.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    аз пък искам да кажа, че всички жени са курви
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Понятието"курва" е много относително. Според мен зависи от много фактори... защото е едно да си на 15 и да си спала с 10,а друго е да си на 30,несемейна,имала полови отношения с 10 души. Освен това,ако си преживяла нещо истинско с тези 10 души какво лошо има? Ти може да си спала и с 5,но да си им изневерявала или изобщо да не ти е пукало за тях.. Това е курвата за мен-жена,която СИСТЕМНО спи с мъже към които не изпитва нищо.
    People always leave!

аз не мисля така! жената може да преспи скогото си иска и пак няма да е курва. мъжът може да преспи с колкото си иска и пак няма да е пич - тка че..тфа са глупости...
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    А да бе а вие мъжете сте пичове всички нали?!Ай да не си отварям устата бахти детинските разсъждения..
    А по темата хмм не мисля така..пълни глупости!Дали една жена е курва не зависи само с кого е спала..зависи и от държанието и А за мъжете не се и учудвам те даже с колкото повече са спали толкоз повече се перчат и се хвалят
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от poison`girl
    А да бе а вие мъжете сте пичове всички нали?!Ай да не си отварям устата бахти детинските разсъждения..
    А по темата хмм не мисля така..пълни глупости!Дали една жена е курва не зависи само с кого е спала..зависи и от държанието и А за мъжете не се и учудвам те даже с колкото повече са спали толкоз повече се перчат и се хвалят

ти явно си доста тъпа, за да не можеш да схванеш нещо толкова елементарно казано...
    I'm not great, I'm whole

ти явно си доста тъпа, за да не можеш да схванеш нещо толкова елементарно казано...
    Ами ще ме извиняваш ама ти си тъпия,не всички жени са курви!Поне като казваш нещо се аргументирай
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...

Re: Жена преспала с 10 мъже- курва, мъж преспал с 10 жени- п

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Преди няколко седмици си говорих с един приятел и той ми излезе с тезата, че жена преспала с 10 мъже е курва, а мъж преспал с 10 жени е пич. И този мой приятел не беше единствен. Та въпросите ми са: някой от вас мисли ли така, и ако мисли- защо?
    Ако питаш мен това си е твърдение, измислено от доста тесногръди хора... Да, и аз съм я чувала тази теза. Не съм съгласна с нея. Все пак и мъжът, и жената имат правото да намерят точния партньор. От толкова голямо значение ли е през колко са минали до намирането на идеалния (за тях)?! Все пак по време на търсенето и двата пола се самоопознават и разбират какво точно им харесва в креватното изкуство...
    А и все пак "Да"-то на жената осигурява акта за мъжа... и значи успехът на т.нар."пич" зависи от т.нар "курва"

Така е, съжалявам! Така е в днешно време! Просто го приемете и си дръжте краката затворени и недейте се отдавате на всеки, защото с кретени е пълно!

Град
    Шумен

Ами ще ме извиняваш ама ти си тъпия,не всички жени са курви!Поне като казваш нещо се аргументирай
    да са аргументирам ли? нямам намерение спи ми се....Ти си помисли кой е Наполеон...
    I'm not great, I'm whole

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Преди няколко седмици си говорих с един приятел и той ми излезе с тезата, че жена преспала с 10 мъже е курва, а мъж преспал с 10 жени е пич. И този мой приятел не беше единствен. Та въпросите ми са: някой от вас мисли ли така, и ако мисли- защо?
    за мен сички са равни........... теи че ако жена дето е преспала с 10 мъже е курва то мъж дето е преспал с 10 жени е курвар )))) Всъщност аз избягвам жените спали с много не са ми приятни
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Град
    София / Бургас

Цитирай Първоначално написано от elf4o
    че ако жена дето е преспала с 10 мъже е курва то мъж дето е преспал с 10 жени е курвар )))) Всъщност аз избягвам жените спали с много не са ми приятни

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз пък не мисля така........ За мен курва е жена която има брак и са ебе и с други освен с мъжа си

Аз явно съм на ръба а курвенството. Това са предразсъсъци! Глупави предразсъсъци! Кой определя кой какъв е и каква е разликата м-у бройката на мъжете и жените? И още по-интересно ми е какво ги бърка другите с колко човека си спал? Това е много остарял морал.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от The Road To Hell
    Аз явно съм на ръба а курвенството. Това са предразсъсъци! Глупави предразсъсъци! Кой определя кой какъв е и каква е разликата м-у бройката на мъжете и жените? И още по-интересно ми е какво ги бърка другите с колко човека си спал? Това е много остарял морал.
    Morala si e moral. Btw edna jena moje s 3ma zad gurba si da e kurva, a druga s 33 da e pochetna dama. Vajen e nachina na povedenie mnogo poveche ot broikata.
    Eating isn't cheating - Arnold

taka e i vinagi shte bude taka
    zashto li zashtoto taka e pravilno
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

аз съм напълно съгласен с тезата която е изложена...

