- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко пари харчите и за какво?
ako hodite na u4ili6te po kolko pari vi davat na den ili na mesec,kakto ste re6ili i kakvo si kupuvate s tqh???![]()
m0je da s1m vsqkakva n0 p0ne s1m s3b3 si!!!
Ами като бях по- малка (5-6 клас) ходех с повечко парички защото си купувах разни глезотийки, нашите пък не ми искаха сметка за това какво сам си взела и така.. доста се глезех. Сега обаче си купувам само пакет дъфкиКолкото и налудничево да звучи, с времето свикнах да не ям сутрин, просто каквито и вкусотии да гледам, сякаш съм преяла. За сметка на това понякога 1 пакет дъвки не ми стига...
Аз закусвам вкъщи. Винаги имам нещо приготвено от вчерашната вечер... обикновено кроасан, но пък и сандвич си правя... различно всеки път. Без чай или мляко не минавам. За съжаление много хора, включително и мои приятели, нямат навика да ядат сутрин, а тогава е най-важното хранене... Аз за щастие свикнах.
Иначе какво толкова да си купувам на даскало? Дрехи ли? Няма такива магазини още там...Да не говорим, че вече навсякъде в лавките са вдигнали цените до Всевишния и... гледам, "Слънчо"-то станало 30 ст., а на друго място е 25 и така...
И аз ям сутрин в нас...и някой път голямото междучасие си купувам дъвки или бонбонки или някаква вафла...Вземам си някаде левче, но то даже ми е предостатъчно и остава и за другия ден...
...
Ми аз сутрин не обичам да ям, но в голямото по често ям хамбургери ма и др нш.!!!![]()
Е дъвки аз си имам не си ги копувам на даскало аз си нося!
![]()
![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Мии сутрин не закусвам ! и примерно в даскалото целия ден мога да го изкарам на кола или пък на принцеса и кола :]]]
наще ми дават по 2 кинта всеки ден.
аз не си купувам нищо и си събирам парички.
просто сутрин не съм гладна ...
Не харча кой знае колко пари на училище...По принцип от скоро започнах да спестявам и от 2-3 лева си оставям вкъщи 1 и нещо.Мисля,че е по-добре да си носим закуски на даскало,колкото и смешно да звучи!Не даваш пари на намусените продавачки за тестени лайна и знаеш,че ти си си го направил и,че няма да намериш някой нокът или косъм...Обаче за закуски в гимназията...не е много удачно[/b]
да съгласна съм.....аз в даскало не ям, защото ми изглежда мизерно и аз предпочитам или да си го направя или да си го купя от някое по реномирана баничарницаПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
...
po 40 leva mi davat na sedmica ama ne e samo za zakuska i t.n a izcqlo za kafe i t.n a otdelno si izkarvam az pari i si imam 300lv na sedmica makar 4e 1/3 gi spestqvam
2-3 кинта за даскало.
Майка му,втора смяна съм,а по това време солидно огладнявам,но гледам и да спестя нещичко.![]()
Ми не ми дават пари всеки ден, защото попринцип си имамПитат ме всеки ден дали имам, и ако не са много - дават, естествено
А като ида в училище - купувам предимно дюнери, вафли и чипсове или нещо от тоя род... Понякога след училище минаваме покрай някой супермаркет и взимам дъвки и такива глупости... Ма тая седмица искам да кажа, че не съм похарчила и стотинкааа!!!
=D> От толкова напрежение и апетита ми спадна
![]()
еlsy![]()
Доста интересна тема.Ами мен ми дават 5лв за вечерта и каквото остане за училище.Затова мога да съм и с 5лв мога да съм с 0.Предимно за цигари,което е мой лош навик и др. което е за ядене...Повечето пъти съм без пари на даскало поради простата причина ,че вечерта кафета,мафета...!
Ем зависи дали съм гладен :Р обикновено не съм и спестявам яко![]()
..this world is watching me..
Не ми дават всеки ден, защото ме питат дали си имам или не... но по принцип ми дават към 1/2лв. Гледам да пестя, но като се изкуша, става лошо...![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Аз имам проблеми на тая тема.Нашите ако ми дадат в четвъртък 5 лева и аз до събота съм ги изхарчила.На ден харча по 2 лв.,ако имам и някакви стотинки -харча по 2 и нещоАз съм втора смяна. Не закусвам,понеже като стана вече не е сутрин
не обядвам и на училище гледай какво става
Кубети,коли,сокчета,републ ки,вафли,или ако случайно съм яла у нас ми стигат да си купя едни дражета със малина или пъпеш ии курорт : )
Ми..на мене ми дават по 4-5 лв на денИ предимно ги харча за чипсове,нещо за пиене,за някое кроасанче,дъвки и подобни
![]()
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char, inflame and ignite,
Drink up, me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright,
Drink up, me 'earties, yo ho.
дават ми по 2 лева за даскало и 2 за след обед за излизане .. събота и неделя по 6-7 ... пък ...
ПС: 10 лева ме оправят ... 1 кутия цигари ... ( 2 дена я пуша ) нещо за хапване .. после кафенце .. ии спестявам - 2-3 лева ... за нещо ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ми към 4 -5 лв. Една кутия цигари (за 2 дена,то при тия хищници в дасколо...) Ядене и нещо за пиене...
1936
Дават ми около 2лв. и попринцип имам и стотинки.
Купувам си бейкроус с пица,мура сандвич или някакъв чипс и спестявам малко,около 1лв.
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
всяка сутрин по 2-3 лева. много рядко ги изхарчвам всичките![]()
закусвам в даскало, нещо за пиене, дъвки![]()
Дават ми 2-3 лева сутрин. Закусвам у нас(корн флейкс и кафето сутрин си го правя у нас). В училище само нещо за пиене си взимам и спестявам по малко![]()
Обикновено харча по 2 лв. на ден от които 60ст. за рейса(отиване и връщане)
Сутрин задължително ям у нас и въпреки че съм яла до голямото междучасие пак огладнявам.и си взимам вафла, сандвич или нещо друго.
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
По 2-3 лева. Ям корни с банан/шоколад. Това по принцип ми стига. НО някой път си взимам и морени стикс, или 7 дейс със ягода, 2-3 дъвки. По принцип спестявам ама все не ми остават пари![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Zavisi..vseki den otivam s razlichna suma na daskalo![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??