- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диетата на Пиер Дюкан
а калко си висока?
според мен няма нужда да сваляш 5,а само още 2-3 кг,но за да ги свалиш по-бързо спортувай нещо
успех
(пожелайте ми и на мен,че и аз от утре почвам,дано този път да успея,че имам доста за сваляне)
Повече от 2-3 са. Доста съм отпусната... Ходя на фитнес, но рядко защото нямам възможност по - често. От време на време си правя и упражнения в къщи...
Иначе успех ти желая и гледай като стигнеш смесения режим да не се отпускаш много, а напротив. Защото аз се поотпуснах и хапвах по 1-2 черешки, 1 блокче шоколад, солети... Спрях вече де, но ми се получи тва гадно задържане...
мерси![]()
хубаво момиче не означава хилаво момиче... българската представа е такава... свали до 47 и недей надолу, сигурен съм, че ще ти стоят идеалноПървоначално написано от plamka
![]()
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
![]()
iskam i az takava![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
plamka ти колко килограма свали и за колко време?
Четох във форума на Розали едно момиче което сподели че след тази диета започнала да и пада косата![]()
намирисва ми нещо тая работа... мойта не пада ахахаха напротив.. в книгата пише, че при другите диети организма си взима и от кожа и коса а при протеиновата не... просто можец да си е само внушила, знам ли
започнах да се плаша..Първоначално написано от Liar
![]()
Мечтите са безкрайни..
5 кг за по - малко от месец ама май съм си върнала няколко заради отпускането.Първоначално написано от little_elf
![]()
АЗ ПОЧНАХ ЗАХРАНВАНЕ.. ЗАЩОТО ДНЕСКА БЯХМЕ ПРИ ЗЪБОЛЕКАРКАТА И МИ КАЗА ЧЕ МНОГО САМ ОТСЛАБНАЛА И МЕ ПИТА НА КАКВА ДИЕТА СЪМ И АЗ И КАЗАХ И ТЯ КАЗА ДА Е СПИРАМ ЗАЩОТО НА НЕЙНА ПРИЯТЕЛКА ДЕТЕТО И СЛЕД ДИЕТАТА МУ Е ОКАПАЛА КОСАТА. КАЗАХА И ПО БТВ ЧЕ БИЛА МНОГО ОПАСНА..
И НАИСТИНА СЕ ОПЛАШИХ..
и да ви попитам.. аз сега изобщо ли няма да свалям защото искам още 4-5 килограма до 30 юни да сваля.. и тренирам плуване всеки ден съм на тренировака..
Мечтите са безкрайни..
dobre smisal ako ne se spazva mn strikno dietata kakto pri mene prosto izklui4vam sladko hlqb kartofi i oriz.. kvo..nqma da mi opada kosta..! govorq vii kakto q spazvate adski mn .. moje i da ne si nabqvate dostata4no vitamini i tam nqki veshtestva..ama 4ak tolkoz nz za teq probelemi..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
аве тес работи за окапването... сигурно е ако свалиш повече от 20 килограма... познавам супер мн хора, които са свалили около 15-20 и никойняма оплаквания..
ami za vseki e individualno. A i ti 6te svali6 4-5kg nqma da svalq6 20-30 za da ima takiva posledici. O6te ne6to zadaljitelno q spazvai 0kolo 10 dena sled tva prosto ograni4avai sldkoto i testenite, no NE e polezno pove4e ot 10 dena.Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Голям размер на картинката! /machoka/
не е полезно повече от 10 дена ударен режим... иначе дори с минимални срокове е невъзможно 10 дена да я спазваш... замислете се малко преди да пишете.
мда, кой знае по къв глупав начин са я спазвали.. разбрали за ударен режим само и айде... ШЕ ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА първо, мързели гадни.. нека ви окапят и ръцете дано... баси готованците (кис май липс, нямам предвид теб)
на скоро срещнах една позната на майка ми,която ми сподели за тази диета и доста се зарибих, аз викам от утре ако има навити да я почваме 4е лятото идвааз имам около 5кг за сваляне най-много
:P
Ha,ha-ami ako ima naviti-haide da zapo4vame,za6toto az sama ako trqbva da q spazvam malko 6te me m1rzi,a taka kato ima i dr 6te e super.Btw ot nedelq ti4am vsqka sutrin okolo 3 km,taka 4e 6te e dobre i tezi,koito iskat da q zapo4neme da ti4at :-P Az ne razbrah samo edno ne6to-plodove moje li da se hapvat? :?
When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}
Хах. Купи си книгата или я вземи от някой, там пише. Иначе не, не можеш до захранването.
Pochvam q ot utreSamo trqbva da si razqsnq tezi rejimi che ne gi shvanah
~Remember,remember...25th of November~
nai setne re6ih da pro4eta taq dalgata tema i mi se stori super qko dano da e taka i az sam ot utre :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.