.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Hybrid View

Мъжка прическа-Fashion :)

Здравейте, косата ми е къса кестенява (не много къса смисъл как да ви обясня абе некаде 3-4 пръста е дълга ) Така значи аз съм на 16 години момче!!! От 1 година некаде имам една и съща прическа от двете страни късо и отгоре и отзад по дълго и ми е постоянно вдигната тип ТАРАЛЕЖ както ми викат приятелите Ем искам да си сменя прическата , моля предложете нещо яко модерно и гъзарско... Мерси предварително МомЧеТа И МОмИчЕта...

...

Ем да е , така си е ама все пак требва да е и модерно и да радва момиченцетата , моля освен описания хакайте и по една снимка нещо такова...

Tva e mnogo otnositelno... Po dobre gledai da ti pasva na liceto,shtoto sme se nagledali na izvynzemni
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Град
    VaRNa es7 8-)
    хах да Roiroi е прав... сложи си пик и ше можепо-лесно да ти кажем кво ще ти ходи пък за някой яки прически... ся се сещам за тея дето са с А-симетрични бретони ии отзаде като таралеж (както ти каза) а отгоре малко по-рошаФко
    поне мене тва ме кефии
    ае успех

ллл

Ем за да ме видите влезте в impulse.bg и в търсачката напишете francuzoicheto . За жалост все още немоа да пускам линк и нема как ви пусна тояния линк. Снимките са малко стари , естествено ся съм много по хубав и фиешън :P

....

Смисъл вижте ся , знам че снимките са си хубави просто аз не съм хубав.. Да изключим външния ми вид дайте съвет за прическата ми , за да съм по ГоТиЙн

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от FaShIoN`StYle O.o
    Смисъл вижте ся , знам че снимките са си хубави просто аз не съм хубав.. Да изключим външния ми вид дайте съвет за прическата ми , за да съм по ГоТиЙн
    неразбрах много много от това което си писал но ако си грозен си сложи шапка или по добре качулка(ама голяма еи такава) и не му мисли за прическа
    а ако пък си готииин направи се на мнооого малки бодлицки 1см за да ти се отркие цялото ти гоино лице,звучи правдоподобно нали?

...

Ем да. Смисъл ся ми е пораснала много коса и като си я прая на ( таралеж) ми става много голяма главата Смятам да си пусна съвсем небрежно един съвсем лек бритон от едната страна, от двете страна да си я вземе късо доста а отгоре и отзад по дълга , за да си я вдигам , а отстрани на късото парче ще си напрая линийка нещо такоз... Как ви звучи?

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град

Re: ...

Ем да. Смисъл ся ми е пораснала много коса и като си я прая на ( таралеж) ми става много голяма главата Смятам да си пусна съвсем небрежно един съвсем лек бритон от едната страна, от двете страна да си я вземе късо доста а отгоре и отзад по дълга , за да си я вдигам , а отстрани на късото парче ще си напрая линийка нещо такоз... Как ви звучи?
    незнам я кажи го да го чуя че тогава ще ти кажа

Град
    По света и у нас :)

Ем да е , така си е ама все пак требва да е и модерно и да радва момиченцетата , моля освен описания хакайте и по една снимка нещо такова...
    ако искаш да "радваш" момиченцата си направи раста
    тъп фешанино
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град

Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    тъп фешанино
    да да да да ла ла ла ла да да ДА ДА

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София

тъп фешанино
    i kvo ku e tupoto taka mu haresva taka 6e se prai i mene moje rastata da mi se struva tupo ama ne mi pre4i nekoi kat e taka basi ograni4enoto mislene

аууу ако се направиш така ще те обичам до живот!

http://89.215.175.32/p/03/40/62/3406263.jpg

тъп фешанино
    ... как ше си праи дредове ,за да радва момиченцата уе?!?!?
    Т'ва е свещена прическа свързана с религия,вяра и цялостно разбиране на живота ,как ше си праи дредове при положение ,че примерно даже не e чувал за Jah или за Emperor Haile Selassie-King of Kings разбирам да е запознат с културата на растафарияните(а предполагам ,че не е щом иска фешън преческа) и да си сплете косата ,ама така си е грях ...а по темата - мразя фешънските прически,дрешки и разни финтифлюшки(като с това си изказване не искам да убидя никой..This is just my opinion) и за т'ва не разбирам нищо относно тези неща

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Прическите са за жени !
    шшшШшшш нидей са обажда,че става течение!!!
    Just haters make me famous! εĭз

....

Ем ся вижте....!!!! Мога да обидя много хора но....
    Така ся бащами се занимава с добър бизнес: ресторанти и хотели и така...
    Обикаля чужбина по срещи ала бала и аз ходя с него защото ми е интересно на 16 години съм а искам да се занимавам с неговия бизнес зарад парата Като се замислите неможе на некаква среща негова да отида с раста ли раса ли там както се казва.... За мен този стил е много цигански ще кажеш че обикалям кофите за храна и пуша фасовете от земята!!!!! Докато ако си направя по такава прическа ала бала вдигната (фешън) изглежда много по на ниво!!!! Мога да обидя истината но е така.... Едно момиче например красиво ала бала като види на центара един раса ли раста ще се засмее ще си каже тоя като циганин , докато ако види некакво пичле ала бала ще му се усмихне Ем ко да се прави това си е истината !!!!

