- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли за бивши сексуални партньори?
Е, да, в един идеален свят мъжът, когото обичам толкова много, не би бил с друга преди мен.Първоначално написано от krem4et0
Но аз се влюбих именно в този мъж и съм преживяла миналото му (поне тази част от него, която пряко ме е засегнала). Така че до такива крайности не стигам
Не е като аз да не съм се закачала с разни младежи (въпреки че вече съвсем не помня нищо и никого, преди сегашния ми приятел). И не бих тръгнала да си го представям в интимни ситуации с други жени...бърррррр, Боже опази. Но по-горе Наделина и Моменто мори! май описаха гледната ми точка по-добре от мен самата - достатъчно близки сме, за да знаем всичко един за друг.
Оу.. Напипали сте много деликатна тема.. С това, 4е може да се окаже, 4е не струвате в леглото в сравнение с някоя или някои бивши... Аз.. хм.. и на мен ми се е слу4вало. Тежко го преживях, наистина. Запо4ваш да се 4удиш къде бъркаш, какво да направиш по друг на4ин, какво му е давала другата, което ти не можеш и което толкова му е харесало. Ужасно е.. И все пак в един момент минава, повярвайте ми. Или просто си забраняваш да не мислиш за това пове4е. И се амбицираш и се нахъсваш да станеш по-добра и да компенсираш. ..
Болна тема, да, и все пак предпо4итам дори такава неприятна истина пред недомлъвки и лъжи. Вси4ко бих могла да преглътна - всякакви обяснения за това коя колко добра е била, или към коя какви 4увства е изпитвал.. вси4ко, стига да знам, 4е ми казва истината.
![]()
Робинята на Quench
Говорим,но той трудно.Въпреки че съм го питала преди мен какво е ставало.Казвал ми е , но ако аз не бях повела темата сякаш и никога нямаше да я почнем.За него това е МИНАЛО , което няма място в настоящето.До някъде мн хубаво.
Но ми казва,радвам се за което![]()
Ама той трудно си споделя принципно..за това и все още нямам смелост да питам как се справям и т.н.Но от това ,което виждам,не мисля че е недоволен.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Затова винаги може да се излъже. ^^Първоначално написано от air_J
Пък ако наистина го каже, тогава защо ще бъдем заедно след като сексът не би бил достатъчно хубав? Не малко връзки са се разваляли заради това, а и само 'любов' не винаги е достатъчна уж.
Пък ако все пак сексът е 'приемливо добър, но не чак толкова', може да влезе в ролята на учител, а аз на 'палава ученичка'. ^^
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Да ,точно.Като на някой нещо не му харесва - да вземе да се опита да научи партн. си и да му покаже..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Barbie сама каза, че не може да се сърди, а и във връзка като нейната, той би трябвало да знае как ще реагира. Не виждам смисъл в упоритото избягване на въпроса, при положение, че цялата история ще му отнеме към 10 минути... Напълно разбирам Barbie и съм съгласна с гледната и точка. Що се отнася до това каква е в леглото... Нормално е да има и по-добри и по-лоши и не е дошъл краят на света ако през ръцете на момчето е минала някоя сексуална богиня. Не мисля, чe Barbie би се засегнала толкова много, от това, че той е бил с по добра. По-скоро би я заболяло, ако разбере че има такава, която е била по-значима от нея. А това определено не влиза в отговора на въпроса който задава. Все пак не говорим за връзка, която е таку- що започнала или е на няколко месеца. При такива отношения, щом единият от двамата толкова държи да знае нещо другият просто се съобразява, както и обратното разбира се.Първоначално написано от WaKo
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
леко не съм съгласен с начина ти на мислене, от къде на къде смятате (като цяло повечето жени), че само вие отдавате тялото си на мъжа си? Той също ти отдава своето, да не би да смяташ мъжете за предмети?Първоначално написано от Barbie
Да не говорим, че жените преди теб също са отдали всоите тела и може да не са искали това да се раздухва, нали се сещаш? или смяташ, че като бивши, няма значение какво са искали? Може все още да са си приятели!
ПС: това с олтара си е чисто изнудване, според мене може само да го нагрубиш така... "Нема те взема, ако не ми кажеш с коя си спал друга!"
![]()
![]()
излагации...!!!!
Do you speak Salsa? .......
Първоначално написано от lwsu
Именно защото той ми отдава тялото и чувствата си, аз съм готова да отговоря на всеки въпрос, който ми зададе.
![]()
Освен това не искам поименен списък на предишните му сексуални партньорки. Искам брой. И, да, в някакъв по-нататъшен момент от връзката ни ако има нещо, което той смята, че не може да ми каже, или аз смятам, че не мога да му кажа, значи с този човек нямаме нужната близост, за да споделя живота си с него. Не е изнудване - това е проблем.
Едно е да раздуха с кои е спал, а съвсем друго дакаже на нея. Не се сещам за момента в който някой е казал че мъжете са предмети. По-скоро някои от представителите на мъжкия пол имат такова отношение към жените, но това е съвсем друга тема. Ти какво, искаш да кажеш, че не би се подразнил ако попиташ нещо и не получиш отговор всеки път когато зададеш въпроса си ли?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
то оставаше и в прав текст да кажете че мъжете са предмети, егаси работата...Първоначално написано от Jus7__Me
ако питаш конкретно за мене, казвам че съм достатъчно съобразителен и не задавам такива въпроси, които са далече от отношенията ми с човека който се предполага, че би следвало да попитам..
Барби имаш стванно разбиране за проблемне знам какво да ти кажа,
ако аз попадна в ситуацията в която е приятеля ти, може би ще изобразя броя на жените които съм имал, на брачната хълка и разбира се, ще попитам и гореденицата дали иска да се впише в каталога, щото ти, иронично казано, това искаш да направишСАЛЮТИ!!!
![]()
Do you speak Salsa? .......
И все пак те съветвам да не дълбаеш повече. Все пак това не може да се промени, а дали са 3 или 10 какво ще те стопли тебе. По-скоро бих го питала с колко жени е правил секс без предпазни средства...Това вече трябва да се знае в 1 сериозна връзка и да се вземат нужните мерки, ако е имало незащитини контакти преди тебе.
Ако ще се лъжем, тогава защо въобще се питаме? И какво излиза? Задаваме въпроси, докато не чуем необходимите отговори? Или както се казва по македонският край - сакам да те питам нещо, ама сакам да ми кажеш "да".Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Левски шампион але але!
Всъщност го казах с лека ирония, но това не означава, че не може да се случи само и само да ми затвори устата и да излъже. ^^Винаги го има като вариант, но това зависи от човека... сам преценява - да лъже или не, и ако го направи - защо?
![]()
А и както по-горе уточних, аз съм на принципа да НЕ задавам въпроси, за които отговори още не съм подготвена и може да не ми харесат.![]()
Когато питаш нещо толкова сериозно, трябва да си готов да чуеш всичко и да прецениш как той би ти повлиял. Ако не се чувстваш подготвен да разбереш и най-лошото, -=> не питашПък това дали партньорът ти ще те излъже само да отклони темата, е отделен въпрос.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.