.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    щом съм с любими хора,мястото значи ше ми е любимо :P
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    СофиЯ
    Eм и ние ходим на гробищата вечер... Нали сме малко извратени и правиме ритуали,ама до сега нито един труп не е станал
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Аз най-много обичам сутрин да изляза в шест и половина, в тъмното, никой не мое да ми види неуспешния опит за гримиране и после си пристигам в даскало към седем, трия грима и продължавам да ги глеам тия горките, даскалите.

Между 16:00 и 18:00 е най-приятното време за разходки... отивам до реката, сядам си некъде в някой двор на некое даскало (супер неопределено говора ) и така... или с моите фъръта.

Щом съм с приятели няма значение къде съм...А когато съм сама се разхождам в парка със слушалките
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Най-обичам петък вечер с мойта компания да идем в някоя градинка и да запалим по 1 масур и стаа адския купон.... А пък в даскало най-обичам да пуша на оградата

Аз съм особен характер!
    Не обичам дискотеки, шумния живот!
    Не обичам кафета и места препълнени с цигарения дим!
    Не обичам да пия или тровя, дори да имам причина!
    Обаче обичам да давам съвети и помагам на хората!
    Обичам и да се забавлявам обикаляйки и подлагайки живота си на риск, без страх от това дали ще умра или не!
    Обичам приятелите си и давам всичко за тях, а когато имат нужда от мен аз съм винаги насреща дори и за непознат!
    Има две неща които трябва да се знаят за мен, аз обичам готик стила и обичам и спокойствието....хармонията !

S kompaniqta nai-mnogo obichame da si hodim v edna hubava picariq v centura na grada,a az inache si obicham da hodq na selo i v grada kudeto predi sam jivqla tam mi e nai-udobno i hubavo
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Цитирай Първоначално написано от P.Halliwell
    Аз съм особен характер!
    Не обичам дискотеки, шумния живот!
    Не обичам кафета и места препълнени с цигарения дим!
    Не обичам да пия или тровя, дори да имам причина!
    Обаче обичам да давам съвети и помагам на хората!
    Обичам и да се забавлявам обикаляйки и подлагайки живота си на риск, без страх от това дали ще умра или не!
    Обичам приятелите си и давам всичко за тях, а когато имат нужда от мен аз съм винаги насреща дори и за непознат!
    Има две неща които трябва да се знаят за мен, аз обичам готик стила и обичам и спокойствието....хармонията !
    i az obojavam gothic stila....

Град
    Л о В е Ч
    Ами аз обичам да хода на един незавършен стоеж.Казват ми Експо а пък някои говорят че преди там е било някакво гробище малко не ми се вярва ма карай.Та так в един парк,по центъра,на Баш Бунар,Стратеш...абе мноу са.Ама се разкарвам само с компания .Сама седа пред блока градинката,там най-спокойно.

На кафенце и зад даскало също така и в на една приятелка гаража

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от blessthefall
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    ]
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите.
    eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam
    сериозно ли ходиш на гробищата?
    da no samo kogato sym si sam...
    да вярно там ще е спокойно и тихо, но не те ли подтиска самата обстановка
    ne... na men mi e mn gotino tam... navsqkyde cvetq okolo mene... dryv4eta.... a pyk pod mene o6e po qko - trupove qko izvrateno zvu4i, no ni6to lo6o ne pravq tam.. seda si razglejdam si kamyni.... snimam se...

човеееееек УЖАСНО МНОГО СИ ТРУ !!!! ЛЕЛЕ ПИЧ ИСТИНСКИ СИ.. ПРОСТО СИ НЕВЕРОЯТЕН !!! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ТАКЪВ КАТО ТЕБ И СМЕЯ ДА КАЖА, ЧЕ СИ РАЗЛИЧЕН.. СПЕЦИАЛЕН.. НЕ СИ КАТО ЧАЛГАРИТЕ
    НАЛИ МРАЗИШ ЧАЛГАТА??
    ОООООООООООООООХХХХХХХ МНОГО СИ ИСТИНСКИ !!!!
    ТИ СИ ИСТИНСКИ БЛЕК/ДЕТ/ИЗРОД МЕТАЛИСТ

п.п. можеш да се снимаш на гробището, точно над надгробната плоча, като предварително си се омазал в черно, за да приличаш на истински металист и да ми пратиш снимката

аз ти казвам ше получа душевен оргазъм човек

мооооляяя ти сеееее ужасно си истински.. ужасно много.. ама МНОГО

ТИ СИ ДЪ БЕСТ

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    ]
    ]
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите.
    eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam
    сериозно ли ходиш на гробищата?
    da no samo kogato sym si sam...
    да вярно там ще е спокойно и тихо, но не те ли подтиска самата обстановка
    ne... na men mi e mn gotino tam... navsqkyde cvetq okolo mene... dryv4eta.... a pyk pod mene o6e po qko - trupove qko izvrateno zvu4i, no ni6to lo6o ne pravq tam.. seda si razglejdam si kamyni.... snimam se...