Цитирай Първоначално написано от Fesho
    тъп фешанино
    ахаххаахахухухаухухау хуахаухахухаухаухуа апхпагпапхпахпхпахп хахсххсаххсхахсхса хехехехахьах мъхъахъхахахахуухауха хауаухуахухухухау ахахахаххх
    ЛЕЛЕ ОЩЕ ЛИ ИМА ТАКИА ОЧАЯНИ
    ИМА ЛИ ПО КЛО6АРСКА ПРИ4ЕСКА ОТ РАСТАТА ЛЕЛЕЛ гадни скейтъри скриите се ве4е ве бе6е мудерно в 6ти клас да сме скейтъри и да си праим раста ве разберете 4е е срамно

А така....

....

Ем днес щях да ходя на фризиор , ама отидох да играя билиярд в клуб 9 и така...
    Ем незнам ква ще е некаква по фешън Смисъл отстрани късо от горе и от зад по дълго и може да сложа по някоя линиика нещо такоз

тъп фешанино
    ахаххаахахухухаухухау хуахаухахухаухаухуа апхпагпапхпахпхпахп хахсххсаххсхахсхса хехехехахьах мъхъахъхахахахуухауха хауаухуахухухухау ахахахаххх
    ЛЕЛЕ ОЩЕ ЛИ ИМА ТАКИА ОЧАЯНИ
    ИМА ЛИ ПО КЛО6АРСКА ПРИ4ЕСКА ОТ РАСТАТА ЛЕЛЕЛ гадни скейтъри скриите се ве4е ве бе6е мудерно в 6ти клас да сме скейтъри и да си праим раста ве разберете 4е е срамно

А така....
    мани брат скоро 6е ги по4нем теа скейтъри,метали рапъри и секфи там тро6ляци...ттфа е вредно 4ак ве деба първо е яко истъркано и 2ро явно още се пояявяват такиа 6от са грозни и мизерни и за тфа си мислят 4е така са по интересни ама са ми о6те по гнусни....даже и деца не тряя има такива(мале като се сета 4е преди 6-7 години и ас бях такъф) ама тогаа бе6е нормално...
    просто като глеам мом4ета и моми4ета на мойта възраст толку мизерни...ама явно тфа саим възможностите...най се дразна 4е са у4а в едно даскало на центъра и си мисля там си4ко ше е ок,ама там са най много :Д:Д: в градинката по цел ден седат глупаците место некъф спорт или да се грижат засебе си...и най ло6ото е 4е по такиа мизерници ходат много хубави моми4ета

АМА ИНА4Е ПО ТЕМАТА:КФО СТАНА ИЗБРА ЛИ СИ ПРИ4ЕСКА ВЕ!?!?!
    лелел яко сте отворени а?!?! ..тъпи фешаги толкова сте зле напрао немога да го израза с думи :@ аре първо не убиждай дредовете щот тва не е просто ''прическа на клошар'' както вие с тъпото си ограничено мислене го наричате тва е цяла култура бе селяци!Дано Джа те накаже за думите ти....пфф а и да ти кажа не сичко е въпрос на мода бе аз карам(а и сички др дет скейтват де) щот ми харесва емоцията и тръпката от тва ;@ дееба...другото което е скейта е спорт и то екстремен ако незнаеш?!Иии секи чоек има право да е различен и да го показва т'фа че вие сте факин' нароу-майндет бастардс не значи FUCKING нищо

Град
    Dark Forest
    аз си карам на дълга коса и не ми дреме за вас.
    Ама е супер тъпо секи 2ри с такава прическа, само копия и клонинги по улиците, измислете нещо свое и оригинално , малоумници.
    We die for metal

Град
    ne e vajno
    хубаво е да си оставите косата малко по дълга за да експериментирате.Хващате пресата на маикави и вакса или гел за коса на тафт и започвате... добре седи бретон на страни и малко дълга опашка,бакембардите остри и дълги и отгоре леко дигната,на някои отива и кичури ама само на места

Град
    shumen
    ei vij breton - v nikav sly4ai.. smisal takav mina my modata se6ta6 li sa iiii + tova parvoto mnenie na Fesho tova koeto opisva - naprai6 li sa tei ta otpisvam.... to polovinata naselenie sas takava kosa be - mn po4naha da se smeqt na takia... seriozno govora tei de... bez breton
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Идеи как се правят тия прически? Май отнемат бая време.. пф

Много сте ми смешни като започнете да се каpате.Аз не намирам cмисъл,защото осъзнавам,че никой няма да се промени заради другия-едни ще са фешъните,други ще са смъкнатите,трети ще са още по-различни,но аз смятам,че нямаме право да обиждаме и осъждаме идеалите,вижданията,гледна та точка,начина на обличане,музиката и т.н. които е избрал.
    По темата-отиди в някой по известен фризьорски салон и кажи на фризьорката да ти каже какво би ти отивало.Измисли си сам някаква прическа,ако искаш се боядисай,не знам,просто давам идеи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си