- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- PQNA ZA KOSA
kak e pravilno da se izpolzva pqnata? na suha ili vlajna kosa?
Аз я използвам на влажна коса.При мен има ефект.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Аз си я слагам и на мокра,и на суха.Зависи какъв ефект искам,но при мен определено има ефект.![]()
Az si slagam pqna na vlajna kosa,no pi6e 4e moje da se slaga i na suha kosa.![]()
Аз поринцип рядко слагам пяна,но си слагам на суха коса.
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
moje d ase slaga na syxa i na mokra .. no na mokra fiksaciqta e poo silna![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
става и по двата начина![]()
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Зависи какъв ефект искаш да постигнеш. Ако я сложиш на мокра коса става по-чуплива,а ако е на суха (аз така не го харесвам)
става с мокър ефект и леко начупена![]()
Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!
dam zavisi ot jelaniq efekt az go postigam samo na vlajna kosa na suxa stava samo po tvarda![]()
Ползвам го на влажна коса. На суха, някак си не ми харесва.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ами и на суха, и на мокра коса.Но като е мокра я увързвам с ластици съвсем небрежно и като преспя така на сутринта става много яка:освен обем, има и много готини къдрици(при положение, че моята коса е права и трудно се оформят къдрици).
Еми аз си слагам, когато е влажна тъй като съм с чуплива коса и ако не си сложа ще се разхвърчи на всякъде и ще заприлича на нищо.После и като суха пак си слагам за да си оформя къдриците .. Абе когат искаш си слагай![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
az ako vuob6e slagam pqna to e na suha za6oto kato sloja na vlajna(pone pri men)sled tfa stava nqkfa ujasno zamotana i ro6ava,se edno sum bruknala v kontakta.pove4e ne q povtarqm taq gre6ka-na mokra kosa zatfa vinagi na suha i stava super.![]()
blagodarq vi za savetite![]()
Аз лично винаги я слагам на суха![]()
+ 1Първоначално написано от devil_feel_f
само дето при мен колкото и лак пяна и лак да слагам после косата ми се изправя, просто не може да е къдрава и това е![]()
това си зависи от пяната.. ама според мен на влажна коса става най-добре.. нито прекалено мокра нито суха.. Като се искъпеш си подсуши косата с хавлия и нанеси пяната след което мачкай и суши![]()
Love Ickooo
По абсолютно същия начин действам и аз!Първоначално написано от devil_feel_f
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]