.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    2 дни след закъснението или 2 седмици след вероятния ден на забременяването
    Точно
    Ih, zna4i o6te 4akane... da doide taq typa sybota... ili petyk, 6toto kato smqtam to4no- petykyt se pada 14-ti den, 6toto q praihme belqta v sybota sutrinta. Vkliu4vaiki i taq sybota (22-ri mart) petykyt se pada 14-ti... Ae be da minava, ne moga ve4e da 4akam!!!
    Ako sym bremenna tykmo za Velikden 6te zanesa velikata novina kato "podaryk" na moite, a az 6te polu4a dve- tri plesnici E, kakto i da e- za razlika ot mnogo drugi godini nqma sym bez podaryk, a pyk golemiqt "podaryk" (4eti- bebe) 6te si go polu4a za Nova Godina
    Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?

az znam 4e sedmica sled akta ve4e moje6 da si napravi6 togava 6te e veren ,no ne i predi da e minala sedmica

3 години

Цитирай Първоначално написано от glezenata
    az znam 4e sedmica sled akta ve4e moje6 da si napravi6 togava 6te e veren ,no ne i predi da e minala sedmica
    Praih dva- otricatelni
    Ma tuka mi kazvat 4e trqbvalo dve sedmici da minat
    Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?

mi nz macka kakvo ti akzvat drugite to nali znae6 4e vseki arzli4no znae,no na testa ako ne se barkam pi6e sedmica sled polov akt taka 4e,znam samo 4e ne vinagi e veren ako go napravi6 predi da e minala sedmica sled akta. 6tom dva sa otricatelni zna4i nqma problemi

5 dni sled akta :)

DOIDE MI!!! DOIDE MI!!! DOIDE MI!!!

Sedmica sled poloviq akt pak i na test si pishe sled kolko vreme

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си