- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- как да го оправя
Това не е вирус, а програма за проверка на Windows за нелегален лиценз, в случая ти си жертва на такъв и получаваш предупредителни съобщения.
desen buton na my computer sled tova nai dolnoto prope... sled tova vliza6 v razdel Automatic Update i spira6 updateto vliza6 sled tova v kontroil panel vliza6 add/remove programs i ot tam maxa6 tiq gadosti!!!!!
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
а какво да разбирам под "гадости" и после да пусна ли пак ъпдейтването?Първоначално написано от tqnko
много ми помогна...мерсиПървоначално написано от chipi_kaoo
estestveno 4e ne to tova e stanalo ot update v smisal pod gadosti az nemojax da go opravq predi godini neznaex kak i si preinstalvax win-a zaradi tova... nego puskaiПървоначално написано от find_m3
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Най-лесния и най-ефикасният начин: Теглиш ТОВА, разархивираш го, Стартираш "installer.bat"
и следваш инструкцийте, Растартирваш компа и нямаш повече грижи!
Всичко свързано с компютри!
mi i az imam sa6tiq problem.svalih tazi programka i mi izlena nqkav 4eren prozorec s nekvi tam bukvi cifri..i pi6e press any key to continue i natisnah az i si4ko se skri i sq ni6to ne pokazvaaПървоначално написано от Ловеч
tva li e filosofiqta ?sega da go restartna nali?
Щом всичко си направила както е описано, го рестартираш и няма да ти показва "Звездата" вече!Първоначално написано от the sad girl
Няма защо. Няма начин да не се оправи, по този начин си правиш Windowsa легален!Първоначално написано от the sad girl