- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любимо място?! Кое е то???
Обичам да се разхождам сам в Морската градина на Бургас. Взимам си фотоапарата и правя снимки. Това се е превърнало в мое хоби.
С приятели.. обичаме да посещаваме други приятели! В домовете им, без да се обадим предварително.![]()
Ако можех да им снимам и физиономиите като ни видят, а у тях, да кажем, е разхвърляно.
Най много се разхождаме по централна улица "Александровска" - винаги има ядене на близо, а и голямата "книжарница", пълна с интересни книги, ХЕЛИКОН е на тази улица. Прекарваме вътре по 30 минути най- малко.
В моя град (Пазаджик) има парк - Остров...там много обичам да хода защото е тихо и спокойно...аз си пуша а мойте приятели са JumperS и си прават предни и задни саута или waLL fLip а аз си пуша и им се кефа :P :P
Mi nai mnogo obi4am na grebnata baza s mp3, po kafenetata ne hoda mnogo
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
аз съм от Търново,ама обичам да ходя в Русе...и там има едно място,казва се Текето(Лесопарк) и много ми харесваПриятно е,а иначе се разкарвам с приятелите из квартала и насам-натам
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Някъде, където е тихо и спокойно. Обичам арехолоогически обекти - Улпия Ескус, Сексагинта Приста ...Ама у нас е най-хубаво
![]()
Memento moriendum esse!