само ако ми позволите да допълня, че да си "пич" не винаги е добра черта, докато курвите са многооважавана и всеобщо ценена част от обществото, която е свързващото звено между благоприличието и всекидневните човешки нужди, затова моля разбирайте съгласието ми в разяснения смисъл и си помислете да видите че е така

ПС: всеки мрази курвите, после ги чука, после пак си ги мрази...
    Do you speak Salsa? .......

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Най - важно е да излезнете от филма и да спрете да се филмирате.

недей, че ще фалира киноиндустрията...
    Do you speak Salsa? .......

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Следователно - майка ти,сестра ти и дъщеря ти-също .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    Ами всичко казано до тука показва - Природата води мъжете а не разума!Те и приматите оплождат...вие се държите като тях...Колкото до курвите...за жалост има ги,има ги и то 12-13 годишни чукали се вече...но в днешно време е така!Амъжете да не плюят много много,че и за тях има какво да се каже!И все пак,НЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ! Всичко е 50/50!
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

Супер фен
    Все едно да попиташ що 1 девствено момиче е невинна сладурана , а 1 девствено момче скапаняк . В тая природа мъжа е ловеца , а жената плячката. Когато 1 ловец се похвали какво е убил е пич особено ако улова е добър, същото е при мъжете към жените. Когато 1 мъж се похвали с колко момичета е преспал и пич и то с право. Жената автоматично става курва щото е моногамно създание , докато полигамията при нас мъжете е в кръвта ни

Голям фен Аватара на alehole
    Абе ... ще се повторя с предишните няколко човека .. НО наистина не е правилно Жените-курви Мъжете-пичове .. ЕБАСИ спрялото общество са всички .. АМА кво да се прай тряя да търпим всичко .. инаве въпреки всичко не бих искала да съм МОМЧЕ ...
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

''курва'' е мн относително.за мен курва не е кво прае в леглото,шот почти всички го правят.въпрос да държание е според мен

и кво прай в леглото има значение

hottie
    Guest
    "Всички жени са курви, с изключение на майка ми. Но да не забравяме, че и тя е жена"

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Най - важно е да излезнете от филма и да спрете да се филмирате.
    Забравете ловците, забравете природата, забравете на кой какво му е заложено и започнете да мислите рационално....
    Цитирам се:
    адски грешно е. Примерно чух някаква тъпа философия на един от моя клас как ако едно момиче се нашиба с 10 момчета е курва ама ако едно момче нашиба 10 момичета е пич
    Да, ако едно момиче се нашиба със 10 момчета е к*рва. Ако едно момче изчука 10 момичета е пич, НО за неговите приятели (които са момчета) и е (какво?) за момичетата според теб? Плейбойче, к*рварче, е*ач и тн.
    И искам да започнеш да правиш разграничения между момчета и момичета, защото виж какво се получава във твоето изказване:

Примерно чух някаква тъпа философия на един от моя клас как ако едно момиче се нашиба с 10 момчета е курва ама ако едно момче нашиба 10 момичета е пич
    За да я постнеш тази "философия", значи ти е направила впечатление или най - малко те е обидила, а за да те обиди, значи си я приела за вярна Ето къде е и грешката ти...

Защо си мислиш, че когато едно момче изчука 10 момичета трябва да е нещо адски отрицателно? Грешката ти е, че си мислиш, че разликата между момче и момиче е само имената...
    Пример: Иванка се чукала с 10 момчета и е станала известна.
    Таня се е чукала с 10 момчета и е станала курва... И ТИ естествено ще бъде нормално да зададеш въпроса: Защо по дяволите се получава точно така? Но до тук със правилната ти мисъл... Тук не става въпрос за хора от един и същи пол, за тях не важат едни и същи правила, разбери го. Да приеме, че трябва да му казваме к*рва, ако преспи със 10 момичета, следователно трябва да използва превръзки и тампони?
    Логика няма... Айде по така го давайте...
    Дам наистина ми направи доста голямо впечатление и просто исках да разбера дали и вие мислите така и ако мислите защо. Благодаря за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си