.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Как да свалиш бившия за секс за 1 нощ?

Търсих във форума, но не намерих отговори на моя проблем.Гаджето ме заряза преди 1 месец/охладнял към мен/ и аз вече нямам чувства към него.Въпреки това сега го желая адски много.Искам да го сваля за 1 нощ ,но проблема е там ,че не зная как да го предразположа.Моля ви момчета и момичета дайте ми съвет как да ме пожелае /на момента/.Той е малко сериозен и отговорен и малко трудно ще го сваля .
    Питам сериозно не ми се иска да стигам до там, че да си събуя прашките и да му се надупя.

защо си мислиш 4е щом веднъж те е зарязал ще иска да те.... оби4а

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami shansovete sa malki, no ako izlete nqkude na disko ili neshto ot sorta i se prejalish za troika s nqkoq tvoq priatelka togava moje da se sluchi. Kato cqlo dosta predizviatelno trqbva da reagirash, che da uspeesh da go napravish.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами..ако го искаш само за секс-си го кажи направо,с риск да те помисли за курва,може и да откаже,но повечето момчета не отказват,а за една нощ..абе ще се съгласи
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Как да свалиш бившия ... Така както ще свалиш и бъдещия..
    Не вярвам да ти откаже...
    People always leave!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от KaITLyN_
    Как да свалиш бившия ... Така както ще свалиш и бъдещия..
    Не вярвам да ти откаже...
    "Който вярва, вижда" ;p
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Ами..ако го искаш само за секс-си го кажи направо,с риск да те помисли за курва,може и да откаже,но повечето момчета не отказват,а за една нощ..абе ще се съгласи
    +1

edna priatelka skoro mi raskaza kak e predlojila na biv6ia si da pravqt sex bez ni6to dr i toi bil otkazal! koeto me u4udi naistina!!! bqh ostanala s nqkvo vpe4atlenie 4e malko biha otkazali no ... eto 4e sum gre6ala

Добрият секс изисква чувства, другото е само задоволяване на нагона.

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от Te4Yyy
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    +1
    +1...всяко мъжко е съгласно на подобна сделка...

xaxa kopele 4ykaime tazi ve4er xaxa mi probvai po telefona sas sms iska6 li dase pozabavlqvame tazi ve4er (sex)ni6to drygo s risk date pomisli za kyrva. Majete ponqkoga obi4ad dereknite predlojeniq,
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Дай боже повече като теб !

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Ако не можеш да накараш бившия ти да те наебе за 1 вечер, то тогава си доста зле. И да се обиждаш, и да не се обиждаш - това е истината. Няма нищо по-нормално от секса между бивши гаджета, а ако не можеш поне за 1 вечер да го свалиш, значи определено имаш проблем. А и защо питаш за това нас? Той е твой бивш, а не наш! Ние откъде да знаем кое го възбужда, и как може лесно да бъде вкаран в леглото ти?
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    xaxa kopele 4ykaime tazi ve4er xaxa mi probvai po telefona sas sms iska6 li dase pozabavlqvame tazi ve4er (sex)ni6to drygo s risk date pomisli za kyrva. Majete ponqkoga obi4ad dereknite predlojeniq,
    От къде на къде ще я мисли за курва. Тя познава този човек, известно време са били сексуални партньори, има му доверие - логично е още да има сексуално привличане и ако има нужда от физическа близост да се обърне именно към него...а не към някой непознат. Той би трябвало най-добре да знае тя каква е. По-скоро момчето може да реши, че още имаш чувства към него и се опитваш да намериш начин да се съберете. Според мен ако откаже, ще го направи, защото се опитва да продължи напред. А в такъв случай не бива да му пречиш, за него може да не е толкова лесно.

Все пак - и аз мисля, че просто трябва да му предложиш. За да сте наясно, че не искаш нищо повече от преживяване за една вечер. Пък той ще прецени дали да приеме.

Мега фен Аватара на machoka
    Защо пък точно с него. Като си толкова загоряла някой да те 'надупи', иди в произволна дискотека и се забий с първия прошляк..

дай му пу*ка ве кво се чудиш
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Защо пък точно с него. Като си толкова загоряла някой да те 'надупи', иди в произволна дискотека и се забий с първия прошляк..
    Ако аз бях разделена с приятеля ми, но още го желаех физически...то вероятно, дори и да го отричам, би значело, че още изпитвам нещо към него. Та мога да посъветвам авторката, преди да си ляга отново с бившия, да помисли дали наистина няма чувства към него и това не е начин отново да го почувства близък...Защото през нощта може да й е хубаво, но на сутринта, когато се окаже, че нищо не се е променило...ще бъде по-зле. (Така де, това само като съвет - хора всякакви...)

