- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите за любовта между 18 годишен и 13 годишна
Хора, как ще не са на 1 акъл питам аз...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
tova lubov li e ?![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ами ще дам пример със себе си . Аз бях на 13 , той на 18 и станахме гаджета . Всичко си е наред и до ден днешен в момента аз съм на 15 , той е на 20 и никога не ми е казвал , че съм дете и т.н.Зависи от характерите и на двамата.Понеже аз бях малко по-зряла от момичетата на 13,14 , а той пък малко с акъла на 15,16 годишен беше(пък и приличаше на толкова) и не мисля , че 1 година и 6 месеца не сме изпитвали любов един към друг.В началото беше оная сладка детска любов , но след 4,5 месец вече се превърна в нещо сериозно и до сега сме си заедно и намираме толкова много общи теми . Говорим си за работата му , за училището ... И за много други работи . Но дори това , че съм на 15 мога пак да говоря с него за работа и т.н . Нашите в началото бяха леко шок(нормално) , но когато ги запознах и бяхме 10 дена с нашите на село го опознаха и много го харесаха.
Разликата в годините не е много,но зависи и двамата на колко са.Определено не ми се струва приемливо момиче на 13 и момче на 18,та дори и обратното,както някои вече казаха няма общи интереси,просто са леко различни поколения,с времето това може да се преодолее,да кажем 20 единият и 25 другият,но в пубертета-определено не!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
И за мен е невъзможна и смешна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Kakto kazva gospodina "polu4avat se deformaciq na organi" huaahuhuaahuhuaahuhuaahuahuahuahua![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Miroslav__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко не ми се връзва..ралика от 2до 3 години става ама иначе... нз ако ти харесва няма проблем какво те бърка![]()
ami kak da mu kaja 4e iskam da stanem gadjeta![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
аз не вярвам,че е нормално такова нещо...виж,на по 25-30 да,защото разликата се стопява,ама сега....![]()
someone else...
Зависи от мисленето и на двамата.Виждала съм и момиче на 13 с доста развито мислене .. също така и момче на 18 с мислене като лапе .. В повечето случаи обаче е невъзможно
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...