Какво става обиждат спамят Цяла тема за Хауса коментарите седят месеци човек като влезне в някаква тема за Метала и каже нещо против веднага му ги трият.
Много глупави хора имало по този свят и не само глупави ами и неосъзнаващи какво правят.Успех с развитието по този начин
Викам малко да се засилят мерките за спама и псувните и Админите да не се държат като деца
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
![]()
bravo otkri amerika
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
xaxaxa alex mi govori zasilval merkite i neznam si o6te kvo ,a weee ei tva sa pulni gluposti,imam 4uvstvoto 4e i admini i modove ne si vur6at rabotata ama hi4 e razbira se ima i takiva koito sa prekrasni v rabotata si,ama te sa 2-3ma,a pa za teq novite modove deto se navudiha-no comment
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Много правилно! Пълно погазване на хаусърите. Бой по всички параграфи!
Grumpy old madman
Пиши се простОтииПървоначално написано от chipi_kaoo
А до Canis_Dirus Може да прати много поздрави на майка си
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Наздраве!Първоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
Левски шампион але але!
Е не всички сме деца. Има 20 и кусур годишни...Първоначално написано от chipi_kaoo
Здравей Anf3tamin4o ,
Екипа осъществява цялостен модераторски контрол по спазването на правилата на форума и точно затова има изчезнали мнения в посочената тема, но това не се осъществява на база стил музика, а на забелязани нарушения.
В посочената критика не беше открит линк към конкретната тема, която предизвиква съмнения за субективен модераторски контрол.
Ще помоля сигнали за нарушения на правилата да бъдат посочвани в предназначената за това тема - темата за модераторска помощ, а проверката на всеки един сигнал посочен там е гарантирана!
При желание за анонимност, можеш да докладваш нарушения, чрез ЛС на Админ или модератор.
Линк към тема за модераторска помощ - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162249
Благодаря!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html