- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как реагирате, когато видите ТЪЖЕН-непознат за вас човек ..
Искам да ви попитам .. примерно как ще реагирате, ако видите непознат за вас човек.. че е самотен, че е тъжен .. че нещо му е криво?
Питам, щот днеска с една фр седяхме на една пейка около 30 минути...и на една пейка по надолу от нашата (бяхме в градската градина - пълно с пейки) .. и гледаме на по надолната пейка, седи момче .. смао .. младо..и се чудим кво ппрай момче, младо, хубаво .. само на пейка в четръртак вечер с бира до него ...
и половин час го гледахме, и отидохме при него,..питахме го нещо случило ли се е, иска ли д апоговори с някой ..
да ви кажа, помогна .. седнахме там при него .. почнахме да си лафиме, добро момче се оказа ... разбрахме какъв бил проблема, заради мацка нещо .. ама после като си тръгнахме с мойта фр, искам да ви кажа .. ТОЙ СЕ УСМИХНА .. може да ни е сметнал, за пълни откачалки.. за пълни хаховки, ама поне за 20 минути, беше се отпуснал и се усмихна накрая ..
Незнам, вие бихте ли го направили ..
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!