- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- олимпиадата по БЕЛ 2 кръг
Утре е 2 кръг.Има ли някой друг който се е класирал?!
еми аз не съм имам 5,25ама моята най добра приятелка се класира и искам да използвам случая да и пожелая многооо успех, Иве стискам ти палци ти можеш,
![]()
![]()
![]()
ПП: тя мн се притеснявааИве успех
![]()
![]()
![]()
малко късно, но аз ходих. след 2 часа излязох 1ва от нашата стая, а май и изобщо от всички. Беше мн лесно. Темите 1 клиширана и една по-яка. Ест, писах по 2рата. Ще видим какво ще става...
Успех на всички, които са ходили![]()
Аз!!!Амаааа...се успах![]()
с туй тъпо време...и много се ядосах, ама едно момиче от друго даскало ми каза, че за 7 клас е имало съчинение-разсъждение върху първа и втора глава от "Немили недраги"... И даже се зарадвах, че не съм ходила
/не съм го чела, ама хич/
Ам...днеска госпожата по бг и литература /класната ми/ щеше просто да ме заколи...надеждата и била в мене![]()
А за кой клас става дума ? Аз ходих на 2ри кръг (12 клас) и тъпото беше, че за есе се падна същата тема като на 1я ... само дето аз не харесвам Атанас Далчев и не се възползвахРезултатите казаха на 7ми април ще излязат. Ако не ме домързи може да пиша колко съм изкарала
![]()
zna4i sa kvo v ponedelnik 6te izlezat rezultatite dano da stignem i do treti krug
a vsa6tnost ti krag kak se vodi republikanski li???Първоначално написано от simba007
i kolko e nujno za da se klasira6 na nego
![]()
![]()
![]()
6te te izluja kak se vodi neznam,a kolkoto za tva kolko tr za da se klasira6 gospojata mi po BEL be6e spomenala 4e edva li ne trqbva da si nqkav "velik pisatel" ne6to ot roda be6e kazala sigurno e trudno te na 3 krug se otsqvat nai dobrite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e da trqbva da si super doba , no imah v predvid kakva ocenka pak li 5,50 minimumПървоначално написано от simba007
![]()
pf mai be6e 5.75 ama ne sum sigurna
Първоначално написано от simba007
mnogo beee
off stiskam vi palci dano se klasirate
![]()
![]()
dano taka hubavo prepisah i na 2ta kruga!!!
az izkarah 5 i ne se klasirah...........
em to trqbva 5.50 i na tva
олимпиадата по БЕЛ 2 кръг
Още в заглавието грешка..
Аз дори не знаех, че има олимпиада.![]()
nqkoi znae li kade moje da se proverqt rezultatite
Да дайте някой линк с резултати.Аз се мъчих да открия,но не можах
Аз също 100 часа тършувах из интернет. В сайта на министерството на образованието, в гугъл рових, по някви форуми.... никъде нищо....![]()
Ако някой открие да казва.
И аз се бях класирала,ама не ходих![]()
![]()
И без това няма повече кръгове,за какво ми е...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Можете да откриете резултатите тук: http://rio-sofia-grad.com/ ,в "Актуални новини"(по-надолу).
извнивявай, ма аз ли съм тъпа, или нещо си се объркал...?! (може би 1вото :Р)
Значи не откривам резултати по Български Език и Литература, има по биология, физика и математика, но 3 пъти гледах и не можах да открия тези по БЕЛ. моля те, кажи на коя дата са сложени (нали отгоре в тъмно синьо е посочено). Благодаря предварително!![]()
Здравейте.
Аз съм 9-ти клас и се класирах за вторият кръг.
Голям идиотизъм беше ранният час на започване, като се имаше предвид, че тогава се сменя времето.![]()
На мен, класната ми каза, че резултати ще бъдат обявени на 14-ти април/идният понеделник/.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
20.03.2008г.Първоначално написано от D@rk_LaDy