- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болят ме краката и кръста след секс
Ima edin vupros koito iskam da razbera za6to stava taka.Dosta chesto sled kato pravq sex s priqtelq mi i na sledvashtiq den me bolqt krusta i krakata ne6to podobno na bolkata kogato mi idva.Shte moje li nqkoi da mi otgovori na tozi vupros 6te sum vi mnogo blagodarna!
т.7
krem4et0
Ами на мен честно казано като ще ми идва не ме болят краката и кръста ами по скоро корема...Пък за твоя проблем и идея си нямам...sorry
я не се впрягайте.....
Mdam. Hubava trenirovka e sexa. Shte potrenirash i postepenno shte vlezesh vuv forma![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Мен ме боли кръста след като сме правили "съюзът на слона" и съм била с мн вирнато дупе... Колкото до краката най-вероятно имаш мускулна треска.Ще свикнеш.
+ 1Първоначално написано от amatorium
![]()
+1Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Епа тоя треа да те е разчекнал...![]()
По темата : Както казаха сменете мястото и позата!Успех...
ostariava6![]()
![]()
i mene me bolqt krakata ama tva spored mene e norlamno to i pozite sa vinovni
\Първоначално написано от amatorium
+1
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Vqrno e,parvite nqkolko pati bqh kato razglobena-nemojeh da se mradna napravo,no sled izvesno vreme se svikva i ve4e ne boliПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Според мен е от това че пенисът му е по големичък и дебеличък..сменяйте позите и така ..то без мускулна треска неможе..освен ако не си правила секс само за 20 минути![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Явно не го 'практикувате' особено често.Или позите ви са не особено удобни за теб.
![]()
Аз имам подобен проблем, само дето не ме боли, а ми трепери всичкото... пф... особено краката.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.