.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Майка ми не ме пуска в др град

Zdraveite ..

Na 16 godini sum.. Predi 2 godini jivqhme v drug grad. Tam uchih a sashto taka i oktrih mnogo priqteli koito mnogo obicham. Vurnahme se v rodniqt mi grad i sega jiveem tuk i ucha tuk. Tuk nqmam mnogo priqteli. Daje imam samo 1 priqtelka koqto ne mi e mn dobra priqtelka de .. Ot 1 godina se molq na mama da me pusne pone za sabota i nedelq v drugiqt grad koito e na 2 chasa pat ot tuk (nqma da kazvam ime) za da vidq priqtelite si, no tq neiska i da me izslusha. Tvardo NE e neiniqt otgovor. Daje pochva da mi se kara che samo q pitam. TOlkova mn iskam da si vidq priqteli.. neznam kakvo da pravq ;( Mnoggo iskam da otida a nqma nikakav shans kakvo da pravq Tam sa horata koito obicham poveche ot sichko ;(

Като порастнеш ще разбереш защо майка ти не те пуска...
    И тя не е пава, но от друга страна я разбирам.
    Сложно е.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Като порастнеш ще разбереш защо майка ти не те пуска...
    И тя не е пава, но от друга страна я разбирам.
    Сложно е.
    тей тей прав си
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    варна
    И мойта не ме пуска.Може би защото и казах, че ще бъда при едно момче

По въпроса: Според мен майка ти прекалено много я интересува за теб за да не те пусне сама.Първо я увери колко много искаш да отидеш там, да видиш истинските си приятели, после искай..

Ми ако имат възможност нека те да дойдат при теб..

Град
    veliko turnovo

Re: Майка ми не ме пуска в др град

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    Zdraveite ..

Na 16 godini sum.. Predi 2 godini jivqhme v drug grad. Tam uchih a sashto taka i oktrih mnogo priqteli koito mnogo obicham. Vurnahme se v rodniqt mi grad i sega jiveem tuk i ucha tuk. Tuk nqmam mnogo priqteli. Daje imam samo 1 priqtelka koqto ne mi e mn dobra priqtelka de .. Ot 1 godina se molq na mama da me pusne pone za sabota i nedelq v drugiqt grad koito e na 2 chasa pat ot tuk (nqma da kazvam ime) za da vidq priqtelite si, no tq neiska i da me izslusha. Tvardo NE e neiniqt otgovor. Daje pochva da mi se kara che samo q pitam. TOlkova mn iskam da si vidq priqteli.. neznam kakvo da pravq ;( Mnoggo iskam da otida a nqma nikakav shans kakvo da pravq Tam sa horata koito obicham poveche ot sichko ;(

off i az neshto takova samo che toq grad deto sa mi priqtelite mi sa pada "selo" ..ama tva nqma znachenie ama i men ne me puskat..na 15 sum..puk naistina emn gadno i mn boli,che ne mojesh da gi vidish,vupreki che mn gi obichash..puk tuk,kudeto si jiveq imam mn malko priqteli i povecheto postoqnno me prenepregvat..

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Аз нямам такива проблеми, когато бях на 15 пак ме пускаха в др градове.. дори и на разходка, без да хода при някой.. просто е до доверие.. явно не си го изградила в майка ти ..

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Естествено че няма да те пусне.Сигурно си на 13 макс 15 години.Все пак се притеснява за теб.
    Знам какво ти е и като бях на 13-14 няще не ме пускаха в съседния град на диско нищо че е на 10 мин път от тук, както и да е.Кажи й че излизаш навън и отиди с влака или си вземи бележка за даскало и върви там вместо на училище.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

И добре прави. Браво на нея

Re: Майка ми не ме пуска в др град

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    Zdraveite ..

Не знам- да не би да е имало нещо, което да я дразни в другия град и затова да сте се преместили и да не иска ти или изобщо някой от семейството ти да имате нещо общо. Не съм съгласна с нея иначе. И аз съм на 16 и нямам такива проблеми. Смисъл преди години съм ходила сама от Русе до Бургас! Попитай я за какво не те пуска и за какво ти вика като я питаш. Може пък да е просто притеснение. Ако е тъй, навий я да пътува с тебе и вече отделно да си излезеш за малко с фрс, а тя някъде другаде.
    Memento moriendum esse!

Най-добрата ми приятелка е в същото положение..замина си преди 2 дена,а вече ни липсва така сякаш я няма 2 години.....
    не знам к'во да ти кажа.....говори пак с майка ти..
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Град
    Враца
    аз няям такива проблеми , мене не ме пускат до късно навънка..
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Това да кажеш, че нямаш такъв проблем, не е решение на нейния. Мнението ти е излишно!

по темата: Намери начин приятелите ти да дойдат при теб или в краен случай отиди за няколко часа през деня с автобуса, например отиди сутринта и се върни вечерта под предлог, че си другаде.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Това да кажеш, че нямаш такъв проблем, не е решение на нейния. Мнението ти е излишно!

по темата: Намери начин приятелите ти да дойдат при теб или в краен случай отиди за няколко часа през деня с автобуса, например отиди сутринта и се върни вечерта под предлог, че си другаде.

ау , много се извинявам , пф
    кажи че си на рожден ден и отиваш кадет ти кеф и се връщаш нощеска и така
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си