- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е според вас ?
Значи, днес говорих с една приятелка и ми каза, че имало някакво момиче от нейния клас, което било бременно в 3 месец, а е на 13 години. Класната й викала майката (на бременното момиче), за да й каже, че дъщеря й е бременна(майката не знае). Реакцията на нея била, че не се очудва, защото знаела каква е. Класната я попитала дали няма да направи аборт, а майката отговорила, че няма да прави аборт, по-добре било да го роди.Така мисли майката, а момичето няма право на избор). (момичето, което е бременно не го познавам) Какво ще кажете?![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
Ami tova si e li4en izbor spored men, taka 4e za neq si normalno, makar 4e az sym na 18 i o6te se pla6a pri misylta za bebeNo, kakto kazah, vseki si re6ava za takova ne6to...
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Ами какво да кажа, освен че момичето е в това положение,защото явно майка й е проста и необразована. Лошо възпитание,лошо отношение.Чак ми е жал за момичето
qvno 6terkata sie ku*va i maikata e dignala ryce ot neq i moje bi iska da i dade urok za da razbere 4e za vs si ima vreme no taka i provalq jivota(makar lapeto da e vinovno)![]()
![]()
jalko naistna
Питаш ме дали е нормално дете на 13 години да е бременно?Ама,разбира се!
Мдам... най-нормалното нещо си е, к'во се чудуш?! Майка, която толкова лесно се отказва от възможността да помогне на дъщеря си, да и даде шанс за бъдеще не може да се нарече "майка"! И забележете, в третия месец, класната и знае, но не и "майка" и... What more can I say? А, да, това хлапе е безбожно тъпо.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
накъде отива тоя свят![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не е нормално да е бременна,но само за някои хора..виж за това семейство няма нищо ненормално,явно...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
"Б0же, к0лко мъка има по тоя свят, Боже!"
Първоначално написано от Say It Right
Оффф мале...И защо решихте,че е циганка?!Това,че майка й не иска момичето да направи аборт не доказва,че са такива!!!Може би просто така са възпитани!!!Освен това защо се очудвате,че момичето е в 3-я месец,а майката незнае?!На тази възраст повечето тийнове се правят на големи...прибират се късно,излизат рано...и почти не се засичат с родителите си!!!А и при някои момичета почти не си личи когато са в 3-я месец!!! (казвам го защото знам как е сега братовчедка миПървоначално написано от LSGirl
)
А сега по темата - ми не е нормално,но има различни хора с различни разбирания....
Кво да кажа...без думи.Ква е тая 13 годишна пикла,а и бременна.А и ква е тая майка...![]()
Shtom maika i e reshila da zadurji deteto kvi ste vie, che da q sudite?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
brei po princip e vuzmojno ama naistina e dosta golqma ciganska rabota![]()
A замисляла ли си се,че това може да са просто слухове,измислени от хора,които са отегчени от собствения си живот..? Още повече,че не познаваш момичето...
People always leave!
пффф,доста често зе да се случва...дори и да са слухове не е единствената...no coment...Първоначално написано от kPuCkA
не са слухове.. даже една от нашия клас като я попитах дали знае за такова момиче и тя ми каза, че има и всички знаят, че е бременна. Даже каза, че майката може би ще поиска да направи аборт(сигурно и влязлко малко мозък в главата) Според мен е по добре да направи, защото това са 13 години, а на тази възраст точно тогава всичко се развива и бебето не е нужно. Не е хубаво и да прави, защото след този аборт има вероятност да се получат проблеми, като реши вече сериозно да има бебе.. А и знам, че тоз който я е наебал е май мангал..правете си изводите сами..
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
I kakva e ideqta? Nie kakvo trqbva da napravim? Da komentirame? Ami pulno e s takiva latino istoriiki v latinska Bulgaria.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Трагично е увиМм до мен лежи сега една мъртва миризливка...без крака
Е колкото за България,такава стана реалността тук
![]()
SYGLASNA!Първоначално написано от chocolate`kiss
Немога дасе занимавам с чуждите проблеми !!!
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Zanimavajki se za tqh nau4avam za svoite...Първоначално написано от aanitogb
Кое му е НЕнормалното?Може би единствено факта, че бъдещата майка е на 13години, но пък като й е толкова акъла и прави секс - ок, да си го ражда и да си го гледа. Освен това на такава възраст да се прави аборт е опасно. И за да не се стига до крайности вбъдеще, бъдещата баба е преценила, че така е по-добре за дъщеря й.
Т.е. всичко си е в реда на нещата. Правиш бебе - раждаш го - гледаш си го.
![]()
Кой е виновен, че е на 13години без грам мозък в главата?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Majkata?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Malko kurve koeto e bilo ebano ot golqm i dvamata typi glupavi smotani 4algari lainar4eta smotani nqma otgovornost ne precenqvat riska i eto gi posledstviqtq ...
TOVA DA E UROK ZA VSI4KI VI !!!
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!