- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диетата на Пиер Дюкан
аз се разрових в чичо гугал и ве4е сам готова за топене на килцазна4и от утре се почваме, ако искате си пишете менютата
Аз съм на 16 г момиче и се чудя да я почвам ли тази диета, защото нз колко е безопасна за организма , казват че е тежка и мн затягала стомаха,( а пък аз и без това си имам проблеми)Но имам доста кила за сваляне искам поне 10 15 кг да сваля за лятото. МОЛЯ ВИ ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ !!!!! 10x ПРЕДВАРИТЕЛНО
![]()
А, бее...Личната ми лекарка каза, че на ударния режим за 5 дена нищо не може да ти стане...На зъболекарката детето и явно е ударило 10 дена ударен ...![]()
Аз я правих първо 3 дена ударен и после 10-тина дена 2-рия режим, но после спрях и сега съм на 1-вия режим 2-ри ден...+ това няма какво да ти окапе тъй като след 5 дена ударен идват зеленчуците с предостатъчно витамини из тях...
Пък и в книгата изрично пише, на ударният режим да се прави МАКС 7 дни, повече само, ако пиеш по 4-5л вода на ДЕН и трябва да си постоянно под лекарско наблюдение...
btw: тая диета може да е донякъде опасна, защото се свалят килограми за малко време, но пък организмът рано или късно се присвоява към всички видове храна и спира да 'отслабва' от нея...
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
Здравей Don_cha_,Аз ще те посъветвам да не започваш тази диета.Не съм я изпробвала,но съм сигурна,че не се отразява добре на подрастващия организъм.Еднотипна е,на организма не се доставят толкова много витамини,минерали и въобще в-ва ,които са му са необходими всеки ден,за да функционира правилно.Предполагам хората,които са започнали диетата се чувстват отвратително.По-добре започни да се храниш в умерени количества със повече плодове и зеленчуци и много вода!Спортувай също,но разбира се без да се пренатоварваш.Просто прави така,че да доставяш удоволствие на тялото ти както с храната,така и с физическите упражнения.Гледай да ти е леко ида се чувстваш свежа и добре,което едва ли се постига с тази диета.И накрая като те съветвам това не значи ,че си задължена да го изпълниш.Просто изказвам мнение и се опитвам да те предпазя от вредното!Първоначално написано от don_cha_
Сега ти решаваш.Пожелавам ти много успехи!
![]()
H8_mE, благодаря за мнениетоНо аз мисля да рискувам и да пробвам тази диета, досега никога не съм спазвала диети (и ми личи
) Но аз и сега се храня здравословно предимно ям шопска салата и активия (сутрин) , също пия много вода и тренирам на велоергометъра, но през зимата качих към 7 кг от едни хапчета , а и от преди това си имам да свалям кг и смятам да се пробвам с тази диета. Дано да успея ! Поздрави
![]()
въобще не съм се чувствал зле, но когато ти чета глупавите и некомптентни мнения ми се драйфа... Нито знаеш за какво иде реч, нито си пробвала, нито си чела книгата. С ваще прехвалени витамини... можеш най-спокойно да си ги зимаш под формата на таблетка като толкова много се притесняваш. В книгата е обяснено. Ето затва от 1вата страница ви казвам да прочетете книжката и да спазвате всичко стриктно. Няма да имате никакви проблеми! Но ако тръгнете да си правите експерименти... ше ви опадат и главитеПървоначално написано от H8_mE
50ti den ... -6kg ..obi4am neshtata da stavat bavno no slavno.. :P ..pak i az ne q spazvam tokova srtriktno no pak vapreki tova pravq dosta uprajneniq ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Кой те кара да ги четеш като ти се драйфа?Какво да не ми кажеш ,че по време на тази диета на тялото му се доставя всичко необходимо?Разбира се ,всеки си има своя организъм и той си понася по различен начин.Но тези лишения няма да останат безнаказани.Ефекта не е моментален.Аз казвам,че тази диета е наистина по-подходяща за възрастните,чийто бурно развитие е приключило и тялото е по-устойчиво на лишения.Докато тялото се развива най-бързо,а именно в пубертета трябва да му се доставя всичко от до!Първоначално написано от EarthShaker
Пробвала съм много диети.Не бих казвала такива неща без да съм си изпатила.А ти не би говорил така без да знаеш на какво ложе лежа.Аз просто се опитвам да ви предпазя от това,през което аз съм преминала и все още преминавам.
