.
Отговор в тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 321
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз четох, че тая диета съсипвала бъбреците ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на pinki
    пак да напомня тоя понеделник дето идва ще направя тема спец за тази диета и там вс ще си запишем колко сме смъкнали и от кога я правим имайте готовност ! От сега казвам, че темата ще се казва "Резултатите на Дюкан" намерете я
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Аз четох, че тая диета съсипвала бъбреците ...
    Ако не продължаваш ударния режим над 5 дена и не пиеш под 1 литър вода на ден, няма страшно

То в книгата са описани "рисковете" и пише точно това за бъбреците и решението е много вода, НО не е препоръчително ударния режим да минава над 5 дена.
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

az ot mesec ne q spazvam striknto..samo izbqgvam da qm 4esto sladko gazirano ne piq i testeno ne qm .. i vs e ok .. darji si kilcaata..bqh 64 sega sam 57 .. 7 kilca e dobre.. iskam samo 2.5 (nai trudnite ) i she sam perfekct..no to4no tova e nai trudnoto kogato ti ostava nai malko..sega pone pluvam dostaa.. aide kasmet i na dr-te koito iskat da vlqzat v forma za plajnite strasti
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Виждам че темата не е мн от скоро, но реших и аз да пиша. Бих искала да почна диетата и сега чета книгата. Но ме е страх да не се полу4и като с "КИС МАЙ ЛИПС" и да не спра да свалям. Пробвала съм кво ли не а съм на 15 (момиче) висока съм 1.68-1.70 и тежа 67кг. Определено имам нужда да сваля, но нз и колко да ми е ударния режим Миналото лято за около един месец отслабнах 5кг но със страшни мъки- доста физи4ески упражнение(вкъщи де) и мн малко количество храна и почти никакъв хляб и никакво сладко и сокове и пържено или мазно. Така че си мисля че това ще го издържа...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

/

Няма да спреш да сваляш спокойно.Аз съм на 21.Цял живот имам проблеми с килограмите.В 9-10 Клас бях при Емилова и от 110кг станах 73-74.После си ги качих,защото бях млад и прост с извинение.Стигнах до там,че на 19 бях 130кг...Сега 2 години по-късно съм 87кг.Тренирам усилено и постоянно съм бил на подобен режим.Но и аз прочетох тази книга и от 95кг стигнах вече на 87,изпълнявайки заръките,въпреки,че съм чел много и знам много за храненето.Пробвайте я,няма да сгрешите.
    P.S И да знаете,че когато достигнете желаното тегло спокойно можете да се гордеете,че сте спечелили битката.Само че знайте,че войната едва сега започва.Аз я захубих един път.Лесно се пада от върха.Внимавайте!
    Късмет!

Re: /

Цитирай Първоначално написано от p_doichinov
    Няма да спреш да сваляш спокойно.Аз съм на 21.Цял живот имам проблеми с килограмите.В 9-10 Клас бях при Емилова и от 110кг станах 73-74.После си ги качих,защото бях млад и прост с извинение.Стигнах до там,че на 19 бях 130кг...Сега 2 години по-късно съм 87кг.Тренирам усилено и постоянно съм бил на подобен режим.Но и аз прочетох тази книга и от 95кг стигнах вече на 87,изпълнявайки заръките,въпреки,че съм чел много и знам много за храненето.Пробвайте я,няма да сгрешите.

Благодаря ти, наистина ме успокои. Браво, поздравявам те за успеха ти с борбата срещу килограмите. От утре мисля да я започна, но се опасявам да не се получи обратен ефект и да напълнея вместо да отслабна... Но щом казваш че си успял, би трябвало и аз да успея. Мс.

Град
    Враца
    Охх, аз съм на 14 и се чудя дали да почвам.. Имам наистина голяма нужда..и съм си нахъсана да отслабна.. Мога да търпя на всякакви ограничения от ядене, само че ме е страх да се не поболея нещо..Дали няма да е вредно за 14 години?.. Как мислите? Да почвам ли?

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Taffy, диетата не е подходяща за тийнейджъри.

Цитирай Първоначално написано от taffy
    Охх, аз съм на 14 и се чудя дали да почвам.. Имам наистина голяма нужда..и съм си нахъсана да отслабна.. Мога да търпя на всякакви ограничения от ядене, само че ме е страх да се не поболея нещо..Дали няма да е вредно за 14 години?.. Как мислите? Да почвам ли?
    Аз съм на 15 и като теб имам наистина голяма нужда. Днес започнах, дано се справя. Не е лесно, но не мисля че може да ти навреди...аз я започнах, ще видим какво ще излезе..

ei tfa e dietata koqto mi podeistva nai mn purvo svalih 4 kila za 8 dena posli ka4ih 2 (otpusnah se) no skoro pak gi svalih ve4e sum vtori mesec i sum 6 kila po slaba pri polojenie 4e ne sum mn striktna na 2 avgust oriam na more i to4no 1-vi mi e posledniq den probvaite ne e tolkova lo6o

Цитирай Първоначално написано от katrin4etyy
    ei tfa e dietata koqto mi podeistva nai mn purvo svalih 4 kila za 8 dena posli ka4ih 2 (otpusnah se) no skoro pak gi svalih ve4e sum vtori mesec i sum 6 kila po slaba pri polojenie 4e ne sum mn striktna na 2 avgust oriam na more i to4no 1-vi mi e posledniq den probvaite ne e tolkova lo6o
    Браво на тебе, добри резултати си постигнала. Но искам да те попитам ударния ти режим колко дни беше и колко килца свали тогава?

