.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 321
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Напротив..
    степчетата не са вредни.. защото са с подсладители а при тази диета.. подсладителите са разрешени..
    Степчетата съдържат огромно количество аспартам, който предизвиква рак. Много са полезни! Това можеш да го кажеш на 12 годишните американчета с множествена склероза от прекомерната употреба на безалкохолни подслаждани с този подсладител.
    вярно е... аз си купих течен подсладител - 200 мл и си слагам по малко в прясното и кисело мляко.. а за момичето малко по-горе: Никакво сирене

Canis_Dirus личи си, че учиш нещо свързано с медицина или диетология или си много еродиран/а по принцип евала

Град
    Blagoevgrad
    Сирене може да се яде,но много добре обезмаслено.Аз по принцип си хапвам поне веднъж на два дни,защото изварата ми е отвратителна,каквито и подправки да й слагам.А когато страшно много ми се прияде сладко,си взимам лъжичка мед.

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Напротив..
    степчетата не са вредни.. защото са с подсладители а при тази диета.. подсладителите са разрешени..
    Степчетата съдържат огромно количество аспартам, който предизвиква рак. Много са полезни! Това можеш да го кажеш на 12 годишните американчета с множествена склероза от прекомерната употреба на безалкохолни подслаждани с този подсладител.
    вярно е... аз си купих течен подсладител - 200 мл и си слагам по малко в прясното и кисело мляко.. а за момичето малко по-горе: Никакво сирене

Canis_Dirus личи си, че учиш нещо свързано с медицина или диетология или си много еродиран/а по принцип евала
    сирене МОЖЕ.. като го купиш си го слагаш ф купа вода и то се обессолява.. става като крема сирине..
    Мечтите са безкрайни..

Цитирай Първоначално написано от Sa6iTyYy
    Az za 1 mesec svalih 5 kila (mn e malko) si4ki si mislqt 4e e lesno ama kat po4nat e malko stranno az ve4e ne q spazvam mn dobre ama nemoga nqkak si VSI4Ko MI SE QDE
    ама ти на ударен или как ги караш.. 5 килограма за 1 месец са многоо малко..
    или нещо неспазваш както трябва..
    Мечтите са безкрайни..

hm nz minaha 3 dni ama mn rezultata ne vijdam vii kazvate 5 kg za 5 dena ?! osven v poslednite dni da otslabna ili nz..a q spazvam e se pak dokato ne postigna relutata nqma se otkazvam ama se pak nz kak she stane tva za 5 dena 5 kg vii sig savsem nishty ne qdete .. btw tezi ovseni trici az si pohapvam s tqh mlekcety ama to tezi trici sa si po4ti samo vaglehidrati.. ili nqma zna4enie.. tova qvno e pozvoleno.. ?
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

май-ко .. тайната на това отслабване е В ЯДЕНЕТО... и триците са чак на 3ти етап, въпреки че аз ги вкючих на втория...

qbaaaaa she se gramnaaa em az trici v4era za 1vi pat dobavqh i za sega 2 pati samo sam probvala ... uff spiram gi... em ne sam razbrala qvno .. apff

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Гладна съъъм!
    What you give is what you get!

ЯЯЖ..
    обаче след диетата трябва да се спазва захранване.. / на един килограм 10 дена.. демек -- 10 килограма- 100 дена.. / и ако не се спазва свалените ще се качат двойно..
    а триците са за разхлабване..но може вместо тях да се пие и зелен чай..
    Мечтите са безкрайни..

триците обират и от храната и е много добре за закуска да ги ядеш и са полезни и за хора, които не са на диетата

Град
    Blagoevgrad
    Е аз триците си ги ям още от началото,мисля че е позволени..или?

Цитирай Първоначално написано от if4etU_bLg
    Е аз триците си ги ям още от началото,мисля че е позволени..или?
    i az tova pitam dali e polezno ot na4aloto zashtoto nali pishehse proteini samo proteini a tezi trici sa si 4isti vaglehidrati ?

ае то няма как да се спрат въглехидратите и мазнините на 100% толкова 2 супени лъжици трици не е такъв проблем.. не знам, ЯДЕТЕ ТРИЦИ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ ахахахаха

qsnooo

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Ооо, до преди малко ядох пилееее!

Може, нали? :Д

Guest
    Desi,ti si krasiva i si slaba. Ne dei da spazva6 dieti. 6te pogroznee6 ako si po slaba. I cicite 6te sa ti po malki

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies

i az ama vareno moje be..ama da ne e nqkvo mazno parjeno i t.n ;]

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies

i az ama vareno moje be..ama da ne e nqkvo mazno parjeno i t.n ;]
    Е да де-и моето е варено.
    Ще имам и за утре, и за други ден.

oh mamoooo sq v 23:15 kak mi se doqde zarad vasss.Otivam da qm puk i ne mi puka kolko sam debela (visoka ama 56 kila ;( )

хаха тва една съученичка го прай и е 5 кила назад за месец май...
    Не знам,ама определено не е за мене

правила съм диетата да много е ефикасна и лично на мен ми беше лесна и вкусна НО моята грешка беше че не направих последните 2 етапа ефектът беше връщане на сваленото + 10 кг .
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Я СПАЗИТЕ ЦЯЛАТА И НАИСТИНА ЩЕ ИМА ЕФЕКТ НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЦЯЛАТА ЗАЩОТО АКО НЯМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ТЪРПЕНИЕ НЕЩ ПРАВЕТЕ ЗАЩОТО АКО СТЕ СВАЛИ 5 КГ ТРЕТИЯТ ЕТАП ЩЕ ТРЯБВА ДА Е 50 ДНИ( 2-3 МЕСЕЦА) ЩЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГИ ИЗДЪРЖИТЕ ? ПЪРВО СЕ ЗАПИТАЙТЕ ТОВА

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    правила съм диетата да много е ефикасна и лично на мен ми беше лесна и вкусна НО моята грешка беше че не направих последните 2 етапа ефектът беше връщане на сваленото + 10 кг .
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Я СПАЗИТЕ ЦЯЛАТА И НАИСТИНА ЩЕ ИМА ЕФЕКТ НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЦЯЛАТА ЗАЩОТО АКО НЯМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ТЪРПЕНИЕ НЕЩ ПРАВЕТЕ ЗАЩОТО АКО СТЕ СВАЛИ 5 КГ ТРЕТИЯТ ЕТАП ЩЕ ТРЯБВА ДА Е 50 ДНИ( 2-3 МЕСЕЦА) ЩЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГИ ИЗДЪРЖИТЕ ? ПЪРВО СЕ ЗАПИТАЙТЕ ТОВА
    мен точно от това ме е страх..
    Мечтите са безкрайни..

аз почнах 3я етап и си ми е много гот

uff tva napraoo nz az neshtu kilca nemoga da svalqm ddz..spazvam q ve4e 6 dena..no efekt ..nz moje bi 1 kilo..no az pravq i po 400 koremni na den..tva sig ima vliqnie i zatova ne smakvam kila a po skoro sm..kajete si mneniety..4e nz edno takova mi e..stranno .. ot dneska vadq nqkav sm i po4vam se merq ot kolkoto na tapiq kantar..pak i bqh 4ela 4e ot tazi dieta ne svalqli tolkoz kila ot kolkoto sm ? nz nqkade nadolu taka pisheshe..

Мега фен
    Нямам нужда от диети. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си