- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се притеснявам ли...
Ее хора зачудих се нещо...днес правих секс 2 пъти с презерватив. След като свърших не се измих отдолу и се облякохме, но след 30 мин решихме да повторим и аз си сложих внимателно нов презерватив и си мисля дали може да е стане фала от вече засъхналото там баш в основата на пениса което незнам с лубрикант ли беше или имаше сперма ама беше такова влажно (май - лубрикант, че се поомазахме добре първия път) и май си вкарвам паранои. просто винаги съм се мил или ходил по малка преди да има втори път...днес обаче така се поучи. та утре трябва да и дойдеслед това не бива да се притеснявам повече за този случай нали
![]()
![]()
маа фака
Търсиш проблем там кдето го няма ,по добре почервпи за хубава случка![]()
дае баси наистина май търся проблемитва трябва да е щото цикъла на приятелката ми е нередовен и всеки път откачам преди да трябва да и дойде...уууусааа
![]()
маа фака
щом правите секс с презерватив-не се притеснявай толкова многооо![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Първоначално написано от bader
tuk sam za !!!![]()
![]()
![]()
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Вкарваш се в параноинесе притесняваи несе забременява толкова лесно
![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Chestito. Nqma da stavash bira. Cherpi sega po edna bira shtom nqma da davash pari za pampersi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от _|_LolipOp_|_
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
притеснявай си се на воля то си е твое право и аз си се притеснявам и то четворно щото правя секс без презарватив винаги .. !!!! а този месец само съм правил секс с 4 различни момичета и ся ми е спек ..... е на едната и дойде ся остана и другите 3 да протекат![]()
Пфф Наско тъкмо се канех да те нахраня малко и после видях че си тиПървоначално написано от naze
![]()
Първоначално написано от amatorium
Май доста си мислил за бирички докат си го писал тоя пост - Няма да ставаш бира.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)