- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- големи или малки гърди ?
Az misla che golemite gardi sa hubavi no e prekaleno ! Misla che hubavite gardi trqbva da sa sredno golemi i dobre oformeni spored momicheto kakvo e i vazrasta i........ ! Vie kak mislite zashtoto povecheto maje kazvat che haresvat golemi za da ne izglejdat glupavo pred priatelite si !
7 точка от правилата
moderated by Coki
Ako ti trea neshto pitai kav podpis bez lis i himikalka !
Не знам дали този въпрос е адресиран и към момичетата, но като такава казвам, че не харесвам момичето да е баш като дъска, нито с балони. Малки или средни или средно-големи стегнати са идеалнизависи от зърната, които също имат значение.
Аз съм момиче, но според мен големите гърди не са хубави-все пак повечето големи гърди са увиснали като някви банициа малките са хубави и стегнати-е да не са някви моного малки(кат моите
) а някои по средни
![]()
Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Abe malki spox she porasnat ;] a inache po temata az haresvam stegnati vsi4kite mi fr sa s momicheta s po malki gurdi![]()
![]()
+1Първоначално написано от the_hottie
Първоначално написано от comics
na vseki mu otiva razli4no ne mislq 4e kakto sam 1 60 sm 6e mi toivat nekvi ogromni taka 4e za seki 4ovek si e razli4no kakto kazaxa predi men da sa stegnati i oformeni![]()
Много мислиш.
Моят мъж не казва така! Неговите приятели също... Не виждам нищо глупаво в това да харесваш момичета със по-скромна гръдна обиколка. Ако бех мъж не би ме било срам да си призная предпочитанията!Първоначално написано от Chingy_
![]()
комплексарКИ да не пишат![]()
Големи естествено![]()
Аз съм с малки, харесвам ги... но голямото си е голямо![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
Ne se obijdai no pii pove4e boza.A po vaprosa to e hubavo da ima no da ne se prekalqva.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Според мен размера на гърдите няма значение, важното е да са оформени и стегнати(стига само да има нещо да се стегне и оформи
)
... такива, които не стигат до кръста като се махне сутиена.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.