.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Имам вАпрос...

...Значи... Преди 4 години се преместих в ново училище и там ми беше много трудно, защото имаше едно момче, което аз много му се бях вързала, обаче той не ми пускаше, макар, че аз му пращах много SMS-и, но той се правеше на недостъпен и нищо не стана и затова аз много се отчаях и се впуснах в серия от връзки с 5-6 момчета като дори не харесвах повечето от тях и само ги изнудвах да ми купуват разни работи, но накрая винаги ги зарязвах.
    И така допреди няколко месеца, когато отидохме на екскурзия и там се запозанах с едно момче, което обаче искаше само да прави секс с мен и аз само смотелевих, че съм "неразположена" и преминах към едно друго момче, което обаче беше 2 години по малко от мен. И така аз започнах да се натиксам с него, но едно момиче от неговия клас, което го хресваше се разсърди и започна да му вика, при което аз просто си заминах и отидох при една моя приятелка В.
    Разказах и какво се е случило и тя ме успокой, казвайки ми че мъжете са такива и не си струва да се занимавам с тях. Започнахме да пием и от дума на дума се целунахме. И така се започна... :P :P :P :P :P
    От тогава двете редовно правим :P :P :P :P :P и сега се замислих дали това ме прави лесбийка?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Re: Имам вАпрос...

Цитирай Първоначално написано от Bi-AnGeL*
    От тогава двете редовно правим :P :P :P :P :P и сега се замислих дали това ме прави лесбийка?
    Ми да правите ... всъчки мъжемразки са гадни лесбийчици ... :P :P :P :P
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Досега спала ли си с мъж?

ахахахааах тая история ме разби , нищо че не вързах нищо от нея :Д

И мда , наистина - спала ли си с момче досега ?
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Досега спала ли си с мъж?
    A?

...

Amiiiiiii dobre i az imam podoben slu4ai ama ne sam si lqgal s mom4eta vse o6te pone Prosto si se poddala na emociite pff nepravi taka
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Абе момиче заболя ме главата от тоя разказ Какви са тия безсмислените изречения?!Направо се оплетох
    А относно темата-ми замисли се дали харесваш и момчетата или само момичетата Така ще разбереш дали си лесбийка или бисексуална

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

Започнахме да пием и от дума на дума се целунахме. И така се започна... :P :P :P :P :P
    не знам дали те прави лесбийка, ама мене ме прави твой фен

чак толкова откровена развратница не бях срещал до сега
    САЛЮТИ
    Do you speak Salsa? .......

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    Започнахме да пием и от дума на дума се целунахме. И така се започна... :P :P :P :P :P
    не знам дали те прави лесбийка, ама мене ме прави твой фен

чак толкова откровена развратница не бях срещал до сега
    САЛЮТИ
    prekaleno dylgo se zabavi! ve4e se 4udeh koga 6te se poqvi i nqkoi simpatizant na lesbiikite...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на amatorium
    Mujete sa takiva!? Procheti kakvo si napisala i nai-dobre analizirai po sebe si togava jenite kakvi trqbva da sa.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    И аз незнам вече къде живея ..

и се впуснах в серия от връзки с 5-6 момчета като дори не харесвах повечето от тях и само ги изнудвах да ми купуват разни работи, но накрая винаги ги зарязвах.

Разказах и какво се е случило и тя ме успокой, казвайки ми че мъжете са такива и не си струва да се занимавам с тях.
    Първо имаш вЪпрос ...
    Така като гледам .. ние мъжете сме "такива" Хмм а я виж какво си написала : " И се впуснах в серия от връзки с 5-6 момчета като дори не харесвах повечето от тях и само ги изнудвах да ми купуват разни работи, но накрая винаги ги зарязвах."

Това мислиш ли ,че е редно ?
    Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.

За лесбийка е рано да се прецени, но опр си би. :P Но кфо значение има? Все пак ти си знаеш с кой и кфо ше си правиш, и как ше си прекарваш.
    Some things are better left unsaid!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ebasi qkata istoriq

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    това ми прилича на аанитогб, но на кирилица
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    По света и у нас :)
    Slut!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

И аз съм би и си имам момиченце ..смисъл не ходя с нея но само ние си знаем кфо сипраим в нейната квартира И сме се целували на публични места Никои нищо неможе да ти каже!Според мен си БИ! БРАВО!
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

Повече от фен

..а и затова аз много се отчаях и се впуснах в серия от връзки с 5-6 момчета като дори не харесвах повечето от тях и само ги изнудвах да ми купуват разни работи, но накрая винаги ги зарязвах.
    Тук ме загуби - тва за хвалене ли е,ебала съм ти женската солидарност- тва си е тъпо,макар да съм момиче...
    [img] [/img]

Temata e ebafka

Абе няма значение дали си спала или не ... важното е дали все още те привиличат момчетата или само момиченца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си