И още нещо-витамините под формата на таблетки са изкуствени препарати.Никога не бих взимала от тях.Аз не използвам никакви медикаменти.Независимо дали пише,че са витамини и т.н.И никак не се притеснявам,защото аз си ги приемам редовно от естествени източници.И моля те не говори кой е глупав,защото абсолютно мога да твърдя,че съм прочела много повече книги от теб на тази тема,защото ми се струва,че ти си прочел само тази мизерна книжка.
И Съжалявам ,че ще рискуваш да драйфаш отново,защото ще ти е много интересно да прочетеш какво ти е написал "некомпетентен" човек като мен.
![]()
samo edno moga da kaja nikoga nqma da po4na dieta pod 18 godini.Davam vi prost primer sestra mi po4na dieta na 16 i ve4e 7 godini hodi po lekari i pie hap4eta i taka i ne i idva daje q operiraha pak ni6to,da ne govorim 4e moje i dete da nqma.Hora mislete malko kakvo pravite kogato ste tiineidjari ne e dobre da se spazvat dieti,apak ako 6te da sa nai-poleznite.Ima si dietolozi za taq cel,ne si razvalqite zdraveto ot ni6to.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
23 ден и вече съм -4кг![]()
Чудя се дали диетата е подходяща за сваляне на към 3кг,че иначе ще стана скелет ако сваля повече.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Kriska_ , na kakva to4no dieta e bila sestra ti , zatoto ima razlika dali 6te qdesh po 1 limon na den ili si na syvsem drug vid dieta ???
Не го прави, още повече, че си на 16 още.Първоначално написано от don_cha_
Вече достатъчно се изписа за Аткинс, Дюкан, НВД, Точковата, Бразилската...бла-бла, а и такива които тепърва има да навлизат у нас - Зоната, Палеодиетата.... 90% от диетите са на принципа протеини за сметка на въглехидрати, при някои и мазнините преобладават. Още ли не сте разбрали, че с всяка диета си съсипвате различен орган (в случая бъбреците - при толкова белтъци, а, и косата също, ама по други причини). А и е невероятна глупост да не се ядат плодове - в "сезона на дините" , ягодите, черешите и т.н. да "тъпчеш" мазни пържоли не е най-разумното...
Чувайки неща от рода "Цял ден не съм яла - на 6 цигари съм", от /16-/17 годишните си съученички се стъписвам. А аз самата имам "Диетомания" от 2,5 години Вече съм изчела толкова по въпроса, че мога да стана диетолог. И постоянно се удивлявам от диети от рода "3 пакета солети дневно разделени през 5 часа", ОМГ! Ако се ядат само храни, купени в сурово състояние (Месо, Плодове, Зеленчуци, Яйца, Мляко) и се пият много течности, но без вманиачаване - всичко може от време на време(не мога без сладолед по това време на годината) И всичко това е съчетано със спорт няма да се налага да прибягвате към 3-дневни шоколадови, лунни и ябълкови диети, които "правят чудеса" преди бала, например.
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
затова се пие огромно количество вода... за да се изчистват бъбреците. А и това не е ежедневен режим, а това е за седмици или месец.. не знам, да чукам на дърво аз си свалих килограмите без други здравословни проблеми и сега малко спорт и така![]()
Е какви са резултатите,кой колко свали общо?Тя диетата,май не е подходяща за хора,който имат да свалят под 5кг![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Това 2/7 значи 2 дни ударен 7 дни смесен режим така ли ?
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Смесен режим: два дни само на протеини и после седем дни протеини и зеленчуци после пак два дни протеини и т.н.Първоначално написано от SiegHeil
lonely in my live, точно пък ако имаш да сваляш по - малко от 5 кг е най - лесно. Те се свалят за около половин месец СТРИКТНО спазване.
да ама можеш да си измислиш нова системаПървоначално написано от SiegHeil
аз правех 2/2 ама кат те гледам ше прайш 88/88
![]()
![]()
![]()
![]()
Ясно :> ..отивам да пусна няколко яйца да се варят![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Айде влключете ме и мен!Започвам от утре!
Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3
и аз от днескаНачало : 02.06.2008г на края на месеца ще направим 1 нова тема, в която ще си напишем резултатите и кой от кога е почнал
УСПЕХ НА ВСИЧКИ !
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Az ve4e 3 dena karam na proteini i voda samo i ni6ti4ko ne sym svalila !![]()
Ako do 5 -tiq den ni6to ne svalq q spiram !!!
![]()