Град
    ... Some happy place ...
    Az sum veche 5 den , no samo kachvam kilogrami ne znam kakvo stava , pochvam da se otkazvam veche Ako nqkoi e imal sushtiq problem molq da spodeli , zashtoto se otchaivam. Za momenta karam samo na meso .
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    в мазето ;dd
    абее вие така ли не научихте ... диетата не се препоръчва за тийнейджъри развиваме се и това е крайно нездравословно ... като искате да отслабнете с няколко кила - спорт спорт и пак спорт. ограничете мазното , хляба , сладкото и спортувайте... това е !!

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Az sum veche 5 den , no samo kachvam kilogrami ne znam kakvo stava , pochvam da se otkazvam veche Ako nqkoi e imal sushtiq problem molq da spodeli , zashtoto se otchaivam. Za momenta karam samo na meso .
    А към това месо случайно да прибавяш хляб,сол...,да пиеш газирано...Абе въобще да консумираш други неща освен месо и вода ...

Повече от фен Аватара на plamka
    e ne qj samo meso?! qj i ne6to drugo... ina4e i az skoro kato q po4nah za vtori pat ( predi dve sedmici ) v na4aloto bqh svalila 2 kila posle gi ka4ih i sq sam -3 t.e. bqh 52 kato q po4nah sq sam 49... mislq 4e vsi4ko 6te se normalizira pri teb... to si i zavisi dali si qla, pila voda, cola i t.n. kogato se tegli6...
    ina4e sno6ti imah jestok skandal s na6te zaradi dietata... pravi sa 4e naistina ne e mn polezna ama az si znam svoeto... i taka... 6te si gi svalq o6te 3 kila ii posle prosto 6te s eograni4avam leko...

Абе аз си позволявам Кока- Кола лайт ама тва дали не пречи малко. В книгата пише че може, но... Та въпроса ми беше вие пиете ли?

Повече от фен Аватара на plamka
    az li4no piq, ama ne vseki den... ako izlizam na kafe si pora4vam ponqkoga cola ( ama ne vinagi )... apak za vkashti mn rqdko si vzimam nai - mn 1 pat sedmi4no edna butilka 1.25 l ... moje6 da pie6 ama ne prekalqvai 6toto gaziranoto poduva korema!

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Абе аз си позволявам Кока- Кола лайт ама тва дали не пречи малко. В книгата пише че може, но... Та въпроса ми беше вие пиете ли?
    Оффф тая Кока-Кола Лайт ми е много гадна Уж е без захар,а ми е 100 пъти по-сладка от обикновенната
    А иначе щом ти се пие - пии,но гледай да се ограничаваш и да е рано през деня за да изразходваш енергията от Колата

П.П. Оффф уж щях да почвам диетата ама нещо се ослушвам още Но за утре съм си направила едно меню и ще карам бащата да отиде до Билла да ми напазарува

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Оффф тая Кока-Кола Лайт ми е много гадна Уж е без захар,а ми е 100 пъти по-сладка от обикновенната
    А иначе щом ти се пие - пии,но гледай да се ограничаваш и да е рано през деня за да изразходваш енергията от Колата

П.П. Оффф уж щях да почвам диетата ама нещо се ослушвам още Но за утре съм си направила едно меню и ще карам бащата да отиде до Билла да ми напазарува

Еми аз не намирам някви разлики с нормалната Кола...
    А сега ядох пилешка пържола на скара (най- омразното ми ядене е пиле) ама няма как трябва да правим жертви заради тая кауза,....

Marilyn ако искаш да ти пратя един линк с различни рецепти подходящи за 4-те етапа на диетата
    П.П. Не го пускам тук,защото е към друг форум и ще заприлича на реклама

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Marilyn ако искаш да ти пратя един линк с различни рецепти подходящи за 4-те етапа на диетата
    П.П. Не го пускам тук,защото е към друг форум и ще заприлича на реклама
    ей ей я дай насам рецептите ако искаш ме намери в скайп и ми дай там pinki_bikinki
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Пинки имаш ново ЛС Не те търсих в скайп,защото бързам да излизам

Тази диета не е за тинейджъри защото се прави един максимум два пъти в живота тъй като изтощава организма....Момичета недейте...
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Еми и аз бях фенка на тая диета, мога да кажа че не е трудна за изпълнение особено след като човек си свикне. Но не отслабнах почти. За месец и половина свалих само 2 кг, защото по едно време просто спрях да отслабвам. Зная, че има доста хора успяли, но нз защо при мен не се получи. А и по радиото майка ми беше слушала,че е опасна, защото унищожавала мозъчните клетки. Нз дали е така но аз я спрях просто поради липса на ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си