- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любимо място?! Кое е то???
щом съм с любими хора,мястото значи ше ми е любимо :P
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Eм и ние ходим на гробищата вечер...Нали сме малко извратени и правиме ритуали,ама до сега нито един труп не е станал
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Аз най-много обичам сутрин да изляза в шест и половина, в тъмното, никой не мое да ми види неуспешния опит за гримиранеи после си пристигам в даскало към седем, трия грима и продължавам да ги глеам тия горките, даскалите.
Между 16:00 и 18:00 е най-приятното време за разходки... отивам до реката, сядам си некъде в някой двор на некое даскало (супер неопределено говора) и така... или с моите фъръта.
![]()
Щом съм с приятели няма значение къде съм...А когато съм сама се разхождам в парка със слушалките![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Най-обичам петък вечер с мойта компания да идем в някоя градинка и да запалим по 1 масур и стаа адския купон....![]()
![]()
А пък в даскало най-обичам да пуша на оградата
![]()
![]()
Аз съм особен характер!
Не обичам дискотеки, шумния живот!
Не обичам кафета и места препълнени с цигарения дим!
Не обичам да пия или тровя, дори да имам причина!
Обаче обичам да давам съвети и помагам на хората!
Обичам и да се забавлявам обикаляйки и подлагайки живота си на риск, без страх от това дали ще умра или не!
Обичам приятелите си и давам всичко за тях, а когато имат нужда от мен аз съм винаги насреща дори и за непознат!
Има две неща които трябва да се знаят за мен, аз обичам готик стила и обичам и спокойствието....хармонията !
S kompaniqta nai-mnogo obichame da si hodim v edna hubava picariq v centura na grada,a az inache si obicham da hodq na selo i v grada kudeto predi sam jivqla tam mi e nai-udobno i hubavo![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
i az obojavam gothic stila....Първоначално написано от P.Halliwell
![]()
На кафенце и зад даскало също така и в на една приятелка гаража![]()
Първоначално написано от blessthefall
човеееееек УЖАСНО МНОГО СИ ТРУ !!!! ЛЕЛЕ ПИЧ ИСТИНСКИ СИ.. ПРОСТО СИ НЕВЕРОЯТЕН !!! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ТАКЪВ КАТО ТЕБ И СМЕЯ ДА КАЖА, ЧЕ СИ РАЗЛИЧЕН.. СПЕЦИАЛЕН.. НЕ СИ КАТО ЧАЛГАРИТЕ
НАЛИ МРАЗИШ ЧАЛГАТА??
ОООООООООООООООХХХХХХХ МНОГО СИ ИСТИНСКИ !!!!
ТИ СИ ИСТИНСКИ БЛЕК/ДЕТ/ИЗРОД МЕТАЛИСТ
п.п. можеш да се снимаш на гробището, точно над надгробната плоча, като предварително си се омазал в черно, за да приличаш на истински металист и да ми пратиш снимката
аз ти казвам ше получа душевен оргазъм човек
мооооляяя ти сеееее![]()
![]()
ужасно си истински.. ужасно много.. ама МНОГО
ТИ СИ ДЪ БЕСТ
Първоначално написано от oTPoBHa
![]()
![]()
pffff ne sam metalist
ne go praa za da se dokaja na nqkoi ili nz si kvo... awe nema zn nema da me razbere6
![]()
mnogo obi4am da hodq v grobi6tata kudeto e pogrebana prababa mi tam se 4uvstvam nai spokoino i priqtno
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ми или по кафетата![]()
![]()
Или в един парк.Говорим си,стоим до късно.Абе мноо приятно местенце![]()
![]()
Ми с едни приятели си имаме едно любимо кафенце, обичаме и из Морската да се разхождаме. А като съм самичка най си ми е яко да си спинкам в топличкото легълце!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ами с моите фр много обичаме да ходим в парка или в нашето любимо кафе
с компанията обичам много да ходя ... на плажа с 1 биричка .. и лафче цяла вечер ( от Варна съм )
а сам ...в Шумен .. има 1 месност ... след един от крайните квартали " Кьошковите ", Шуменския парк с крепоста ... и паметника ... дива гора .. тук таме има заслони ... и като отида стоя с дни ... за да ми уври главата ... или да измисля решение на някакъв проблем ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ами,аз ще говоря за любимите ми места в моя град-Велико Търново.
Най-любимите ми са Царевец и Самоводската чаршия.На тези не ходя всеки ден,така че са ми някак ... специални.![]()
Инак...там,където се събираме,много са местата,но най-любимите са ми в парка,на някоя пейка.Също пред даскалото,там да мятаме,както и под едно голяяямо дърво,където се събираме.Също има и едни по-стари улички,до тях едни гаражи,там също се събираме.Едно такова...много яко,понеже там няма много хора.Обичам по-самотни места,там където не стъпва много човешки крак. :P
О, любимо място! Няма две мнения по този въпрос... Най-прекрасното място за мен е гората... Такава, която е пълна с дървета, /хаха, сякаш може да е пълна с нещо друго!/ с диви животни, със светлина и в същото време има и някаква загадъчност. Такава, в която има множество малки поточета, от които дребните сладки животинчета пият вода. Такава, в която цари хармония, разбирателство, няма зло, няма нищо подло, долно и коварно... там, където всички и всичко се обичат, но и където можеш да намериш уединение и да останеш насаме със себе си и мислите си.
Мхм, само да вметна, че такова място рядко може да бъде срещнато или поне аз не съм имала късмета да го открия. Мога само да си мечтая. Но от реално съществуващите мърсотии в София си нямам любимо място.![]()
Първоначално написано от st1ka
кое ви е любимото кафенце?![]()
moito liubimo mqsto e edno kafene deto sig ve4e ot godina xodime s moite fr.i vapreki 4e mi e do6lo do gu6a pak si me kefi... a ina4e sme xodili i na grobi6tata ama na starite i otkakto se spanah i padnah v edin grob ne sme xodili
![]()
em az jiveq vav varna i mn ubi41m da hodq na malkiq far tam na bunite mn mislq i ot vreme na vreme si pla4a vinagi hodq s kompniikata :P
:P
и аз така, ма само ако не съм самаПървоначално написано от comics
![]()
а иначе по кафенца, градинки, където има алкохол и фр става! :P
за кафенета:
*Буда
*Зенобия
*Апартамент
*Наргиле
*Лагуна
*Буковски
*Уго - градинката![]()
абе...човек компания да има....
нали знаее, не е важно какво, а с кого!![]()
Ами обикновено с приятелите ми се разхождам по плажа или в морската градина. Случва се да обикаляме из главната улица...хм,понякога по кафенетата. А сама,ами аз никога не съм сама навън. Все някой иска да излиза с мен и такам...Първоначално написано от blessthefall
![]()