.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Град
    Vegas, New York-Manhattan

Нормално ли е според вас ?

Значи, днес говорих с една приятелка и ми каза, че имало някакво момиче от нейния клас, което било бременно в 3 месец, а е на 13 години. Класната й викала майката (на бременното момиче), за да й каже, че дъщеря й е бременна(майката не знае). Реакцията на нея била, че не се очудва, защото знаела каква е. Класната я попитала дали няма да направи аборт, а майката отговорила, че няма да прави аборт, по-добре било да го роди.Така мисли майката, а момичето няма право на избор). (момичето, което е бременно не го познавам) Какво ще кажете?
    Reality is wrong. Dreams are for real

ciganska raota

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Ami tova si e li4en izbor spored men, taka 4e za neq si normalno, makar 4e az sym na 18 i o6te se pla6a pri misylta za bebe No, kakto kazah, vseki si re6ava za takova ne6to...
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

hottie
    Guest
    Ами какво да кажа, освен че момичето е в това положение,защото явно майка й е проста и необразована. Лошо възпитание,лошо отношение.Чак ми е жал за момичето

qvno 6terkata sie ku*va i maikata e dignala ryce ot neq i moje bi iska da i dade urok za da razbere 4e za vs si ima vreme no taka i provalq jivota(makar lapeto da e vinovno) jalko naistna

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Питаш ме дали е нормално дете на 13 години да е бременно? Ама,разбира се!

Мдам... най-нормалното нещо си е, к'во се чудуш?! Майка, която толкова лесно се отказва от възможността да помогне на дъщеря си, да и даде шанс за бъдеще не може да се нарече "майка"! И забележете, в третия месец, класната и знае, но не и "майка" и... What more can I say? А, да, това хлапе е безбожно тъпо.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    накъде отива тоя свят
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    варна
    Не е нормално да е бременна,но само за някои хора..виж за това семейство няма нищо ненормално,явно...

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Супер фен
    Град
    Панацея
    "Б0же, к0лко мъка има по тоя свят, Боже!"
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от LSGirl
    Цитирай Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
    ciganska raota
    +1
    Оффф мале...И защо решихте,че е циганка?!Това,че майка й не иска момичето да направи аборт не доказва,че са такива!!!Може би просто така са възпитани!!!Освен това защо се очудвате,че момичето е в 3-я месец,а майката незнае?!На тази възраст повечето тийнове се правят на големи...прибират се късно,излизат рано...и почти не се засичат с родителите си!!!А и при някои момичета почти не си личи когато са в 3-я месец!!! (казвам го защото знам как е сега братовчедка ми)
    А сега по темата - ми не е нормално,но има различни хора с различни разбирания....

Кво да кажа...без думи.Ква е тая 13 годишна пикла,а и бременна.А и ква е тая майка...

Мега фен Аватара на amatorium
    Shtom maika i e reshila da zadurji deteto kvi ste vie, che da q sudite?
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    София
    brei po princip e vuzmojno ama naistina e dosta golqma ciganska rabota

A замисляла ли си се,че това може да са просто слухове,измислени от хора,които са отегчени от собствения си живот..? Още повече,че не познаваш момичето...
    People always leave!

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Питаш ме дали е нормално дете на 13 години да е бременно? Ама,разбира се!
    пффф,доста често зе да се случва...дори и да са слухове не е единствената...no coment...

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    не са слухове.. даже една от нашия клас като я попитах дали знае за такова момиче и тя ми каза, че има и всички знаят, че е бременна. Даже каза, че майката може би ще поиска да направи аборт(сигурно и влязлко малко мозък в главата) Според мен е по добре да направи, защото това са 13 години, а на тази възраст точно тогава всичко се развива и бебето не е нужно. Не е хубаво и да прави, защото след този аборт има вероятност да се получат проблеми, като реши вече сериозно да има бебе.. А и знам, че тоз който я е наебал е май мангал.. правете си изводите сами..
    Reality is wrong. Dreams are for real

Мега фен Аватара на amatorium
    I kakva e ideqta? Nie kakvo trqbva da napravim? Da komentirame? Ami pulno e s takiva latino istoriiki v latinska Bulgaria.
    Eating isn't cheating - Arnold

Трагично е уви Мм до мен лежи сега една мъртва миризливка...без крака Е колкото за България,такава стана реалността тук

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Мдам... най-нормалното нещо си е, к'во се чудуш?! Майка, която толкова лесно се отказва от възможността да помогне на дъщеря си, да и даде шанс за бъдеще не може да се нарече "майка"! И забележете, в третия месец, класната и знае, но не и "майка" и... What more can I say? А, да, това хлапе е безбожно тъпо.
    SYGLASNA!

Немога дасе занимавам с чуждите проблеми !!!
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Немога дасе занимавам с чуждите проблеми !!!
    Zanimavajki se za tqh nau4avam za svoite...

Кое му е НЕнормалното? Може би единствено факта, че бъдещата майка е на 13години, но пък като й е толкова акъла и прави секс - ок, да си го ражда и да си го гледа. Освен това на такава възраст да се прави аборт е опасно. И за да не се стига до крайности вбъдеще, бъдещата баба е преценила, че така е по-добре за дъщеря й. Т.е. всичко си е в реда на нещата. Правиш бебе - раждаш го - гледаш си го.
    Кой е виновен, че е на 13години без грам мозък в главата?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Кое му е НЕнормалното? Може би единствено факта, че бъдещата майка е на 13години, но пък като й е толкова акъла и прави секс - ок, да си го ражда и да си го гледа. Освен това на такава възраст да се прави аборт е опасно. И за да не се стига до крайности вбъдеще, бъдещата баба е преценила, че така е по-добре за дъщеря й. Т.е. всичко си е в реда на нещата. Правиш бебе - раждаш го - гледаш си го.
    Кой е виновен, че е на 13години без грам мозък в главата?
    Majkata?

...

Malko kurve koeto e bilo ebano ot golqm i dvamata typi glupavi smotani 4algari lainar4eta smotani nqma otgovornost ne precenqvat riska i eto gi posledstviqtq ...
    TOVA DA E UROK ZA VSI4KI VI !!!
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си