.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Девственост

Сигурна съм,че преди време имаше такава тема,но не мога да я намеря!Ако някой може нека даде линк.Та става вапрос за това...вазможно ли е момиче,което не е девствено да скрие от приятеля си,който не го е правил до сега и той да си мисли,че и е първият

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Всичко е възможно ... Много тъпо обаче,да почнеш някаква връзка с лъжа.Уважавайте се,бъдете искренни с човека до себе си

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Да може. Ама въпроса е защо ще го правиш.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Естествено,че може,но няма смисъл...
    По принцип в много от темите съм виждала неща от рода на "Ами тя уж беше девствена,а като правихме секс нямаше кръв..."
    Това е така,защото химена си има своята еластичност и при всяка жена е различно.Възможно е дори девствено момиче да прави секс и химена и да не се разкъса въобще...Това зависи от еластичността на химена и от надареността на мъжа естествено :P
    Така,че начини за оправдания и лъжи много,но няма смисъл.Бъди честна.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Heinz 57 razbira se. Slagash malko i si gotova. Pone v Hudson Hawk stana nomera
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    ibIzAaAa
    Има ли смисъл да го лъжеш за подобно нещо?

Да го излъжеш,че си девтствена, а всъщност да не си....хм....има ли смисъл????И защо трябва да лъжеш приятеля си за токова нещо...??
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    moje bi iska da skrie 4e e minala prez celiq grad i se e razporila...
    ddz ima mn pri4ini...
    po temata mislq 4e moje...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    ... Some happy place ...
    Namaji si p*tkata s 4ervena boq i si gotova
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Повече от фен
    Еба си тъпото няма да го лъжеш просто
    [img] [/img]

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Можеш ама ще трябва бая да се преструваш...И както казаха по-нагоре няма смисъл..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Срам ли те е за да лъжеш ,или какво?Тъпо е да лъжеш за такова нещо.

ъпф.. епа.. ако тренираш нещо джудо некфи такиа дет се крачиш мн мн .. възможно е да няма кръф както казаха по горе

Голям фен
    ем попринцип няма как да разбере,по много начини може да скриеш, ама има ли смисъл ..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    Незнам...Просто съм го правила само веднъж и то не беше с правилният човек,имено заради същият страдах много и когато започнах връзката си със сегашния ми приятел не очаквах,че ще се задържим дълго и не го чуствах достатъчно близък,за да му споделя ...Затова искам да си изживеем мига,защото го обичам и не искам да ме помисли за някоя курва,просто не мога да му обясня за първият и единствен път...Заради това поисках съвет тук Прави сте май е глупаво...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    При мен първия път нямаше нито кръв нито болка и бях напълно спокойна и приятеля ми си мислеше че не ми е първия Та мисълта ми е че можеш да го излъжеш. Дали не си го правила или си го направила веднъж е почти едно и също...

Guest
    мислиш ли ?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от kikenceto
    мислиш ли ?
    Еми доколкото съм чела тука при повечето момичета първите няколко пъти чуството е странно,има болка и понякога дори кръв.След като само един път си правила секс не си достатъчно опитна че да го впечатлиш с умения които една девственица не би трябвало да има.Пък и ако си достатъчно добра актриса няма начин да не го заблудиш.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    При мен 2рия път имаше даже повече кръв и от първия... Спокойно, дори да няма кръв или болка ще се заблуди на 100%.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си