.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

как се разбира бременност?

Имам въпрос... Как така някои жени разбират че са бременни чак в втория..трития месец или пък и още по късно?Уж да се следи цикала и ако не й дойде на момичето вече да се замисля дали и има нещо ама ако е така защо някои разбират след втория месец?Преди малко четох че симптомите се проявявали след третия..Някои ако знае да ми отговори как така се получава ?

ъъъъъ....тестове за бременност???

vseki mesec li da se pravqt testove ??

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от monkey_
    Не, прави се безопасен секс! Презервативите са по евтини от ескапел, от тест за бременност и най- вече от аборт!

п.с. прави се тест, когато не ти е дошло и си правила секс без предпазни средства (ако все пак искаш да спиш спокойно)

Re: как се разбира бременност?

Имам въпрос... Как така някои жени разбират че са бременни чак в втория..трития месец или пък и още по късно?Уж да се следи цикала и ако не й дойде на момичето вече да се замисля дали и има нещо ама ако е така защо някои разбират след втория месец?Преди малко четох че симптомите се проявявали след третия..Някои ако знае да ми отговори как така се получава ?
    Ми понякога,се получава цветна бременост,с нормален цикaл,без симтоми,появяват се по късно и за това някои жени разбират по късно,за бременност.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    +1

Цитирай Първоначално написано от ville baby

kogato oseti6 4e ne6to te ritne ot vatre
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Не, прави се безопасен секс! Презервативите са по евтини от ескапел, от тест за бременност и най- вече от аборт!

п.с. прави се тест, когато не ти е дошло и си правила секс без предпазни средства (ако все пак искаш да спиш спокойно)
    Точно така!! Правилно ти го е казало момичето. Получава се така, че някои жени разбират по-късно за съществуваща бременност, защото седмиците се броят от първия ден на последния месечен цикъл така се определя и термина.. Например ако си в 7 гест. седмица значи са минали 5 седмици от зачеването, но се счита, че си в 7 седмица..Просто за нужни 2 седмици, за да се оплоди яйцеклетката и ще разбереш следващия път като ти закъснее...офф много объркано го обясних дано си ме разбрала..
    JUST LOOK!!..

parvite 2 meseca mi doide..no tretiq ne...dali moje da e ot vremeto..ili..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си