.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами аз харча различно всеки ден. По левче ми отива за пътя,може и 1,50. А за храна..различно,зависи дали съм гладна,какво ям и т.н. но само за даскало на месец ми стигат 50 лв. ( не броя кафета,дрехи и т.н. )

Ами дават ми 20 лв и си купувам квото си искам няма значение дали съм на даскало или не....и като свършат нови 20 и така...

Аз по принцип харча около 5-6 лева на ден, но понякога се случва и по повече (говоря само за ядене - шоколади,кроасани,пица или нещо др. от този тип, ама не си мислете че съм някое прасе 74 кила съм )...
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    наще ми дават по 2 кинта всеки ден.

аз не си купувам нищо и си събирам парички.

просто сутрин не съм гладна ...
    И при мен е така

Голям фен
    ами на мен ми дават колкото искам например 5 лева или пове4е на ден ама аз не ги харча пестя ги и накрая на месеца отиваме с бест френдката по магазините и ....................не остава нито стотинка

Дават ми по 10 лв. за седмица, но аз си закусвам вкъщи и спестявам. На седмица някаде харча по 4-5 лв. (при положение че си купувам списание БРАВО което е 1.70)

Аз всяка сутрин щом стана закусвам , а родителите ми дават по 2 лева всеки ден и така като сутринта съм закусила после не съм гладна и така си събирам парички

Град
    СофиЯ
    Еми на мен по 2-3 лева,ама не ги харча всичките.Остават ми...поне в повечето случаи,иначе групово целия клас си купуваме ядене и на всички ни отиват парите
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

На мене ми дават примерно 15 лева и ми казват:"Като ги свършиш кажи." Естествено не прекалявам,но ми е удобно така.Гледам и да пестя,за да мога да си плащам тъпия WoW ...ех ех тази игра

okolo 30 na sedmica za vsi4ko-daskalo,kafeta,kino...

Лев-лев и педтесет на ден и отиват за ядене. Не ям в лафвката на даскало, щото там няма грам хигиена. Мн е гадна. Но наоколо има баничарници, магазинчета и т.н и ... тей. Ако спестя нещо, отивам си купувам някаква книга.
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    12-14лв на седмица,половината за храна другите за барчета
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Испания.
    Бях си взел доста евро да си харча в БГ това лято ама, нямаше кой/коя да черпя, и ми беше тъпо и супер скучно. Само се чудих за какви глупости да ги пръскам... даже черпих две мадами от дискотеката по една кола, казах на сервитьорката да им ги даде от мое име...(не че ме кефиха, ми да видя как ще реагират щото ми беше тъпо и нямаше готина музика) но те яко се уплашиха и не докоснаха колите.. Абе беше интересно.. А после се приместих щото започна якия купон и готината музика
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Ми 1-2 лева за даскало, от които нищо не остава.. Убийте ме, немога да пестя!! Просто нещо в мене ме кара да си изхарча парите до стотинка.. И пак не ми стигат.... Попринцип си купувам кифлии, сокчета.. дъвки, дюнер се случва да си взема.. нещо сладко.. и така... :P

Супер фен Аватара на Djuff
    За даскало 2-5.Опитвам се да пестя.Харча ги заа дъвки и списание понякога, и няква храна..

амм по 6 лв някаде на ден - 5 за марлборо ама аз пуша една кутия за 2 дена и другите за храна и бира като се сабираме с приятели

Повече от фен
    Около 5 лв. 2-3 закуски и дъвки и пиене

По 2 лева. Често имам и някакви стотинки. Като съм гладна, мога да изям шоколад и пакет кракери за нула време, но обикновено не съм много и си купувам от тея шоколадовите бонбонки "ММс". Т'ва са ми разходите за голямото междучасие. През почивните дни, ако ми е било тъпо през седмицата, си купувам някаква дрешка, бижу или гримче- за компенсация. Смея да твърдя, че винаги имам достатъчно спестени пари и ги харча разумно, и хич не ми е гузно, защото абсолютно винаги закупеното нещо ми трябва. Излъгах. Просто влиза в употреба.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    По 2 лева. Често имам и някакви стотинки. Като съм гладна, мога да изям шоколад и пакет кракери за нула време, но обикновено не съм много и си купувам от тея шоколадовите бонбонки "ММс". Т'ва са ми разходите за голямото междучасие. През почивните дни, ако ми е било тъпо през седмицата, си купувам някаква дрешка, бижу или гримче- за компенсация. Смея да твърдя, че винаги имам достатъчно спестени пари и ги харча разумно, и хич не ми е гузно, защото абсолютно винаги закупеното нещо ми трябва. Излъгах. Просто влиза в употреба.
    За първи път чувам момиче да каже, че 2 лв и стигат

ми на ден за даскало ми дават по 5 лв,тях най-често не ги харча и спестявам
    и отделно ми дават после по 3-4 лв за кафе

2- 3 лв за даскало (а понякога носачката забрая да ми остай !! )
    в даскало не ги харча щото там не огладнявам а иначе се намирам от някой някфи стотинки за кафе или сокче някво
    а моите 2 3 леа си ги пазя за след даскало партия нещоо
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не харча много. При положение, че получавам 5 лева на седмица, аз нямам и нужда от повече. Най-много ям сладолед и зайо байо /повечето пъти ми остават пари, които ги ползвам и за другата седмица. Зависи/
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Различно...2,5 + лв..
    Иначе сутрин не обичам да закусвам...
    Или си купувам някаква закуска - "джоб",най-често
    А останалите пари ги събирам и после купувам
    нещо,което ми е харесало..
    Дрехи или нещо друго.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз мисля,че закуската е много важна и закусвам тестено най-вече.През деня също наблягам на въглехидратите.А за парите-не съм много по покупките,дават ми всеки ден различна сума.зависи от това какво искам да купя-най-често храна.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Не харча много. При положение, че получавам 5 лева на седмица, аз нямам и нужда от повече. Най-много ям сладолед и зайо байо /повечето пъти ми остават пари, които ги ползвам и за другата седмица. Зависи/
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си