.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

бързо стягане на корема

pls kajete nqkakav nachin da si stegna korema ;( do lqtoto koremni presi opitvam ot 2 meseca i rezoltata e nikakav ;( samo pod mazninite se stqga a otgore e samo maznini ;( neznam kakvo da pravq molqvi pomognete mi ;(

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ami namali sladkoto vafli4kite xhaxha i spri maznite n6 i pak si prai koremni i az iskam sq za lqtoto no sutrin mn se izkushavam i qm po nqkoq vafla na daskalo sashto iiiii ooooooooooo [-o< trqbva da imash trpenie pak to i az nqmam abe slojno axax :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    кардио и хранителен режим

hottie
    Guest
    хранителен режим и спорт, не само за корема. Трябва всичко да се балансира.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az pak ne moga da pravq koremni zashtoto kato pravq eidn den i na sledvashtiq garba mi me boli 6tot gi praq na zemqta :{
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    за изчистване на мазнините се правят коремните преси сутрин на гладно... и след това естествено не значи че тряа се натъпчеш колкото можеш и с квото можеш
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    az pak ne moga da pravq koremni zashtoto kato pravq eidn den i na sledvashtiq garba mi me boli 6tot gi praq na zemqta :{
    eee az p1k na divana
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Това не се получава от повърхността, на която си легнала, а от начина ти на изпълнение.
    Аторката, пробвай да въртиш обрач, много е ефикасно. Ако имаш възможност, можеш да ходиш на фитнес, там има специални уреди за стомаха. Ако има и добър инструктор, може да ти направи програма.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    за стомаха точно уреди няма

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Аторката, пробвай да въртиш обрач, много е ефикасно.
    Подкрепям обръча.30мин всеки ден.До лятото ще се получи,че и талия ще направиш.Друг е въпроса че трябва и мазнините да изчистиш
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Пловдив
    Аз ти препоръчвам да продължаваш с коремните преди (но трябва да ги правиш правилно иначе ефект няма да има) и да излизаш да тичаш по-често, защото от бягането също се стяга корема.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Кххххххъъъъъъъъ.. Коремните мускули са най-трудни за манипулация - такова нещо като бързо стягане не съществува.
    The Spark

Спорт му е майката,обаче не само за корема за да може всичко да се балансира, иначе няма много смисъл

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Това не се получава от повърхността, на която си легнала, а от начина ти на изпълнение.
    Аторката, пробвай да въртиш обрач, много е ефикасно. Ако имаш възможност, можеш да ходиш на фитнес, там има специални уреди за стомаха. Ако има и добър инструктор, може да ти направи програма.
    Не е вярно съвсем,и от повърхността си зависи,на мен от килима ми се пристъргва кожата на гърба,затова си слагам едно одеяло под мен. Авторката да наблегне на храните с фибри,те подпомагат разграждането на мазнините,но нека се занимава и със спорт.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

emi az imam sa6tiq problem kato tvoq no ot 3 sednici pravq koremni presi ne qm hlqb i ne piq bezalkoholno hapvam sladko za6toto nemoga bez nego.Az pu6a tova mi pomaga da ne se se6tam za qdene No koremnite presi opredeleno mi pomagat.Trqbva postoqnstvo

a kakvo e kardio ?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от dead_kennedys
    Спорт му е майката,обаче не само за корема за да може всичко да се балансира, иначе няма много смисъл
    Ти добре ли си?
    Точно там най-бързо се сваля..
    What you give is what you get!

хранителен режим

и коремни преси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си