човеееееек УЖАСНО МНОГО СИ ТРУ !!!! ЛЕЛЕ ПИЧ ИСТИНСКИ СИ.. ПРОСТО СИ НЕВЕРОЯТЕН !!! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ТАКЪВ КАТО ТЕБ И СМЕЯ ДА КАЖА, ЧЕ СИ РАЗЛИЧЕН.. СПЕЦИАЛЕН.. НЕ СИ КАТО ЧАЛГАРИТЕ
    НАЛИ МРАЗИШ ЧАЛГАТА??
    ОООООООООООООООХХХХХХХ МНОГО СИ ИСТИНСКИ !!!!
    ТИ СИ ИСТИНСКИ БЛЕК/ДЕТ/ИЗРОД МЕТАЛИСТ

п.п. можеш да се снимаш на гробището, точно над надгробната плоча, като предварително си се омазал в черно, за да приличаш на истински металист и да ми пратиш снимката

аз ти казвам ше получа душевен оргазъм човек

мооооляяя ти сеееее ужасно си истински.. ужасно много.. ама МНОГО

ТИ СИ ДЪ БЕСТ
    pffff ne sam metalist ne go praa za da se dokaja na nqkoi ili nz si kvo... awe nema zn nema da me razbere6

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    mnogo obi4am da hodq v grobi6tata kudeto e pogrebana prababa mi tam se 4uvstvam nai spokoino i priqtno

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Ми или по кафетата
    Или в един парк.Говорим си,стоим до късно.Абе мноо приятно местенце

Супер фен
    Град
    Варна
    Ми с едни приятели си имаме едно любимо кафенце, обичаме и из Морската да се разхождаме. А като съм самичка най си ми е яко да си спинкам в топличкото легълце!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен
    ами с моите фр много обичаме да ходим в парка или в нашето любимо кафе

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    с компанията обичам много да ходя ... на плажа с 1 биричка .. и лафче цяла вечер ( от Варна съм )

а сам ...в Шумен .. има 1 месност ... след един от крайните квартали " Кьошковите ", Шуменския парк с крепоста ... и паметника ... дива гора .. тук таме има заслони ... и като отида стоя с дни ... за да ми уври главата ... или да измисля решение на някакъв проблем ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ами,аз ще говоря за любимите ми места в моя град-Велико Търново.

Най-любимите ми са Царевец и Самоводската чаршия.На тези не ходя всеки ден,така че са ми някак ... специални.

Инак...там,където се събираме,много са местата,но най-любимите са ми в парка,на някоя пейка.Също пред даскалото,там да мятаме,както и под едно голяяямо дърво,където се събираме.Също има и едни по-стари улички,до тях едни гаражи,там също се събираме.Едно такова...много яко,понеже там няма много хора.Обичам по-самотни места,там където не стъпва много човешки крак. :P

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    О, любимо място! Няма две мнения по този въпрос... Най-прекрасното място за мен е гората... Такава, която е пълна с дървета, /хаха, сякаш може да е пълна с нещо друго!/ с диви животни, със светлина и в същото време има и някаква загадъчност. Такава, в която има множество малки поточета, от които дребните сладки животинчета пият вода. Такава, в която цари хармония, разбирателство, няма зло, няма нищо подло, долно и коварно... там, където всички и всичко се обичат, но и където можеш да намериш уединение и да останеш насаме със себе си и мислите си.

Мхм, само да вметна, че такова място рядко може да бъде срещнато или поне аз не съм имала късмета да го открия. Мога само да си мечтая. Но от реално съществуващите мърсотии в София си нямам любимо място.

Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Ми с едни приятели си имаме едно любимо кафенце, обичаме и из Морската да се разхождаме, а с едни други понеже повече живеят в един блок...та там в ена маза се събираме хах сиг ви звучи мизерно, ама ние си го напраихме А като съм самичка най си ми е яко да си спинкам в топличкото легълце!

кое ви е любимото кафенце?

moito liubimo mqsto e edno kafene deto sig ve4e ot godina xodime s moite fr.i vapreki 4e mi e do6lo do gu6a pak si me kefi ... a ina4e sme xodili i na grobi6tata ama na starite i otkakto se spanah i padnah v edin grob ne sme xodili

em az jiveq vav varna i mn ubi41m da hodq na malkiq far tam na bunite mn mislq i ot vreme na vreme si pla4a vinagi hodq s kompniikata :P
    :P :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от comics
    Аз най-много си обичам леглото
    и аз така, ма само ако не съм сама

а иначе по кафенца, градинки, където има алкохол и фр става! :P
    за кафенета:
    *Буда
    *Зенобия
    *Апартамент
    *Наргиле
    *Лагуна
    *Буковски
    *Уго - градинката

абе...човек компания да има....
    нали знаее, не е важно какво, а с кого!

Град
    Маями,България
    Навсякъде :P

Град
    Where streets have no name

Re: Любимо място?! Кое е то???

aaam... q kajete kyde obi4ate da hodite s kompaniqta.. ili sami ?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Ами обикновено с приятелите ми се разхождам по плажа или в морската градина. Случва се да обикаляме из главната улица...хм,понякога по кафенетата. А сама,ами аз никога не съм сама навън. Все някой иска да излиза с мен и такам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си