- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, xаресва ли ви да ви лижат ануса?
А аз не правя секс след 1 седмица, а след доста повече. А с приятеля ми съм кажи-речи 4 години. Мислиш ли, че би ме погнусил от нещо?Първоначално написано от so_confused
Радвам се, че не те е гнус от него. И мен не ме е гнус от моя приятел, но просто нямам желание да ми прави подобни неща, или пък аз да правя на него. Колкото до това от колко време ходите, той човека горе каза, че явно не сте от тези, дето се чукат през първата седмица.Първоначално написано от krem4et0
Мисълта ми е, че за тези неща се иска повече време и доверие. Все пак това са зони, които не са за целуване по принцип. не, че е извратено, но трябва да преодолееш редица усещания и да си готов и за най-лошото.......
Не сме го правили и първата година ако щеш. Всъщност от 4-5 месеца го вкарва в любовната игра. Просто като ми прави френска любов и слез леко с езиче и там, усещането е адски приятно.
Не казвам, че трябва да се прави и че времето е съществе фактор. 1 моя колежка е с прятеля си 5 години, а не му е правила свирка. Всъщност от колежките, с които съм по-близка, няма друга любителка на френските ласки.
Не са ми го правили
tolkova po interesni ne6ta ima v sexa az ne bih lizala apak i ne vqrvam da mi haresa.Mn po hubavo si e da ti lijat p*****a
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ami sus snimka kato na avatara, normalno da go pravqt taka, che da ti e priatno. Koi bi propusnal ...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от so_confused
offline forever!
abe ako se e podmila dobre ;d
Да - много е готино после да си омажеш кура в собствените си лиги! Безценно!Първоначално написано от amatorium
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Първоначално написано от Sneki
![]()
![]()
олеле.. и не ви ли е тъпо че сте се 'изпуснали'?!?! А по темата- не съм го практикувала, но не съм против.. Принципно съм разкрепостен човек в леглото и не ми пречи и да пробвам
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ne sym lizal anusi o,O ama she me e gnus 100% :X
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
бих се чувствала неудобно.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ква е тая тема от преди година бе?...
по темата - damn no.. както някой тук каза > не мисля,че ануса е предназначен за к'вото и да било друго освен... природните нужди..
![]()
Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
![]()
![]()
![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Мисля,че ще ми хареса,но досега не са го правили.Първоначално написано от amatorium
Е сега вече съм имала честа. . ами какво да кажа. . Не съм особено добре изненадана.Самата мисъл ме възбужда, но усещането не е кой знае какво . .Първоначално написано от DevilWish
![]()
Q koi mi izkopa taq stara temaAz mislq, che za momcheto e po-vuzbujdashto da lije dupeto na momicheto.
Eating isn't cheating - Arnold
Демек - не съм го казал, но пак ще повторяПървоначално написано от aanitogb
![]()
![]()
![]()
мале, това форум се преварна в "gang bang, Gonzo" фиеста.
Това е пълна отврат.
Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.
.. не съм се замисляла![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С леки Hardcore и BDSM мотивиПървоначално написано от stratega
![]()