.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 321 от общо 321
    Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Поръчах си я днес книгата,ама при мен проблема е,че нямам достатъчно силна воля да спазвам диети.Тази обаче щом не е от типа "гладувай" може и да я избутам за 2-3 седмици,пък ще видим.

хах мислех аз да пиша такава тема,но явно си ме испреварила,та има ефект определено мои познати са го по лзвали мн са доволни и най-важното не са оставали гладни.Аз самата мисля да пробвам...
    Keep Walking...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    хмм..не го разбрах мн мн, ама ше го прочета още веднъж и от утре почвам [-o<
    i az 4sny kazano mn mn ne go razbrax
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Абе я аз да питам тези,които са били на тази диета:нещо предимно за килограмите давате отзиви колко сте свалили,а мерките свалят ли се толкова ефикасно както килограмите?

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Абе я аз да питам тези,които са били на тази диета:нещо предимно за килограмите давате отзиви колко сте свалили,а мерките свалят ли се толкова ефикасно както килограмите?
    Естествено,че и сантиметрите са по-малко (все пак е мааалко трудно да смъкваш само килограми...)

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Еми и аз бях фенка на тая диета, мога да кажа че не е трудна за изпълнение особено след като човек си свикне. Но не отслабнах почти. За месец и половина свалих само 2 кг, защото по едно време просто спрях да отслабвам. Зная, че има доста хора успяли, но нз защо при мен не се получи. А и по радиото майка ми беше слушала,че е опасна, защото унищожавала мозъчните клетки. Нз дали е така но аз я спрях просто поради липса на ефект.
    Пхахахахах И сигурно тези, които са я завършили успешно, след като са свалили 30 - 40 кг са малоумни, 'щото са останали без мозъчни клетки, а? Мисълта ми е, че няма причина да ви измират мозъчни клетки от диетата, просто може да се окаже натоварване за организма да получава еднотипна храна дълго време. Затова и се препоръчват витамини по време на диетата - за да не си прецакате нищо.

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Естествено,че и сантиметрите са по-малко (все пак е мааалко трудно да смъкваш само килограми...)
    Ако си била нисичка след 3-4 килограма, ще се източиш бая Поне при мен така стана, ама от липса на воля я спрях и сега пак ще почвам, ама съчетана със много спорт

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Еми и аз бях фенка на тая диета, мога да кажа че не е трудна за изпълнение особено след като човек си свикне. Но не отслабнах почти. За месец и половина свалих само 2 кг, защото по едно време просто спрях да отслабвам. Зная, че има доста хора успяли, но нз защо при мен не се получи. А и по радиото майка ми беше слушала,че е опасна, защото унищожавала мозъчните клетки. Нз дали е така но аз я спрях просто поради липса на ефект.
    Пхахахахах И сигурно тези, които са я завършили успешно, след като са свалили 30 - 40 кг са малоумни, 'щото са останали без мозъчни клетки, а? Мисълта ми е, че няма причина да ви измират мозъчни клетки от диетата, просто може да се окаже натоварване за организма да получава еднотипна храна дълго време. Затова и се препоръчват витамини по време на диетата - за да не си прецакате нищо.
    Не че нещо, ама...
    Абе, що не се заинтересовате малко?НЯМА причина да ви измрат мозъчните клетки, НЯМА!Единствения "проблем" е наторварването на бъбреците, заради многото белтъчини, но и затова в диетата пише да се пие много вода, а за хората оставащи на "бруталния" режим след 5 дена, още повече вода и да са под лекарско наблюдение...
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Хаха. По-пОмиЯрска диета не бях виждал, а овцете с нея - "от утре я почвам"

Мерси за поправката - не съм знаел как се пише тази дума

Цитирай Първоначално написано от lcl
    Хаха. По-пумиарска диета не бях виждал, а овцете с нея - "от утре я почвам"
    Че кое й е пОмиЯрското?!
    И по какъв повод сравняваш някой от писалите с овце?!До колкото знам овцете месо не ядът ама айде!!!
    Освен това диетата си е супер стига да не се спазва 100%-ово от тийновете
    Аз си спазвах втория етап и ми беше много приятно Не се чувствах подута след всяко ядене,а и да си забелязал линка,който бях дала в една от предните страници?!Я виж,какви рецепти има там Като ги гледам хич не ми приличат на пОмИарски ( даммм грамотен си ) или на овчи

П.П.Я първо се информирай и после пиши глупости (е освен ако не си прекалено тъп и не можеш )

Тия лафчета за "прекалено тъп" си ги пробутвай у вас. Не ми знаеш годините така, че се съобразявай с приказките.

Ето ти и обяснението:
    Ядат се САМО белтъчини (протеини) - Белтъчините не се усвояват от тялото направо. Първо трябва да ги разложи на аминокиселините и след това организма да образува необходимите му белтъци. Животните си набавят по същия начин белтъчини.

ЗАБРАНЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ - картофи,ориз,царевица,грах, бакла,леща,нахут; това са източници на 8-те незаменимите аминокиселини. За какъв х.. са забранени. Аминокиселините са чувствителни на термообработка - те се разрушават и стават неизползваеми. Т.е. готвеното месо и яйца не са толкова носители на полезни белтъчини.

Чисти белтъчини ??? Месото, яйцата и млякото са киселино-образуващи храни. (Който се интересува за тези КОХ и как въздействат на тялото - вижте в google информация). Какви ти чисти белтъчини... При термообработката се губи аминокиселинната им стойност, което ги прави донякъде токсични... Също така "лош" холестерол.

Чистите белтъчини засилват съпротивителните сили на организма - пълни глупости. Животинските белтъчини се усвояват бавно. Млечните продукти за 2-3ч., яйцата - 3ч., месото - от 4 до 8ч. Това изисква продължителна работа на стомаха, т.е. обработката на храната взима енергия. А тази енергия идва в тази диета от белтъчините. При разлагането на белтъчините, част от тях отиват за играждането на въглехидрати. В такъв случай тялото черпи енергия от поетите мазнини с храната и от образуваните от организма въглехидрати. Неизгорените въглехидрати от своя страна се превръщат в мазнини. Толкова много обработка и танци и засилвали съпротивителните сили - пред група овце може и да мине.

Също така - високата консумация на протеини, натоварва черния дроб и бъбреците. За това чичката го е написал да се пие много вода. А колко от вас пият по 2л. на ден ???

Киселото мляко за изключване, зехтина забранен [/i]

Как ще са забранени зеленчуците бе?! Ти чел ли си всички етапи?! Освен това аз всеки ден изпивам по една 3 литрова туба мин. вода + 2-3 бутилки от 0.500л. в даскало,а не съм на тази диета от много време
    Освен това тези 2л.,за които говориш за желателни за всеки (и хора на диети,и хора на нормален хранителен режим)
    А що се отнася до "така,че се съобразявай с приказките" - ми не Няма да се съобразявам

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Освен това аз всеки ден изпивам по една 3 литрова туба мин. вода + 2-3 бутилки от 0.500л. в даскало,а не съм на тази диета от много време
    Аха...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не се лъжете да я почвате,имам две фр които я спазваха и едната даже сега като спря да я спазва повече е надебеляла,а другата уж свали 5-6кг ама на външен вид няма резултат изобщо не й личи се едно не е почвала никва диета,а и тая диета не е за деца

Как ще са забранени зеленчуците бе?! Ти чел ли си всички етапи?! Освен това аз всеки ден изпивам по една 3 литрова туба мин. вода + 2-3 бутилки от 0.500л. в даскало,а не съм на тази диета от много време
    Освен това тези 2л.,за които говориш за желателни за всеки (и хора на диети,и хора на нормален хранителен режим)
    А що се отнася до "така,че се съобразявай с приказките" - ми не Няма да се съобразявам
    "ЗАБРАНЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ
    Забранени са нишестените зеленчуци:картофи,ориз,цар вица,грах,бакла,леща,нахут. Без да забравяме авокадото,което много хора смятат за зеленчук, а то е плод и то много мазен. Артишокът също трябва да се избягва.
    Важно: През смесената фаза на диетата не трябва да се добавя никакво олио/зехтин/ в салатите."

Хаха. Явно някой друг не чете... Направи 1 анкета кой колко вода изпива на ден и направи после анализ...Това, което намекнах е, че ако не пие някой достатъчно вода, тази диета ще му е чиста вреда. Не, че ако пие ще има някаква полза вообще.

Бе плямпай си каквото искаш, не ми пречиш. Виждам те колко ти е акъла.

iskam da popitam normalno li e ako ste zapo4nali vtori pyt dietata i az ve4e sym na 7 den i ne sym svalila nito 1 kg pls pi6ete 6ot po4vam da se razmotivirvam ;[

Хич не се и учудвам, че не си свалила нито 1 кг

И аз от доста време се каня поне да я пробвам.
    Никога досега не съм спазвала диети, а тази ме впечатли.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от lcl
    Хич не се и учудвам, че не си свалила нито 1 кг
    v smisyl ?

В смисъл, че е пълна простотия.

Оф.. и аз май се отказах...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от synito
    iskam da popitam normalno li e ako ste zapo4nali vtori pyt dietata i az ve4e sym na 7 den i ne sym svalila nito 1 kg pls pi6ete 6ot po4vam da se razmotivirvam ;[
    За 7 дена само 1 килограм Ми не!Не е нормално!Аз когато бях на тази диета (общо 3-4 пъти съм била) и за седмица съм сваляла по 4-5 кг. (като не съм спазвала всичко както трябва ...)
    Хммм ти най-вероятно не спортуваш и водиш застоял начин на живот Това е единствената причина,заради която може да си свалила само 1 кг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си