.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 321
    а калко си висока?

Повече от фен Аватара на plamka
    1.59-1.60

според мен няма нужда да сваляш 5,а само още 2-3 кг,но за да ги свалиш по-бързо спортувай нещо
    успех
    (пожелайте ми и на мен,че и аз от утре почвам,дано този път да успея,че имам доста за сваляне )

Повече от 2-3 са. Доста съм отпусната... Ходя на фитнес, но рядко защото нямам възможност по - често. От време на време си правя и упражнения в къщи...
    Иначе успех ти желая и гледай като стигнеш смесения режим да не се отпускаш много, а напротив. Защото аз се поотпуснах и хапвах по 1-2 черешки, 1 блокче шоколад, солети... Спрях вече де, но ми се получи тва гадно задържане...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    Напротив... имам нужда да сваля около 5 кг още... сега съм 50.
    хубаво момиче не означава хилаво момиче... българската представа е такава... свали до 47 и недей надолу, сигурен съм, че ще ти стоят идеално

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    нямам представа защо така... може би нямаш нужда от повече..

аа кис май липс... случая с косата ми е малко по-особен дредлок имам..дали ше мога да пробвам.. ше зема отида да питам някой треньор

снимка :

iskam i az takava

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

plamka ти колко килограма свали и за колко време?

Четох във форума на Розали едно момиче което сподели че след тази диета започнала да и пада косата

намирисва ми нещо тая работа... мойта не пада ахахаха напротив.. в книгата пише, че при другите диети организма си взима и от кожа и коса а при протеиновата не... просто можец да си е само внушила, знам ли

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Четох във форума на Розали едно момиче което сподели че след тази диета започнала да и пада косата
    започнах да се плаша..
    Мечтите са безкрайни..

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    plamka ти колко килограма свали и за колко време?
    5 кг за по - малко от месец ама май съм си върнала няколко заради отпускането.

АЗ ПОЧНАХ ЗАХРАНВАНЕ.. ЗАЩОТО ДНЕСКА БЯХМЕ ПРИ ЗЪБОЛЕКАРКАТА И МИ КАЗА ЧЕ МНОГО САМ ОТСЛАБНАЛА И МЕ ПИТА НА КАКВА ДИЕТА СЪМ И АЗ И КАЗАХ И ТЯ КАЗА ДА Е СПИРАМ ЗАЩОТО НА НЕЙНА ПРИЯТЕЛКА ДЕТЕТО И СЛЕД ДИЕТАТА МУ Е ОКАПАЛА КОСАТА. КАЗАХА И ПО БТВ ЧЕ БИЛА МНОГО ОПАСНА..

И НАИСТИНА СЕ ОПЛАШИХ..

и да ви попитам.. аз сега изобщо ли няма да свалям защото искам още 4-5 килограма до 30 юни да сваля.. и тренирам плуване всеки ден съм на тренировака..
    Мечтите са безкрайни..

dobre smisal ako ne se spazva mn strikno dietata kakto pri mene prosto izklui4vam sladko hlqb kartofi i oriz.. kvo..nqma da mi opada kosta..! govorq vii kakto q spazvate adski mn .. moje i da ne si nabqvate dostata4no vitamini i tam nqki veshtestva..ama 4ak tolkoz nz za teq probelemi..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

аве тес работи за окапването... сигурно е ако свалиш повече от 20 килограма... познавам супер мн хора, които са свалили около 15-20 и никойняма оплаквания..

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    АЗ ПОЧНАХ ЗАХРАНВАНЕ.. ЗАЩОТО ДНЕСКА БЯХМЕ ПРИ ЗЪБОЛЕКАРКАТА И МИ КАЗА ЧЕ МНОГО САМ ОТСЛАБНАЛА И МЕ ПИТА НА КАКВА ДИЕТА СЪМ И АЗ И КАЗАХ И ТЯ КАЗА ДА Е СПИРАМ ЗАЩОТО НА НЕЙНА ПРИЯТЕЛКА ДЕТЕТО И СЛЕД ДИЕТАТА МУ Е ОКАПАЛА КОСАТА. КАЗАХА И ПО БТВ ЧЕ БИЛА МНОГО ОПАСНА..

И НАИСТИНА СЕ ОПЛАШИХ..

и да ви попитам.. аз сега изобщо ли няма да свалям защото искам още 4-5 килограма до 30 юни да сваля.. и тренирам плуване всеки ден съм на тренировака..
    ami za vseki e individualno. A i ti 6te svali6 4-5kg nqma da svalq6 20-30 za da ima takiva posledici. O6te ne6to zadaljitelno q spazvai 0kolo 10 dena sled tva prosto ograni4avai sldkoto i testenite, no NE e polezno pove4e ot 10 dena.
    Голям размер на картинката! /machoka/

не е полезно повече от 10 дена ударен режим... иначе дори с минимални срокове е невъзможно 10 дена да я спазваш... замислете се малко преди да пишете.

мда, кой знае по къв глупав начин са я спазвали.. разбрали за ударен режим само и айде... ШЕ ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА първо, мързели гадни.. нека ви окапят и ръцете дано... баси готованците (кис май липс, нямам предвид теб )

на скоро срещнах една позната на майка ми,която ми сподели за тази диета и доста се зарибих, аз викам от утре ако има навити да я почваме 4е лятото идва аз имам около 5кг за сваляне най-много :P

Град
    In The Clouds :)
    Ha,ha-ami ako ima naviti-haide da zapo4vame,za6toto az sama ako trqbva da q spazvam malko 6te me m1rzi,a taka kato ima i dr 6te e super.Btw ot nedelq ti4am vsqka sutrin okolo 3 km,taka 4e 6te e dobre i tezi,koito iskat da q zapo4neme da ti4at :-P Az ne razbrah samo edno ne6to-plodove moje li da se hapvat? :?
    When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}

значи не си разбрала НИШИЧКО, по-добре тичай

Хах. Купи си книгата или я вземи от някой, там пише. Иначе не, не можеш до захранването.

Pochvam q ot utre Samo trqbva da si razqsnq tezi rejimi che ne gi shvanah
    ~Remember,remember...25th of November~

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    nai setne re6ih da pro4eta taq dalgata tema i mi se stori super qko dano da e taka i az sam ot utre :}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си