- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, xаресва ли ви да ви лижат ануса?
и как по-точно разбра, че приятеля ти има желание?Първоначално написано от v3nItoO
едва ли ти е казал по време когато не сте правили секс "искам като го правим да ти лижа ануса", някак не върви, или той е поискал ама ти си му отказала за да изчакаш да видиш във форума дали може или не може?
Do you speak Salsa? .......
А ша ти е добре ли да си ядеш вечерята от тоалетната...
Ебахти гнусотията![]()
те много момичета уж не обичат, ама като им лижеш пичето и без да искаш "закачиш" малко анусчето - подскачат от наслада, след това пак не си обичат![]()
... това до предрасъдък и по-точно колко ти ври чатурата![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Ами приятелят ми го прави!Хмм..приятно е !Не го карам на сила той сам си го прави ама и аз не се дърпам! :P Зависи от разбирането!
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
Първоначално написано от lwsu
ne prosto 1 pat stana na vapros be6e sta6no razgoneni mi go kaza tva,4e ako iskam...i az mn se o4ydix.(ne be6e po vreme na sex)
A kolkoto do foruma daje neznaex 4e ima takava tema.
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Тази тема по нищо не се различава от ТАЗИ ТЕМА
В другата тема се изказват както мъже, така и жени. Така че няма никакъв смисъл от тази тема.
Моля модераторите да сложат катинара.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Tuk se pita za pulnata protivopolojnost. Neznam zashto na nqkoi hora im ubqgvat detailite. Osven tova tazi tema e za analiz i supostavka na drugataПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
На тебе ти убягват детайлите. В другата тема се изказват и момчетата и момичетата, коментирайки лизането както на мъжките, така и на женските дупета. Не виждам на това как може да му намериш противоположност.
Аре КЛЮЧ.
Нямате си за какво др да мислите,та за лизане на ануси..боже опази
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Crag Hack, не се изживявай като модератор. Писала съм и в 2-те теми и мога да кажа дали са еднакви или не. Не са еднакви!
pruc![]()
![]()
С такива модератори като вас определено има нужда някои по-будни потребители да се изживяват като модератори. Иначе виж си форума на кво е заприличал - кенеф. Всеки псува където и който поиска, слагат се кви ли не снимки, които разкривяват резолюцията, пускат се по милиард дублиращи теми и т.н. и т.н. и т.н.Първоначално написано от krem4et0
Така че моля - само не ми се прави на велика модераторка, щото трябва малко да се позасрамиш.
харесва ми![]()
Е, имайки предвид ника ти няма никакви съмнения, че ти харесва.
Hahah. Ako nicka i beshe MalkaSladuranka_92, sumnitelno li shteshe da e ?Първоначално написано от Crag Hack
![]()
Някой се изказа неподготвен. Поинтересувай се първо коя е Lanny Barbie и тогава, ако искаш коментирай отново.Първоначално написано от amatorium
Znam Lanny Barbie oshte otpredi da stane izvestna i da q zqpate napudrena kak go poema v dupeto. Pak povtarqm vuprosa si kum tebe. Tova, che nika i e takuv, kakvo promenq? Predubejdava te, che zad nego stoi nqkoq izvratena mrusnitsa?![]()
+1Първоначално написано от comics
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
зависи от ануса
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Аа, ми да. Може, ама не ми се е случвало повече от пет-шест пъти. Не е кой знае какъв кеф по мое мнение.![]()
Не е оферта брат ми![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Аз лично много обичам да ми лижат ануса. Даже умирам от удоволствие....веднъж обаче ми беше толкова приятно, че се изпуснах (ако ме разбирате) докато приятелят ми ме лижеше. Стана ми доста неудобно тогава![]()
Мразя лъжата, изневярата и лицемерието!!!
Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
Уау,такова нещо сефте чувамНяма нищо де
:P
xaxaxa prectavqm siПървоначално написано от Daft
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/