- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вкуса на спермата - запитване
Здравейте на всички! Напоследък ме измъчва един въпрос. Съвсем случайно попаднах на анонимни мнения в интернет относно вкуса на спермата, където различни жени споделяха впечатленията си от семенната течност. За мое учудване 100% от коментарите на нежната половинка бяха, че страшно се кефили в момента на семеизпразването в устата, някои даже стигали до края, когато това се случило. Нито една не се бе оплака, че вкуса е гаден. Когато правим секс с приятелката ми и аз свръшвам в устата й не веднъж ми е показвала, че вкуса на спермата ми е гаден и по никакъв начин не й харесва да го прави, даже напоследък имам чувството, че се отнася с погнуса към това и аз се запитвам, дали нямам някакъв проблем в мен. Нямам сексуални проблеми, поне аз не знам за такива. В качеството си на мъж искам всичко да е перфектно в леглото и да няма такива събития, в които да се чувствам неловко, защото колкото и голям мъжкар да е един мъж винаги се притеснява точно за тези неща, е поне в повечето случаи. Наскоро питах една моя приятелка относно това и тя ми каза, че няма точно определен вкус, а при мен тя е неприятна, а като се има в предвид, че при мен е в повече се получава изключително неприятна комбинация и това разваля цялото удоловствие от половият акт у половинката ми, колкото и зашеметяващ да е бил той преди семеизпразването. Знам, че вкуса на спермата зависи от начина на хранене, но все пак може ли някой да ми каже или поне да се опита да ме упъти на какво може да се дължи това? Как може да се подобри вкуса на течноста на живота? Как може да стане това? Ако има и специалисти в тази област ще бъда много благодарен, ако ми помогнете.![]()
тресни една чайка и си след това сам дегостирай спермата си така може да разбереш защо приятелката ти я е гнус от спермата ти
След като го прави, вероятно й харесва. Може би прави някаква физиономия заради вкуса - все пак не е сметанов сладолед. Освен това, смятам, че твърдението че вкусът на спермата се определя от храната е абсолютен мит (от личен опит го твърдя). Но това е незначително - женските сокове сигурно също не са като взети от сладкарница. По-важно е удовлетворението, което доставя удоволствието на партньора. Повечето жени предполагам наистина изпитват голямо удоволствие, когато усетят оргазъма на партньора си. Поне при мен е така.
Все пак можеш да попиташ момичето си, ако се притесняваш, че прави нещо, което не желае (намирам това, че проявяваш интерес, за изключително мило и сладко). Поговорете. И все пак смятам, че ако на нея не й харесваше, тя сама щеше да избягва да го прави или пък да започне разговор на тая тема.
(И все пак - идейка. Сложете си шоколадови бонбони до леглото и след като свършите може и двамата да си подсладите живота...)
Mlqkoto go podobravq. Za ananasa mnogo sa pisali, no az ananas ne qm i pak e sladka.
Eating isn't cheating - Arnold
Казах компетентни коментари, а не глупави и лишени от всякакъв смисъл.Първоначално написано от NH3
Ние сме говорили на тази тема, аз съм й споделил притесненията си. Но не можем да стигнем до решение от какво е. Не очаквам да е като сладолед, но моята е гадна и на нея очевидно не й е приятно. Все пак не сме специалисти. В случая проблема не е в изпразването в устата, а във вкуса й.Първоначално написано от Barbie
![]()
различни хора различни вкусове на сперма и по тая логика всеки вкус си има почитатели
Ако си пушач или пиеш много бира би трябвало да ти е горчива, а в повечето случеи е солена и... ми на моменти и на мен ми е ставало гадно от вкуса на спермата на приятеля ми, но все пак се преживява, а и мисълта, че на него му е хубаво е много по-важна. Чувала съм, че сока от ананас много подобрявал вкуса на спермата, може да пробваш,а и в крайна сметка поговорете си, и ако наистина и е толкова годно то не е задължително да гълта![]()
Хапва едно бонбонче след туй и си оправя вкуса в устата - не е болка за умиране. Иначе, въпреки всичко, което се говори за храната и спермата...по мой спомен на моя приятел спермата му беше най-приятна на вкус след като беше изпил доста бира...за това твърдя, че тази връзка ми е доста неясна и съмнителна.
