.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Град
    on the beach
    Обичам да се разхождам сам в Морската градина на Бургас. Взимам си фотоапарата и правя снимки. Това се е превърнало в мое хоби.
    С приятели.. обичаме да посещаваме други приятели! В домовете им, без да се обадим предварително. Ако можех да им снимам и физиономиите като ни видят, а у тях, да кажем, е разхвърляно. Най много се разхождаме по централна улица "Александровска" - винаги има ядене на близо, а и голямата "книжарница", пълна с интересни книги, ХЕЛИКОН е на тази улица. Прекарваме вътре по 30 минути най- малко.

В моя град (Пазаджик) има парк - Остров...там много обичам да хода защото е тихо и спокойно...аз си пуша а мойте приятели са JumperS и си прават предни и задни саута или waLL fLip а аз си пуша и им се кефа :P :P

Mi nai mnogo obi4am na grebnata baza s mp3 , po kafenetata ne hoda mnogo
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    аз съм от Търново,ама обичам да ходя в Русе...и там има едно място,казва се Текето(Лесопарк) и много ми харесва Приятно е,а иначе се разкарвам с приятелите из квартала и насам-натам
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Някъде, където е тихо и спокойно. Обичам арехолоогически обекти - Улпия Ескус, Сексагинта Приста ... Ама у нас е най-хубаво
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си