- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бързо стягане на корема
pls kajete nqkakav nachin da si stegna korema ;( do lqtoto koremni presi opitvam ot 2 meseca i rezoltata e nikakav ;( samo pod mazninite se stqga a otgore e samo maznini ;( neznam kakvo da pravq molqvi pomognete mi ;(
ami namali sladkoto vafli4kitexhaxha i spri maznite n6 i pak si prai koremni i az iskam sq za lqtoto no sutrin mn se izkushavam i qm po nqkoq vafla na daskalo sashto iiiii ooooooooooo [-o< trqbva da imash trpenie pak to i az nqmam abe slojno axax
:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хранителен режим и спорт, не само за корема. Трябва всичко да се балансира.
az pak ne moga da pravq koremni zashtoto kato pravq eidn den i na sledvashtiq garba mi me boli 6tot gi praq na zemqta :{
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
за изчистване на мазнините се правят коремните преси сутрин на гладно... и след това естествено не значи че тряа се натъпчеш колкото можеш и с квото можеш![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
eee az p1k na divanaПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Това не се получава от повърхността, на която си легнала, а от начина ти на изпълнение.Първоначално написано от kuklichka_bg
Аторката, пробвай да въртиш обрач, много е ефикасно. Ако имаш възможност, можеш да ходиш на фитнес, там има специални уреди за стомаха. Ако има и добър инструктор, може да ти направи програма.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз ти препоръчвам да продължаваш с коремните преди (но трябва да ги правиш правилно иначе ефект няма да има) и да излизаш да тичаш по-често, защото от бягането също се стяга корема.
Кххххххъъъъъъъъ.. Коремните мускули са най-трудни за манипулация - такова нещо като бързо стягане не съществува.
The Spark
Спорт му е майката,обаче не само за корема за да може всичко да се балансира, иначе няма много смисъл
Не е вярно съвсем,и от повърхността си зависи,на мен от килима ми се пристъргва кожата на гърба,затова си слагам едно одеяло под мен. Авторката да наблегне на храните с фибри,те подпомагат разграждането на мазнините,но нека се занимава и със спорт.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
emi az imam sa6tiq problem kato tvoq no ot 3 sednici pravq koremni presi ne qm hlqb i ne piq bezalkoholnohapvam sladko za6toto nemoga bez nego.Az pu6a tova mi pomaga da ne se se6tam za qdene
No koremnite presi opredeleno mi pomagat.Trqbva postoqnstvo
a kakvo e kardio ?
Ти добре ли си?Първоначално написано от dead_kennedys
Точно там най-бързо се сваля..
What you give is what you get!