.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

;)

Не! Проблема е само и единствено в нас.
    Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.

Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Проблемът не е в турците, разберете го .

ДПС е шибания проблем.
    И аз така мисля като цяло.
    Погрешно е да се твърди, че всички турци
    са боклуци, крадци, мошенници
    и антибългарски настроени.
    Проблема е точно в ДПС!
    Няма ли го ДПС, едва ли ще имаме сериозен
    проблем с турците в България като цяло.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Проблемът не е в турците, разберете го .

ДПС е шибания проблем.
    И аз така мисля като цяло.
    Погрешно е да се твърди, че всички турци
    са боклуци, крадци, мошенници
    и антибългарски настроени.
    Проблема е точно в ДПС!
    Няма ли го ДПС, едва ли ще имаме сериозен
    проблем с турците в България като цяло.
    Ако ги няма и БСП, НДСВ, СДС, ОДС, ДСБ, Атака, Новото време, ВМРО и БНС, няма да имаме и с евреите и комунистите
    Една идея не може да бъде унищожена!

Във СДС, ДСБ, ВМРО, Атака, БНС и т. н. мнозинството от електората им са антикомунисти, но за съжаление ръководствата им са съставени пробладаващо от комунисти или поне бивши такива.
    Но не мисля, че самите партии не струват само защото ръководствата им не струват.
    Освен ръководство има и електорат, който е много важен.
    И най-важното-има кауза, идея, която стой над всички. Знам, само с каузата и идеята не става, но когато има добра кауза/идея/ все един ден ще се намерят хора, който да успеят да я реализират поне до определена степен.
    Освен това ти изброи всички партии и организации, без твоите любимци-воините на Тангра. От къде да бъда сигурен, че и при вас няма комунисти, та дори и някой прикрит евреин ?
    Знае ли се? Никой не ви е виждал да се изявите пред широката общественост за да знаем какви точно хора има във воините на Тангра.
    Освен това не е само Елтимир в тази организация нали? Преполагам има и заместник-председатели, координатори и какви ли още не. Но пък тях никой не ги е виждал и чувал и не знае какво представляват. Как тогава широкият кръг от хората да знаят какви са и що са. Може и да са много свестни и читави хора, но може и да не са, от къде мога да бъда сигурен?!

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Във СДС, ДСБ, ВМРО, Атака, БНС и т. н. мнозинството от електората им са антикомунисти, но за съжаление ръководствата им са съставени пробладаващо от комунисти или поне бивши такива.
    Но не мисля, че самите партии не струват само защото ръководствата им не струват.
    Освен ръководство има и електорат, който е много важен.
    И най-важното-има кауза, идея, която стой над всички. Знам, само с каузата и идеята не става, но когато има добра кауза/идея/ все един ден ще се намерят хора, който да успеят да я реализират поне до определена степен.
    Освен това ти изброи всички партии и организации, без твоите любимци-воините на Тангра. От къде да бъда сигурен, че и при вас няма комунисти, та дори и някой прикрит евреин ?
    Знае ли се? Никой не ви е виждал да се изявите пред широката общественост за да знаем какви точно хора има във воините на Тангра.
    Освен това не е само Елтимир в тази организация нали? Преполагам има и заместник-председатели, координатори и какви ли още не. Но пък тях никой не ги е виждал и чувал и не знае какво представляват. Как тогава широкият кръг от хората да знаят какви са и що са. Може и да са много свестни и читави хора, но може и да не са, от къде мога да бъда сигурен?!
    Воини на Тангра не е политическа организация и няма да стане. Няма председател, негов заместник, членове и никви подобни работи. Няма и да има. Изброих всички партии със шанс да влезат в парламента. Естествено, че електората им е от свестни хора, но щом ръководствата не стават...?!?
    Една идея не може да бъде унищожена!

Град
    Etropole
    drugite darjavi si imat mafiq, a pri nas mafiata si ima Bulgaria
    Auspuh ...!!!

Цитирай Първоначално написано от LOve Fif
    drugite darjavi si imat mafiq, a pri nas mafiata si ima Bulgaria
    За огромно съжаление е точно така ...
    В България наистина мафията и държаността са станали едно цяло.
    Вижте кои стоят зад гърба на Първанов, Станишев, Доган, Симо Кобурготски само... Георги Гергов, Васил Божков-Черепа, Младен Михалев -Маджо, мисля че е излишно да продължавам да изброявам ...

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от comics
    ест, че няма. 0нея г0ре изяждат нашите пари . Аз кат0 стана г0олям, ще стана наемен убиец и ще ги гътна сичките д0 1 безплатно МА аз сериозно г0в0ря!
    Може ли и аз да участвам?Мммммммммоля,моля ,моля,умолявам те ще бъда добра и ще ги избивам бърз и безшумно...
    Пиши ме и мене.Ставаме цял партизантски отряд.
    И аз искам да участвам Ще ги убивам баавно и мъчително...особено тия от ДПС !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си