.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 126

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от so_confused
    Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Той е за друга работа, няма да ми бъде приятно заради него, колкото и да е хубаво усещането. Все едно аз да лижа неговия .. да бе да
    Че кое му е гнусното да оближеш където и да е приятеля си?
    Еми извинявай, ама ако ходиш с някого от 1 седмица и вече се ч*кате, няма как да не те е гнус. Ама ти явно не си в това положение, както и аз де Затова и аз съм "за", макар че темата не е такава
    Явно имаме различни виждания по въпроса. Не ходя с приятеля си от 1 седмица, а от 5 месеца.Не ме е гнус да го целувам където и да е, но анусът не е едно от най-съблазнителните места за мен. Както казах, анусът е предназначен за други неща. Против лизането на ануса и против аналния секс съм, ако искате ме мислете за консервативна...просто самата мисъл не ми харесва, камо ли да тръгна да го правя.
    А аз не правя секс след 1 седмица, а след доста повече. А с приятеля ми съм кажи-речи 4 години. Мислиш ли, че би ме погнусил от нещо?

Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Той е за друга работа, няма да ми бъде приятно заради него, колкото и да е хубаво усещането. Все едно аз да лижа неговия .. да бе да
    Че кое му е гнусното да оближеш където и да е приятеля си?
    Еми извинявай, ама ако ходиш с някого от 1 седмица и вече се ч*кате, няма как да не те е гнус. Ама ти явно не си в това положение, както и аз де Затова и аз съм "за", макар че темата не е такава
    Явно имаме различни виждания по въпроса. Не ходя с приятеля си от 1 седмица, а от 5 месеца.Не ме е гнус да го целувам където и да е, но анусът не е едно от най-съблазнителните места за мен. Както казах, анусът е предназначен за други неща. Против лизането на ануса и против аналния секс съм, ако искате ме мислете за консервативна...просто самата мисъл не ми харесва, камо ли да тръгна да го правя.
    А аз не правя секс след 1 седмица, а след доста повече. А с приятеля ми съм кажи-речи 4 години. Мислиш ли, че би ме погнусил от нещо?
    Радвам се, че не те е гнус от него. И мен не ме е гнус от моя приятел, но просто нямам желание да ми прави подобни неща, или пък аз да правя на него. Колкото до това от колко време ходите, той човека горе каза, че явно не сте от тези, дето се чукат през първата седмица.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мисълта ми е, че за тези неща се иска повече време и доверие. Все пак това са зони, които не са за целуване по принцип. не, че е извратено, но трябва да преодолееш редица усещания и да си готов и за най-лошото.......
    Не сме го правили и първата година ако щеш. Всъщност от 4-5 месеца го вкарва в любовната игра. Просто като ми прави френска любов и слез леко с езиче и там, усещането е адски приятно.
    Не казвам, че трябва да се прави и че времето е съществе фактор. 1 моя колежка е с прятеля си 5 години, а не му е правила свирка. Всъщност от колежките, с които съм по-близка, няма друга любителка на френските ласки.

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от comics
    К0гато ставаше дума за това момичета да ближат момчетата, всички женски бяха не пр0тив, ами направо вдигнаха военно положение, д0като сега всичко според тях е н0рмално. Тцтцтц г0леми сте хитруши начи
    Ми много ясно ама пък жените поне по голямата част от тях са големи материалисти и за парички няма да ти лижат анусчето ми направо ще ти ядат лайненцата

Не са ми го правили

Град
    in my world!
    tolkova po interesni ne6ta ima v sexa az ne bih lizala apak i ne vqrvam da mi haresa.Mn po hubavo si e da ti lijat p*****a
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    А, по темата: да, обичам, приятно е.
    Ami sus snimka kato na avatara, normalno da go pravqt taka, che da ti e priatno. Koi bi propusnal ...
    Eating isn't cheating - Arnold

+1
    offline forever!

abe ako se e podmila dobre ;d

Re: Момичета, xаресва ли ви да ви лижат ануса?

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    A na vas momicheta haresva li vi da vi lijat anusa? Momcheta vie haresvate li da i lijete?
    Да - много е готино после да си омажеш кура в собствените си лиги! Безценно!
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
    Аз лично много обичам да ми лижат ануса. Даже умирам от удоволствие....веднъж обаче ми беше толкова приятно, че се изпуснах (ако ме разбирате) докато приятелят ми ме лижеше. Стана ми доста неудобно тогава
    И аз съм се изпускала докато ме лиже..доста странно ме изгледа
    олеле.. и не ви ли е тъпо че сте се 'изпуснали'?!?! А по темата- не съм го практикувала, но не съм против.. Принципно съм разкрепостен човек в леглото и не ми пречи и да пробвам
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Go Skate Day ! ! !
    ne sym lizal anusi o,O ama she me e gnus 100% :X
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    бих се чувствала неудобно.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен
    Ква е тая тема от преди година бе? ...
    по темата - damn no.. както някой тук каза > не мисля,че ануса е предназначен за к'вото и да било друго освен... природните нужди..

Цитирай Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
    Аз лично много обичам да ми лижат ануса. Даже умирам от удоволствие....веднъж обаче ми беше толкова приятно, че се изпуснах (ако ме разбирате) докато приятелят ми ме лижеше. Стана ми доста неудобно тогава
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    A na vas momicheta haresva li vi da vi lijat anusa? Momcheta vie haresvate li da i lijete?
    Мисля,че ще ми хареса,но досега не са го правили.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Някои момичета са ми казвали че е супер, ама аз още нямам честа да са ми приложили това....
    I az sy6to
    Е сега вече съм имала честа. . ами какво да кажа. . Не съм особено добре изненадана.Самата мисъл ме възбужда, но усещането не е кой знае какво . .

Мега фен Аватара на amatorium
    Q koi mi izkopa taq stara tema Az mislq, che za momcheto e po-vuzbujdashto da lije dupeto na momicheto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Ми никога несам карала момче да ми лиже анусчето,но ми харесва.
    Демек - не съм го казал, но пак ще повторя

мале, това форум се преварна в "gang bang, Gonzo" фиеста.

Това е пълна отврат.
    Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. не съм се замисляла

Цитирай Първоначално написано от stratega
    мале, това форум се преварна в "gang bang, Gonzo" фиеста.

Това е пълна отврат.
    С леки Hardcore и BDSM мотиви

Може и да е хубаво,но мен ме е срам и не бих дала.

Ммм..Зависи как го прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си