- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диетата на Пиер Дюкан
Мдаа много правилно си се ориентирала,мери със см-там наистина си личи,че има резултат.А и си само 6ти ден-не се притеснявай,резултатите тепърва ще идват само търпение и постоянствоПървоначално написано от Ch0c0la73
![]()
А и понеже някои спомена,че е трудно да се издържи през последните два етапа-ако си минал първите два,не виждам проблем-в 3ти етап се ядат и плодове,и макаронени изделия дори и двете така наречени `гала вечери` са там![]()
off nahasana sammm beeeee![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
ам да ви попитам.. кола лайт .. в неограничени количества ли може да се пие.. или има някакво ограничение..
Мечтите са безкрайни..
em 100 % ima nqkvo ograni4enie..da se nalivash s takiva gazirani bokluci..nz .. se pak ti si precenqvash .. az 7 dena ne sam piivala dr osven vodaПървоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
е и аз парвите две седмици бях само с вода..Първоначално написано от Ch0c0la73
Мечтите са безкрайни..
аз пия по 1 кенче кола лайт на деназ задържам уж, пък пак свалям
мн яко
Не разбрах само в преходния режим какво трябва да се яде,аз мисля да я почвам след Велик ден,защото тогава знам че ще я наруша с тия козунаци :P.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Никога не съм била За диетите,но тази ми се струва интересна и мисля д я пробвам след великденските празници.![]()
hm sq se zagledah v ogledaloto krast4ety mi dosta e ponamalqlo (12 den) hm hm (devil) ;]
аз не мога да разбера защо момичетата се мъчите така с тия диетиили пък ви е приятно
не е ли по-добре да потичате с приятелки в парка,да отидете във фитнеса
![]()
Това не е мъчение,нито диета,а просто здравословно хранене![]()
И аз ще се изкажа по въпроса. От 4 март съм на тази диета и вече съм в последния етап. Отслабнах с около 8 килограма. Не пих много вода, защото я мразя и понякога се насилвах за повече, но не винаги успявах, а доколкото знам това е доста важно. И сега, откакто съм в последния етап също отслабвам по малко. Започнах да правя и някои упражнения вкъщи, и да си танцувам, за 20 минути на ден. Нищо сериозно. Доволна съм от диетата. Постигам целта си.
въобще не е здравословно, драга... седни и прочети книгата, ако обичаш.. за етап от 2-3 месеца да, ама цял живот: НЕ!Първоначално написано от if4etU_bLg
уф.. аз нещо се разочаровах.. от две седмиц.. не съм мръднала нито едно кило..![]()
Мечтите са безкрайни..
Прочетох цялата книга.Аз съм от тези,които искат да се повталят малко.Ударния режим за мен би трябвало да е 1ден,но после за смесения 2/0 (2 дни чисти протеини,останалите 5 от седмицата си ядеш всичко,но без да прекаляваш).Тук май се припокриват нещата и затова започвам направо от 2/0,като определих двата дни на чисти протеини да са ми събота и неделя.
После се чудя с режим за запазване как става работата.Всъщност май един вид пак го прескачам,понеже през 5-те дни от смесения мога да ям и плодове и други храни.
Мислех си да започна с два дни чисти протеини и след една-две седмици просто да премина на един ден ударен режим или пък направо да започна с 1 ден.Вие какво ще кажете?
Иначе мисля просто да се отраничавам със сладкото и хляба,газирано от доста време не пия,да правя упражнения и мисля,че 1 ден чисти протеини седмично ще ми е достатъчен при това положение.
И Аз ще започна диетата,но след великденските празницидано да е ефикасна!
Не ми изглежда много здравословна,но все пак за една седмица... е добре.Като се им на предвид аз колко дни съм се хранила нездравословно с тия пици и дюнери и какво ли още не ,това ми се струва безобидно!
Та значи ще се започва от 30-ти април май май може и от 1-ви май Пожелавам успех на всички ,които са я започнали и на тези ,които смятат да я започват!
![]()
Баща ми утре има рожден деееен, аз имам след една седмица..
Та аз ще я почвам на 7-8 май.![]()
Бях започнала и я карах една седмица, ама се сетих какво ме чака по празниците..![]()
What you give is what you get!
аз задържам и от 4 дена се глезя по малко и кантара не мръдва !71,8 и това е ! :P
Връщам се към тази тема, защото днес си говорих с един познат за тази диета.Той наистина много е отслажнал - 12кг, но каза, че едно от най-важните неща в тази диета са овесените трици! Те регулирали стомаха , премахвали токсините. Дори и без диета е хубаво да се взимат.
Аз не искам да правя диета, но бих ги пробвала тези трици, защото често след ядене ми се подува стомаха въпреки, че не съм пълна...ама понякога след едно хубаво ядене съм издута като не знам какво![]()
да, и аз мога да кажа че овсените трици засищат, правят нещо като филтър в стомаха и увличат със себе си мазнини и въглехидрати ( и точно по тази причина повече от 3 супени лъжици на ден не бива да се приемат) и са много вкусни със прясно млякоаз ги смесвам с корн флейкс от ония без сладки работи вътре и със 3 суп. лъжици от триците и 1 шепа корн флейкс се наяждам и ме държи най-спокойно до обяд
![]()
аз свалих към 11 кила ама 2-3 преди диетата![]()
Не знам дали си от София, но ако си - къде ги купуваш?Първоначално написано от EarthShaker
Защото съм виждала овесени ядки(които ям), но не и трици.
i az zapo4vam ot utre
от Варна съм и съм ги виждал на 3 местаПървоначално написано от the_hottie
в Пикадилитата, в дрогериите и в разни диетични магазини
![]()