- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диетата на Пиер Дюкан
вярно е... аз си купих течен подсладител - 200 мл и си слагам по малко в прясното и кисело мляко.. а за момичето малко по-горе: Никакво сиренеПървоначално написано от Canis_Dirus
Canis_Dirus личи си, че учиш нещо свързано с медицина или диетологияили си много еродиран/а по принцип
евала
Сирене може да се яде,но много добре обезмаслено.Аз по принцип си хапвам поне веднъж на два дни,защото изварата ми е отвратителна,каквито и подправки да й слагам.А когато страшно много ми се прияде сладко,си взимам лъжичка мед.![]()
сирене МОЖЕ.. като го купиш си го слагаш ф купа вода и то се обессолява.. става като крема сирине..Първоначално написано от EarthShaker
Мечтите са безкрайни..
ама ти на ударен или как ги караш.. 5 килограма за 1 месец са многоо малко..Първоначално написано от Sa6iTyYy
или нещо неспазваш както трябва..![]()
Мечтите са безкрайни..
hm nz minaha 3 dni ama mn rezultata ne vijdam vii kazvate 5 kg za 5 dena ?! osven v poslednite dni da otslabna ili nz..a q spazvame se pak dokato ne postigna relutata nqma se otkazvam ama se pak nz kak she stane tva za 5 dena 5 kg vii sig savsem nishty ne qdete .. btw tezi ovseni trici az si pohapvam s tqh mlekcety ama to tezi trici sa si po4ti samo vaglehidrati.. ili nqma zna4enie.. tova qvno e pozvoleno.. ?
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
май-ко .. тайната на това отслабване е В ЯДЕНЕТО... и триците са чак на 3ти етап, въпреки че аз ги вкючих на втория...
qbaaaaa she se gramnaaaem az trici v4era za 1vi pat dobavqh i za sega 2 pati samo sam probvala ... uff spiram gi... em ne sam razbrala qvno .. apff
Гладна съъъм!![]()
What you give is what you get!
ЯЯЖ..
обаче след диетата трябва да се спазва захранване.. / на един килограм 10 дена.. демек -- 10 килограма- 100 дена.. / и ако не се спазва свалените ще се качат двойно..
а триците са за разхлабване..но може вместо тях да се пие и зелен чай..
Мечтите са безкрайни..
триците обират и от храната и е много добре за закуска да ги ядеши са полезни и за хора, които не са на диетата
![]()
Е аз триците си ги ям още от началото,мисля че е позволени..или?![]()
i az tova pitam dali e polezno ot na4aloto zashtoto nali pishehse proteini samo proteini a tezi trici sa si 4isti vaglehidrati ?Първоначално написано от if4etU_bLg
ае то няма как да се спрат въглехидратите и мазнините на 100% толкова 2 супени лъжици трици не е такъв проблем.. не знам, ЯДЕТЕ ТРИЦИ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ ахахахаха
qsnooo
Ооо, до преди малко ядох пилееее!![]()
Може, нали? :Д
Desi,ti si krasiva i si slaba.Ne dei da spazva6 dieti. 6te pogroznee6 ako si po slaba. I cicite 6te sa ti po malki
![]()
i az ama varenoПървоначално написано от Desi_etnies
moje be..ama da ne e nqkvo mazno parjeno i t.n ;]
Е да де-и моето е варено.Първоначално написано от Ch0c0la73
Ще имам и за утре, и за други ден.![]()
oh mamoooo sq v 23:15 kak mi se doqde zarad vasss.Otivam da qm puki ne mi puka kolko sam debela
(visoka ama 56 kila ;( )
хаха тва една съученичка го прай и е 5 кила назад за месец май...
Не знам,ама определено не е за мене
правила съм диетата да много е ефикасна и лично на мен ми беше лесна и вкусна НО моята грешка беше че не направих последните 2 етапа ефектът беше връщане на сваленото + 10 кг .
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Я СПАЗИТЕ ЦЯЛАТА И НАИСТИНА ЩЕ ИМА ЕФЕКТ НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЦЯЛАТА ЗАЩОТО АКО НЯМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ТЪРПЕНИЕ НЕЩ ПРАВЕТЕ ЗАЩОТО АКО СТЕ СВАЛИ 5 КГ ТРЕТИЯТ ЕТАП ЩЕ ТРЯБВА ДА Е 50 ДНИ( 2-3 МЕСЕЦА) ЩЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГИ ИЗДЪРЖИТЕ ? ПЪРВО СЕ ЗАПИТАЙТЕ ТОВА
мен точно от това ме е страх..Първоначално написано от glupacheE
Мечтите са безкрайни..
uff tva napraoo nz az neshtu kilca nemoga da svalqm ddz..spazvam q ve4e 6 dena..no efekt ..nz moje bi 1 kilo..no az pravq i po 400 koremni na den..tva sig ima vliqnie i zatova ne smakvam kila a po skoro sm..kajete si mneniety..4e nz edno takova mi e..stranno ..ot dneska vadq nqkav sm i po4vam se merq ot kolkoto na tapiq kantar..pak i bqh 4ela 4e ot tazi dieta ne svalqli tolkoz kila ot kolkoto sm ? nz nqkade nadolu taka pisheshe..
Нямам нужда от диети. :P