.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    Sofia

16 годишен да работи

Здравей, незнамех къде да пусна темата затова я пуснах тук.Та въпроса ми е имам един фр. който е на 16 и работи.След училище веднага на работа ?

Какъв ти е въпроса точно?

Град
    Sofia
    та въпроса ми е какво мислите по случая ? Нормално, ненормални и т.н.

Напълно нормално , момчето иска да изкара някой лев повече от колкото като нас да седи и лежи по-цял ден!

Град
    Няма да кажа.
    Цитирай Първоначално написано от glymo14
    На днешните цени с тази скъпотия парите никога не стигат. Тогаеа остава само ти да си помогнеш с някой лев!
    Добрите приятели си ближат раните,а на-добрите се правят,че нищо не е станало.

Ииии какво ненормално виждаш в това?
    we give it all.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    еми супер,иска да си помогне човекът! Дано да си енамерил хубава работаа и да му плащат добре!

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Ииии какво ненормално виждаш в това?
    Da naistina
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    евала на пича напълно одобрявам

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Е браво на него.. Винаги някой друг лев е от полза.. Пък и да имаш собствени пари,които сам си ги изкарал..това е много яко,знаеш че те са си лично и само твои..
    А относно това след училище на работа.. Сам оедно ще кажа - дано да му остава време и за учене(все пак то определя донякъде живота ти занапред) и да има свободно време,защото това,което той прави е много изтощително..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Ми тфа си е напълно нормално и аз съм на 16 и мисля лятото да работя някъде щото парите не са излишни

Град
    варна
    Браво на момчето.. В днешно време всеки разчита мама и тате да дадат някой лев.Трябва да има повече младежи, като твоя приятел.

За да започне работа след училище заебва ученето, в което няма нищо похвално. На тая възраст за това са мама и тате.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    лично аз не виждам нищо лошо , щом е решил да работи нека работи (макар че аз не бих го направила, предпочитам мързелуването, шляенето и изобщо губенето на време)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    И аз така съм намислила,и дано ме приемат някъде
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Напълно нормално , момчето иска да изкара някой лев повече от колкото като нас да седи и лежи по-цял ден!
    Точно така!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

При мен от 16 годишни ги взимат...
    Яко е защото всички сме млади и луди и работата минава леко
    Иначе и аз уча и работя едновременно...

Възхищавам се на такива хора! Искат и те да помогнат с нещо, все пак животът не е никак лесен. Аз също искам да работя, но мама не ми дава.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от ismarti
    Цитирай Първоначално написано от glymo14
    На днешните цени с тази скъпотия парите никога не стигат. Тогаеа остава само ти да си помогнеш с някой лев!
    10x nqma kvo drugo da kaja
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    i az mnogo im se radvam na moi say4enici det ba4kat :P majka iska da me vzima pri neq servitiorka samo petak,samota i nedelq ama men ne6ty me e sraaaam

Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    i az mnogo im se radvam na moi say4enici det ba4kat :P majka iska da me vzima pri neq servitiorka samo petak,samota i nedelq ama men ne6ty me e sraaaam
    Божеее като бях малък бях така!Никой нищо неможе да ти каже супер яко е и като знаят ,че е твое заведението самочувтвието до небето просто много яко.Няма от какво да се срамуваш 1-2 дена и виж какво , ще правиш!Успех...

Това е простотия. Лятната ваканция ми е дадена, за да почивам, а не за да ходя да работя като някой идиот. Плюс това имам да уча, колкото и малко да е - да си прочета книгите за лятото, да не си забравя теоремите по математика и така нататък. Имам свободно време, но препочитам да се забавлявам, защото младостта ми е една, повече няма да се върне и това са ми най-хубавите години. А като си завърша виисшето - работа бол - няма да остана безработна, ще видя и това какво е. Но някои хора искат да ртаботят - това си е техен избор. Само дето докато се напълнолетни само ги преебават - ходят на пълен работен ден и получават двойно по-малко.
    Memento moriendum esse!

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Божеее като бях малък бях така!Никой нищо неможе да ти каже супер яко е и като знаят ,че е твое заведението самочувтвието до небето просто много яко.Няма от какво да се срамуваш 1-2 дена и виж какво , ще правиш!Успех...
    ami toj ne e na6 restoranta, prosto majka raboti tam ...pak ne sam se izrazila kak trqaa ama nqma na4in trqbva da se otsramq
    ThunderGoddess, i na men bi mi se iskalo da ne rabotq ama kato znam 4e dogodina mi predstoqt kandidatstydentski izpiti i trqaa da iskaram pari kvo da pravq???

ami toj ne e na6 restoranta, prosto majka raboti tam ...pak ne sam se izrazila kak trqaa ama nqma na4in trqbva da se otsramq
    ThunderGoddess, i na men bi mi se iskalo da ne rabotq ama kato znam 4e dogodina mi predstoqt kandidatstydentski izpiti i trqaa da iskaram pari kvo da pravq???
    Аз съм казала на майка, че тя ще ме издържа, хаха - да прави каквото иска. Издържа брат ми, издържа сестра ми - аз да не съм луда да работя. Нали трябва да ходя на лекции и да ги науча все пак - това е идеята на висшетп
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си