Иначе, някои жени трудно сменят сексуалния си партньор. Ние свикваме, градим доверие...и след това не е лесно просто да си легнеш с "първия прошляк." Ако сега се разделя с приятеля ми, секс не бих могла да правя, докато не намеря някого, с когото да съм така близка и когото така да обичам...и в крайна сметка, като си мисля за секс сигурно бих свързвала преживяването с последния си партньор.

Мега фен Аватара на machoka
    От правене на любов до задоволяване на нагона има много голяма разлика, както знаеш. За авторката, изразявайки се по начина, по който го е направила, съдя че иска просто да се изчука с него, защото го кефи. По тази логика може да го направи с всеки срещнат.

Barbie защо дая помисли за курва ли?Всяко момче което има предложение за секс за една вечер,я мисли за курва,таково е мъжкото мислене бих казалa.Какво според теб даси помисли като разбере ,че иска само секс от него?че го обичали да бе да.Това нее начина даси го върне.Най много да се почувства още по зле на сyтринта ,след секса,че нищо несее променило.За дай е бивш няма да станало ,без причина.Това е мое мнение.
    Ky4ka sam no ne tvoq!

Barbie защо дая помисли за курва ли?Всяко момче което има предложение за секс за една вечер,я мисли за курва,таково е мъжкото мислене бих казалa.Какво според теб даси помисли като разбере ,че иска само секс от него?че го обичали да бе да.Това нее начина даси го върне.Най много да се почувства още по зле на сyтринта ,след секса,че нищо несее променило.За дай е бивш няма да станало ,без причина.Това е мое мнение.
    Той не е всяко момче, а бившият й приятел. Би трябвало добре да познава момичето, с което е бил до преди месец.

А бе познавая,той валще няма да мисли,чее бил с нея,най вероятно ,ще си мисли ,че тя сее променила и мисли само за секс и е станала курва.За да я е зарязал, веднъж мислиш ли, чее нямало причина? Айде дайте мъжко мнение, такали е?
    Ky4ka sam no ne tvoq!

А бе познавая,той валще няма да мисли,чее бил с нея,най вероятно ,ще си мисли ,че тя сее променила и мисли само за секс и е станала курва.За да я е зарязал, веднъж мислиш ли, чее нямало причина? Айде дайте мъжко мнение, такали е?
    "Охладнял е към нея" - пише авторката.

Виж сега, не всеки мъж (само глупав недорасляк, ако трябва да сме точни) лепва така автоматично етикети, особено на момиче, с което е бил близък. Може да реши, че сексът с него й липсва, може да реши, че тя още не го е забравила - струва ми се далеч по-вероятно, от колкото да изпръхти "Пфу, к*рва." за девойка, с която е имал интимни отношения. Хората не са чак толкова повърхностни, колкото изглеждат...

Може даси права,но това няма да оправи нещата междо тях,секса нее средство за една враска която е приклyчила вече.И това щее само секс ,той ще си направи кефа и ще я използва ,дукат my пусне и пак ще я зарежи,кАТО ИГРАчКА.На авторката на темата ще и кажа данеправи тази грешка.Мога дай кажа много пречини,по добре да продължи да живее напред,колкото и да го иска.Освен ако е сигорна,че секса с него ще и стига и няма чувства към него ,тогава няма лошо дасе забавлява с него.Ako sega prespi s nego,6te stane "kyrva na povikvane", samo kogato na nego my se 4yka,toi 6te znae ,4e tq e gotova za sex i 6te q izpolzva, tova li iska?
    Ky4ka sam no ne tvoq!

Мега фен Аватара на amatorium
    Az vi kazah veche. Ako edin muj ohladnee kum edno momiche edva li shte spi s neq. Ne, ne govorim za nedoe*ani chobani a normalni momcheta. Ako iska da spi s nego nqma kakvo da si prikazvat ami tq trqbva da se pokaje pred nego v mnogo sexualna svetlina, za da mu svetne nagona pred ochite.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Az vi kazah veche. Ako edin muj ohladnee kum edno momiche edva li shte spi s neq. Ne, ne govorim za nedoe*ani chobani a normalni momcheta. Ako iska da spi s nego nqma kakvo da si prikazvat ami tq trqbva da se pokaje pred nego v mnogo sexualna svetlina, za da mu svetne nagona pred ochite.
    A ti trqbva dasi mnogo zle zada nesvali6 biv6o gadje.(avtorkata na temata.)
    Ky4ka sam no ne tvoq!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си