.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Hybrid View

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Все едно да попиташ що 1 девствено момиче е невинна сладурана , а 1 девствено момче скапаняк . В тая природа мъжа е ловеца , а жената плячката. Когато 1 ловец се похвали какво е убил е пич особено ако улова е добър, същото е при мъжете към жените. Когато 1 мъж се похвали с колко момичета е преспал и пич и то с право. Жената автоматично става курва щото е моногамно създание , докато полигамията при нас мъжете е в кръвта ни
    Всичко събрано точно
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
    Ами да това е вечната несправедливост или по-точно криворазбраното общество. Нали все пак живеем в мъжки свят нищо, че живота на жените е много по-труден и изпълнен с много повече болка по природа. Мъжете могат та чукат колкото си жени искат (даже колкото повече толкова по-добре) и всички им се кланят, за жените като се разбере, че са спали с повече от трима и вече са заклеймени като курви.Мъжете могат да псуват, пият, пушат, жените не могат- грозно е....и т.н. и т.н. Защо ли не се родих момче
    Не съм чел всички постове до тук и може да повторя някой, но искам да те питам нещо FAiThLeSs. Криворазбрано общество ли е това ,че жената е приета като нежно създание ? Точно, щото ви мислим за нежни затва ни е грозно като ви видим да правите мъжки изпълнения.

Град
    Plovdiv
    Нека се замислим. Ако ги нямаше курвите нямаше да ги има и пичовете. По-просто казано - ако нямаше жени, които да пускат лесно нямаше да има мъже с толкова много бройки. :P Но пък нека се замислим защо една жена пуска на непознат мъж например? Защото търси подходящия партньор за себе си, това прави ли я курва? Друга е темата за мъжете За тях това доказване и перчене е жизнено важно. Прилично на първичен инстинкт, за тях това е необходимо, за да привлекат женската към себе си ( и да погалят егото си разбира се ). Но нека не забравяме, че това си има и хубава страна. Повечето момичета, както и големите съзряли жени предпочитат способни и запознати със секса мъже, а какъв по-добър учител има от практиката? Така, че всичко е много относително. Аз мога да кажа, че харесвам света както е устроен и според мен всичко е създадено с някаква цел, а мисля че до тук очертах поне повърхтностно, че и курвите и плейбоите не са лошо нещо и са жизнено необходими на обществото.

Peace \/
    I gIvЭ My alL tO haVЭ jUst OnЭ mOrЭ nIGht wITh yOu.I`d rIsK my LIfЭ tO fЭЭL yOuR boDy... I gIvЭ my alL fOr yOuR LovЭ tOnIghT!!! I cAn`t LivЭ wIthOut yOu!

Град
    В Небитието

здр

Уникално тъпо твърдение....

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    ''курва'' е мн относително.за мен курва не е кво прае в леглото,шот почти всички го правят.въпрос да държание е според мен
    Много правилно ! и за мен курва е това !

as si zadavah su6tia vupros naskoro poroden ot seriala sexa i grada! spored men ne e taka! no mai mnozinstvoto muje go mislqt, moje bi za da si go imat kato opravdanie! ako muj mi kaje 4e e spal s 10 jeni nqma da go pomislq za "pi4" a za 4ovek s problemi poradi koito ne se e zadurjal v edna vruska dulgo vreme!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Оф, ама и вие сте едни. Да не би 10 партньора да са толкова много?! Виж вече, ако се държиш като курва, всички ще те мислят за такава. Едно момиче може да е спало и с 2-ма, ама да се държи като курва, за разлика от едно момиче, спало с 15. Момичето само определя каква ще бъде в очите на другите.

"Курва" е манталитет, а не броика.

Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Все едно да попиташ що 1 девствено момиче е невинна сладурана , а 1 девствено момче скапаняк
    +1

Според мен всички трябва да се чукат наволя...щом им харесва, що не?

Re: Жена преспала с 10 мъже- курва, мъж преспал с 10 жени- п

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Преди няколко седмици си говорих с един приятел и той ми излезе с тезата, че жена преспала с 10 мъже е курва, а мъж преспал с 10 жени е пич. И този мой приятел не беше единствен. Та въпросите ми са: някой от вас мисли ли така, и ако мисли- защо?

Ми не е ли така ??? Ако едно момче спи с 10 момичета не го ли мислите за
    пич а?
    А като едно момиче спи с 10 момчета самите вие момичетата казвате че е курва !!!! НАЛИ ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си