.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Re: Какво кара едно момиче да "изтръпне"?Да запомн

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    в един мъж не може да ме привлече нещо конкретно. за да се запечата той в съзнанието ми, трябва цялото му излъчване да ме е грабнало, от най-малкия до най-съществения детайл
    +1
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от assd
    тресни и един между очите, нема те забрави - гаранция
    ако всички момчета бяха като теб щях да съм лесбийка...

а по темата.. ами на мен в приятеля ми ми направи впечатление погледа му.. (гледа ме толкожа нежно и страстно) ... и начина, по който ми говори, по поведението му се усеща как се разстапя като съм до него...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от if__
    когато харесвам някое момче ми е нужно само една усмивка , за да не си го избия от мислите...
    Да... и аз съм така.. А моя има уникална усмивка.. ЖАлко че не я показва често
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Много различни мнения,точно това ме накара да пусна темата...
    Тузаро,спокойно,не съм гей,а и да бях не ме кефиш
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Много различни мнения,точно това ме накара да пусна темата...
    Тузаро,спокойно,не съм гей,а и да бях не ме кефиш
    Много жалко... аз ше си хода при козите, а ти се депресирай
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами .. момче съм но .. защо не пробваш да я накараш да се чувства специална .. просто .. отиди на среща с 1 панделка на врата и 1 цвете .. подари и цветето и себе си .. пробвай с най чаровната усмивка .. на която си способен ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Tova,koeto nai-mnogo mi haresva v edno mom4e e da bude kavaler i da se durji milo s men.Da me obsipva s nejnost i da me kara da se 4uvstvam dobre,kogato sum s nego.Da me gu6ka i celuva. Da ne se durji kato prostak,po takiva ne si padam.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    ми нещото,което най-мн би ме впечатлило в момче би било тва,че човек ме харесва и държи на мен,като се в предвид,че аз едва се изтрайвам..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

edno momche moje da me nakara da mislq za nego po mirizmata mu da moje da zvuchi tupo no kogato mirishe na nqkoi silen sexy parfum napravo se raztapqm sushto i tqloto i durjanieto shtoto ako se durji kato prostak da vurvi po dobre ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

аз обожавам да се чувствам защитена и..това да принадлежа на някой,той да е само за мен и аз само за него

Голям фен
    Впечатляват ме различните и то не толкова различните по външност колкото по характер, манталитет и начин на мислене. "Фиешъните" , празноглавците и депресираните пияндета не ме привличат особено (изразявам се по-меко) .
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Впечатляват ме различните и то не толкова различните по външност колкото по характер, манталитет и начин на мислене. "Фиешъните" , празноглавците и депресираните пияндета не ме привличат особено (изразявам се по-меко) .

+1

Град
    Сф

Re: Какво кара едно момиче да "изтръпне"?Да запомн

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Хайде момичета,споделета как жест или думи,могат така да ви забият в съзнанието,че да не ги забравите и дори да се влюбите.Какво ви привлича в един мъж най-много и ви кара да мислите за него,да не го забравяте,кои мъже са ви интересни Посочвайте и на колко сте години защото и това е важно за мен
    ами в сегашният ми приятел първото нещо ,което ме привлече много към него е отношението спрямо приятелите му... т.е негов близък приятел беше много зле,моето момче тича 2 км гд по снега,за да стигне до него и да види как е...цяла нощ не спа и бдя над него... просто супер внимателен човек... това в комбинация с уникалните разговори които водихме...просто ми се наби в съзнанието и така...

aaa,ne6oto koeto mi pravi nai-golqmo vpe4atlenie sa o4ite,pogledut.obojavam tumnite,dulboki i izrazitelni o4i.Tova e nai-vajnoto za mene.Ne mi li haresvat o4ite-nqma 6ans da stane ne6o.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Много се изкефих когато прочетох толкова и различни отговори,а още повече се изкефих,когато видях,че в много от тези неща съвпадам
    Изненадах се обаче от някои отговори
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хаххаха чичо Васко се ядоса нещо
    The Spark

На 14 съм.
    По принцип ме привлича самото излъчване на момчето, обноските и това до колко заинтересован изглежда ( като предпочитам по-изненадващи ме личности, а някакви лиглъовци там )

гледам винаги първо усмивката- ако човек не се усмихва, никога не може да достигне до душата и сърцето ми .
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ако момчето не ми харесва, с думи или дела може да ме спе4ели единствено за приятел.Ако ми- то тогава вс ми изглежда преувели4ено(както на вси4ки влюбени) и ми е достатъ4ен само поглед или усмивка.
    Ина4е вс моми4ета се впе4атляват от разли4ни типове-разбери какво харесва твоето моми4е.
    Аз примерно харесвам самостоятелни мом4ета, непокорни (бе, представи си типо4ен метъл).За в вид-дълга коса, и ми прави впе4, ако ми поиска съвет за визията си.Така показва, 4е тя го интересува, както и мнението ми.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от Fuel

Според мен едно момче впечатлява, когато още от първата секунда можеш да кажеш, че е различен в нещо (разбира се, желателно е да е в положителен аспект)...
    +1

Vuzrasto EGN sum na 14...po akul sum na 5

Аз на 2 Април навършвам 16 Досега съм ходила само с две момчета и даже още ходя с второто.Откакто бившето ме заряза(той не точно ме заряза,защото после ми каза,че изобщо не сме ходили,което според мен е голяма лъжа,но няма значение) и ме нарани жестоко започнах да се анимавам с много момчета(само закачки и целувки) и ме беше страх да се отдам на някое,защото може да ме нарани.И в момента приятелят ми...просто му нямам доверие.Страх ме е да не би и той да постъпи така с мен.Аз се впечатлявам от най-малките неща,които карат дъхът ми да спре(овен съм да уточня).Обичам момчето,с което съм да ме харесва такава,каквато съм в действителност и да държи на мен.А моят приятел не прави така.Той май не се нуждае от мен.Незнам защо изобщо тръгнахме,защото майи аз не го харесвам достатъчно.Моля ви когато прочетете това дами помогнете с някой съвет.Ще съм ви много благодарна. Благодаря предварително!
    Fucк is good,fucк is funny,
    a lot of people fucк for money,
    you think the fucк is funny,
    fucк yourself and save your money.

Само като видя момчето , като чуя гласеца му....като ме прегърне се разтрепервам....А като започне да ме гушка и да увива ръце около мен....Направо се побърквам
    obi4am te slunceeeeeeeeee

hmm...interesen v1pros.ami ob6to vzeto kraivi r1ce (imam predvit ot lak1tq do pr1stite)i "zasrameniq" pogled-tova prosto e mnogo sladko.
    ama tova e za p1rvi vpe4atleniq.

a tova s "lo6ite mom4eta" mislq 4e e samo mit na men takiva sa mi protivni principno....no vs16tnost zavisi kakvo to4no razbirate pod "lo6o mom4e".

na 15 s1m
    P.S. ne pro4etoh cqlata tema

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Kogato mi pokazva 4e naistina sam obi4ana i specialna za nego togava 6te me nakara da "iztrapna"

miiii da naistina mom4eto trqbva da ima xubava usmivka nooo mnogo vajni sa jestovete ... naprimer prosto da q pogali6 po kosata ili buzata ... men specialno tova mi podkosqva krakata
    p.s 16 god sum
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си