- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- толкова години са минали дали има някакво влияние?!?!
Здравейте отновоами незнам дали има някаква подобна тема но да си призная не ми се търси
ами ето ми го проблема много забравям и не е защото съм расеяна ами незнам в единия момент ми казват нещо в следващия нямам никакъв спомен че са ми го казали
днес се сетих че може да е от това че преди бях болна от епилепсия (от една годишна възраст до 12 годишна пиех хапчета) не трябжаше да гледам телевизия,да пия кола,да ям шоколад а пък да не става дума да пия алкохол,кафе и да пуша цигари
много гадно ми беше ... но след като се оправвих 3-4 години след това почнах да пия алкохол по-малко от начало след това по-малко повечко (е никога не съм прекалявала,но за наздраве) и незнам мислите ли че след толкова много години това може да окаже влияние,дайте ми съвет ... найстина страшно много забравям ... няма да давам примери че ме е срам
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
е нии от къде да знаем консултираи се с доктор много по сигурно е
и аз много забравям ама несам била болна от нищо![]()
E, aз до преди 5,6 г направо имах бели петна.Не помнех, дали съм ударила шамар на едно лапе, за което ме обвиняваха, примерно...не съм била болна никога.И въпреки това бях пълна отли4ни4ка и сега пак съм(на 15 съм).Ще се оправиш.Сега не ми се е слу4вло.
Може би си разсеяна...