този въпрос е адресиран и към момичетата, но като такава казвам, че не харесвам момичето да е баш като дъска, нито с балони. Малки или средни или средно-големи стегнати са идеални зависи от зърната, които също имат значение.

Аз съм момиче, но според мен големите гърди не са хубави-все пак повечето големи гърди са увиснали като някви баници а малките са хубави и стегнати-е да не са някви моного малки(кат моите ) а някои по средни

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Аз съм момиче, но според мен големите гърди не са хубави-все пак повечето големи гърди са увиснали като някви баници а малките са хубави и стегнати-е да не са някви моного малки(кат моите ) а някои по средни

Abe malki spox she porasnat ;] a inache po temata az haresvam stegnati vsi4kite mi fr sa s momicheta s po malki gurdi

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Не знам дали този въпрос е адресиран и към момичетата, но като такава казвам, че не харесвам момичето да е баш като дъска, нито с балони. Малки или средни или средно-големи стегнати са идеални зависи от зърната, които също имат значение.
    +1
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Град
    blg
    na vseki mu otiva razli4no ne mislq 4e kakto sam 1 60 sm 6e mi toivat nekvi ogromni taka 4e za seki 4ovek si e razli4no kakto kazaxa predi men da sa stegnati i oformeni

Много мислиш.

Град
    blg
    xaxa ami moje i taka da e

Естествените ...
    Just haters make me famous! εĭз

Re: големи или малки гърди ?

Цитирай Първоначално написано от Chingy_
    zashtoto povecheto maje kazvat che haresvat golemi za da ne izglejdat glupavo pred priatelite si !
    Моят мъж не казва така! Неговите приятели също... Не виждам нищо глупаво в това да харесваш момичета със по-скромна гръдна обиколка. Ако бех мъж не би ме било срам да си призная предпочитанията!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    комплексарКИ да не пишат

Град
    в мислите му
    Големи естествено
    Аз съм с малки, харесвам ги... но голямото си е голямо

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ne se obijdai no pii pove4e boza.A po vaprosa to e hubavo da ima no da ne se prekalqva.

Според мен размера на гърдите няма значение, важното е да са оформени и стегнати (стига само да има нещо да се стегне и оформи )

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Когато едно момиче има го0олеми гърди .. момчетата ги харесват само заради това. Има и изключения, но рядко се срещат. Момичета, които са плоски пък рядко са заглеждани от момчета. Средните по големина гърди са най-харесвани. Така съм забелязала.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    ... такива, които не стигат до кръста като се махне сутиена.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си