spored men ima zna4enie i v koli4estvoto na spermata.ako sa 2-3 kapki,ok,no ako spermata ti e naistina mn kakto kazva6-prekaleno si potenten i na tvoita priqtelka qvno ne i e priqtno da gulta,za6toto spermata tie pove4e,use6ta q mn po-dobre v ustata si i taka![]()
аве потърси в търсячка на сайта има мнения по същата тема... даже можеш да разбереш кво да ядеш че да ти стане по хубава на вкус![]()
При всеки ма е различна,но какво от това като е гадна,може да ней се празниш в устата.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Eee да ма аз искам! Тва е проблема, защото възбудата става двойна. Искам на нея да й е приятно, а и на мен също. Вече съм взел мерки с това, което ям. Ананас, повече течности, мляко и ще огранича консервантите и газираните напитки. Ако някой друг има идеи, какво е полезно да се яде да казва.Първоначално написано от aanitogb
Не пуша и не пия, а пък за наркотици не коментирам.
Първоначално написано от sun_flower
kak taka 2-3 kapki?Mnogo malko mi se struva... ne e normalno tova... I na men ponqkogami stava gadno ot spermata, da, vqrno e, 4e vseki pyt ima razli4en vkus, zavisi kakvo e ql, pil ili pu6il... I naistina ima zna4enie, dali 6te q poeme6 cqlata,tyi kat na men to4no ot tova m stava gadno ponqkoga, zatova az poemam do tolkova, dokolkoto da ne mi stane gadno
A otnosno temata, oje naistina koli4estvoto da i e mnogo ili vkysyt da ne i haresvaAko vse pak uspee6 da promen6 vkusa na spermata si i na neq pak ne i haresva, vyzmojno e naistina da e mnogo gnusliva, znam li
za6toto imam priqtelki, koito sa mnogo gnuslivi otnosno spermata i tvyrdqt 4e nikoga ne biha q opitali...
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Ами при мен когато другарчето ми свършва в устата ми е хубаво ама като си поема въздух и усетя вкуса ми е гадно, а като преглътна ме пресича...Не знам, не мисля че при другите е различно... а това че 100% казват че им харесва... Ние момичетата не винаги сме искренни с някои факти
![]()
[img][/img]
Вкусът на телесните сокове е солен, ако си пушач или си ял/пил кофти работи също възможно да развали вкуса на семенната ти течност.
ами по принцип спермата наистина няма някакъв особен вкус, на мен лично ми харесва даже, но просто може приятелката ти да е по-гнуслива и това просто да не и е особено приятно, но да не ти е го показвала до сега...
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
В един учебник по биология пишеше,че спермата съдържда фруктоза и аз си правя извод ,че може би е сладка![]()
Първоначално написано от NH3
+1
Az sum vuprosnata "GNUSLIVA" priqtelka na mom4eto!Ne sum gnusliva,prosto ne mi e priqtno kogato use6tam vkusa na spermata,zatova q izpluvam i ne q gultam.i sun_flower e mn prava,za6toto toi e adski potenten i dori da e svur6il 1-2 puti,spermata koqto izhvurlq e mnnooogggooo.izvinqvaite ma az ne moga da go izcedq tva mom4e,toi se zarejda za sec,kak da mi e priqtno kato ustata mi e pulna i az se zadavqm ot spermata.az sum 4ela 4e tq e s leko kisel vkus.za men vkusa e stranen opredeleno i ne mi ponasq ne ot drugo,a za6toto purviq put kato mi svur6i v ustata,be6e tolkova mn i kato se opitah da glutna se zadavih.tva produljava i do sega,sled godina i kusur...
Milo,obi4am si te,ne se zanimavai s gluposti,no qvno si po-razvit i po potenten ot mom4etat na tvoita vuzrast.ti si na 18,penisa ti e 20 sm i izprazva6 po polovin 4a6ka sperma vs put,az dr obqsnenie za tva nqmam :*