.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Град
    Ин Дъ Клуб

GIF аватари за скайп

Здравейте, бихте ли предложили програма за анимирани аватари в скайп,че използвах тази от екстрите и ми иска лиценз сега. Моля помогнете

ami ot de si teglil?iztegli si originalen skype ot skype.bg pone edna fr ima6e takuf problem s neiniq skype

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от ~Runaway~Angel~
    ami ot de si teglil?iztegli si originalen skype ot skype.bg pone edna fr ima6e takuf problem s neiniq skype
    Еми теглен е от официялния сайт на скайп, намерих няколко програми но са многоо зле

Ооо мене пък въобще не ми тръгна тая програма от екстрите
    и аз искам .gif за аватар ама няяяя

emi pi4 neznam i pri men ne trugfa ma gleam pri nekoi trugva

Пробвай с по-стара версийка!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    Ооо мене пък въобще не ми тръгна тая програма от екстрите
    и аз искам .gif за аватар ама няяяя
    и аз така

Град
    Ин Дъ Клуб
    Хора намерих една програма казва се SkypeAnime безплатна е, абе върши работа малко забавя GiF-а ама се пак е без пар ;] . Ако искате пишете ще Ви кажа къде я има !

Казвай.

Напиши в гугъл SkypeAnime и ще ти излезне линк към калдата и там ти ги има линковете,но въпросът е че съм с тая програма,а както знаете в скайп има бъг когато е стартиран доста време без спирачка и излиза ерор и трябва да се ресне скайпа,еми това попринцип ми става мн рядко а сега излиза сигурно 1 път на 25 мин като го махнах нямам такива проблеми.А и програмата има навика да се самоизключва при което подвижноста на снимката спира.
    Нов човек съм

Град
    Търговище
    Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    Напиши в гугъл SkypeAnime и ще ти излезне линк към калдата и там ти ги има линковете,но въпросът е че съм с тая програма,а както знаете в скайп има бъг когато е стартиран доста време без спирачка и излиза ерор и трябва да се ресне скайпа,еми това попринцип ми става мн рядко а сега излиза сигурно 1 път на 25 мин като го махнах нямам такива проблеми.А и програмата има навика да се самоизключва при което подвижноста на снимката спира.
    Аз я пробвах, но започва много да лагва скайпа... пък и на мене процесора ми е слаб и направо...

Бихте ли споделили какъв е този бъг, случайно се оказах тоя дето е направил програмката...?

Я споделете с невежия, за кво е тая програмка, щото аз си правя gif-чета с фотошоп?

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от dedovo
    Я споделете с невежия, за кво е тая програмка, щото аз си правя gif-чета с фотошоп?
    слагаш си анимиран аватар на скайп

Ще има нова версия!

skypeAnime ме ни я преполъчвам щото много ти бъга скайпа.. Аз я ипоузвах и са остоянно ми дава некфи тъпи грешки и ми цепи ужасно яко дори и след като я махнах тая програма... така че тфа е излишна гъзариика която е тъпа.. и аз си мислех че е мн гот отначало ама..

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от maximhar
    Ще има нова версия!
    Maxim оправи ли бъговете ? ще цикли ли компа ? дай малко пояснения

Цикленето не мога да оправя, това е проблем на Скайп, тоест тези които се занимават с разработката на Скайп трябва да оправят цикленето. То явно е причинено от бързата смяна на аватара, което, от своя страна, натоварва интернет връзката и целия компютър. Изрично съм го посочил в How to use. За бъговете - ще се радвам или на имейл или на скайп: maximhar да и посочите бъговете иаз ще се опитам да ги оправя... Ако разбира се, те не са в Скайп.

Град
    Ин Дъ Клуб
    бъга който е от скайпаанимето (според мен) е, че излиза грешка на фремелорк за скайпа той по принцип е тежък и става се по-тежък иначе и той прави грешка но много рядко и се оправя с рестарт на скайпа !

А каква по-точно е грешката? Би трябвало да им асъдържание и т.н.

Град
    Ин Дъ Клуб
    za frema ne moa ti kaja 6toto ne izliza ve4e, a skaypa prosto zabiva !

Версия 1.4 излезе. Вижте повече в Kaldata.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си