.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

назнам какво да правя ;(

значи тук години и имена не са важни.Така: харесвам едно момиче,може би направо го обичам от 3 години.Но сега се оказа,че има голяма възможност да се преместя в друго даскало и имам вече големи шансове с това момиче,но като си помисля че ще се отделеча от нея ми става гадно и така ще изгубя всичките си шансове.Искам да ви попитам имате ли някаква представа какво мога да направя

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ами давай сега докато си там я спечели... Пък и ти си решаваш в кое даскало да отидеш все пак!

Животът е адът описан в Библията!

Мислиш ли че щом 3 години не си успял да я спечелиш това ще стане точно сега? Ти трябва да си решиш как да постъпиш. Помисли си добре. Ново училище, нови хора, нови запознанства, ново начало...
    Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...

Град
    у вас ;]
    щом мислиш че имаш шансове, просто това, че си в друго даскало не пречи... ако те харесва поне малко, би излязла с теб на кафе и след няколко излизания и кажи за чувствата си няма смисъл да криеш повече от нея, 3 години са повече от достатъчно, все пак един живот живеем, не си губи времето, кажи и, ако се получи нещо между вас ще е хубаво, ако не.. значи просто не е тя момичето за теб.. действайййййй ! Успех
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Вие да не би да се виждате само в даскало ? Това не е проблем.

Град
    somewhere over the rainbow
    В новото даскало ще си намериш нова.

ее що пък да си търси нова..3г. се е занимавал с нея точно ся ли да остави..Действай и не чакай..ти като отидеш в др-о даскало няма да се отдалечиш кой знае колко от нея..ще се виждате след даскало,преди него и тн .. айде успех и дано се получи

аз за друго си мисля. защо цели 3 години се занимаваш само с това момиче. признаи й чувствата си, ако тя откликне супер, ако ли пък не продължаваш напред ще има още много други момичета....
    Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...

3 години....казва ми Здрасти..понякога ме пита как съм...мисля че е влюбена в мен

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    I az 6te te popitam vie samo v daskaloto li se vijdate?Moje da izlizate i da se vijdate daskaloto si e daskalo.

Мега фен Аватара на koalka
    Ти говорил ли си с нея, дори познавате ли се?Знае ли за твоите чувства или го криеш вече 3 години ?Говори с нея, покани я да излезете и признай чувствата си, просто действай, направи нещо.

Мислиш ли че щом 3 години не си успял да я спечелиш това ще стане точно сега? Ти трябва да си решиш как да постъпиш. Помисли си добре. Ново училище, нови хора, нови запознанства, ново начало...
    А иначе може да си блъскаш главата в стената на спокойствие - така няма да мислиш за нея..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не мога да разбера къв е проблема... Ако е даскалото ... това не е никакъв проблем. Вие /ако стане нещо / можете да се виждате и извън него..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

subrah se s neq.10x za otgovorite

Цитирай Първоначално написано от battistrada
    Съгласна с това мнение на 100% три години са минали и нищо не е станало едва ли сега ще стане...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Shumen
    Moje v novoto daskalo da si namerish nova.Ili sega specheli tova momiche i posle i tq shte se premesti v tvoeto daskalo ........
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Щом имаш шансове, възползвай се. Пък кой е казал, че гаджето ти непременно трябва да е от твоето училище? Така че и да се преместиш, не е проблем

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от battistrada
    Съгласна с това мнение на 100% три години са минали и нищо не е станало едва ли сега ще стане...

ve4e nqma zn .subrah se s neq .10x za otgovorite :P :P :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си