.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Упражнения за подрастване на бюст

Да препоръчате нещо за подрастване на гърдите?! Все пак благодаря

Супер фен
    Град
    Панацея
    всяка вечер щом удари полунощ, започваш да ги мачкаш и да им пееш
    М0же да пробваш да отидеш на фитнес, иначе вкъщи от лицеви опори само ще се стегнат......
    нз..
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    всяка вечер щом удари полунощ, започваш да ги мачкаш и да им пееш
    М0же да пробваш да отидеш на фитнес, иначе вкъщи от лицеви опори само ще се стегнат......
    нз..
    Аз на мойте им разказвам приказки

Де уе, не се подигравайте с такива неща, на момичето може да й стане като комплекс!
    По принцип знам, че ако гърдите не са спряли растежа си, не е хубаво да се правят упражнения за гърди с тежести. Във фитнес залите има специални уреди за гърди, но не трябва да се прекаляват с тях. Всичко си е до ген ...
    Малките, стегнати гърдите са за предпочитане пред големите и отпуснати, така че не се трвожи.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Подрастване на бюст?! нямам идея какво означава това..

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Де уе, не се подигравайте с такива неща, на момичето може да й стане като комплекс!
    По принцип знам, че ако гърдите не са спряли растежа си, не е хубаво да се правят упражнения за гърди с тежести. Във фитнес залите има специални уреди за гърди, но не трябва да се прекаляват с тях. Всичко си е до ген ...
    Малките, стегнати гърдите са за предпочитане пред големите и отпуснати, така че не се трвожи.
    А защо не е хубаво?

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    А защо не е хубаво?
    Така съм чувала от по-опитните. Не съм сигурна защо точно. Мисля, че се спира растежа и гърдите стават много мускулести, което не е приятна гледка.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си