- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вие момичета как мислите а?
+1Първоначално написано от kifla
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Кво значи как мислим ние?
Ние ли ще ходим с него бе?!... охх божее...![]()
ъм момчето да не е комиксен герой...Мил,внимателен..Тези качества като характеристика на дадено момче да ги търсиш под дърво и камък няма да ги намериш...Или са 1 на 1000 от случаите :PПървоначално написано от a3c1M
dokuto neopoznaesh edin chovek nishto nemojesh da znaesh sus sigurnost...i da si4ki govorqt mojebi shoto e stanalo neshto,no ima i hora na koito sa im golemi ustite i sled kato "nqmat sobstven" jivot se mesqt v na drugite i si prikazvat kvoto im doide...mnogo otnositel e tozi vupos!
Сигурна ли си???Аз наистина ли съм от рядките екземпляри.Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Знаеш ли защо такива момчета трябва да търсиш под дърво и камък и пак неможеш да намериш?Защото при доста голяма част това в днешното време не е на мода,защото доста голям процент от момичетата си падат по лоши момчета.Но много рядко има такива лоши момчета,на който след определено време да им пука за момичето.Има някакъв процент момчета,които са мили и внимателни без да им пука от нищо.Има и още един вид момчета.Момчетата като мен,които са мили и внимателни с всички и уважават момичетата и гледат да не ги наранят дори за най дребното нещо като дори понякога си спестяват по острите бъзици,но са на кръстопът дали да останат в това положение.Е, и аз съм точно от тези.Но като гледам света около мен вече се чудя,имали смисъл да уважаам момичетата,да гледам по никакъв начин да не ги обидя или нараня.Да поставям хората и най вече момичетата на по-високо от мен,все едно не сме равни,и какво в най-добрият начит"Харесвам те като приятел" и след време дори не се сещат как си се държал с тях.Докато търчат по лошите момчета,които им разбиват сърцата,гаврят се с тях и понякога се държат с тях като парцали.Но все пак поддържат тръпката,нали.Каква несправедливост само.Ето затова мислиш по този начин:
"Тези качества като характеристика на дадено момче да ги търсиш под дърво и камък няма да ги намериш..."
Браво пич!Всичко е вярно,стискам ти ръката!Аз мога да се определя към лошите момчета,които са мили и внимателни(понякога обаче и когато сметна,че момичето заслужава).Влюбих се,държанието ми не беше оценено,една вечер попитах моето момиче:"Виждаш ли промяната в мен?".Тя ми каза"Да,станал си по-забавен и по-отпуснат,не си тъжен и сериозен както преди",при което мой човек нещо в сърцето ми се прекърши,защото аз си мислех,че е щастлива когато съм мил с нея и правя всичко за нея,тя обаче не го е оценила,искала е тръпка и когато я получи започна да й харесва.Да обаче аз не търся момиче в което да се влюбя(без да искам),а тя да търси тръпката в мен и когато сметне ,че й трябвам да е мила,през останалото време студена като камък и да се забавлява с приятелите си.Първоначално написано от Niakoitam
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Простичко е да градиш репутация стъпвайки върху другите,да показваш не какво си направил а какво не правят другите - ето точно това правят другите с теб, ТИ БЪДИ РАЗЛИЧЕН!
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Да имах предвид дали предишната репотация пречи толкова много. Мерси за коментарите![]()
Niakoitam ще се сетиш...
Не живей в миналото, а гледай настоящето. Предишната репутация на Бил Гейтс е била да поправя компютри в гараж 4 на 3. А я сега виж. Няма за какво да се притесняваш. Само че нещата които описа в първия си пост не са типично мъжки черти и водят към задъдена улица наречена приятелство. Трябва грубост, мъжкарство, спонтанност, загадъчност. Да накараш момичето да гадае по тебе, да си непредвидим и тя винаги да се чуди какво ще стане оттук нататък. Така се предизвиква силен интерес и се създава тръпка. Ако за нея си като прочетена книга ще чуеш следното : "Мии сладък си, но те обичкам като приятел"Да имах предвид дали предишната репотация пречи толкова много. Мерси за коментарите![]()
![]()
Mnogo bih se kefila dori da be6e pak smotan bez da te obijdam da si mi priatel.Istnskite priateli sa hora,koito ne sa perfectni na vun6en vid.Kazvali sa mi go i se ubedih ve4e.I su6to taka poznavam mnogo krasivi momi4eta i mom4eta i kato gi vidite,i si kazvate "lelel kolko sa perfectni"...no kato gi 4uete kak govorqt smisul zapo4vat da govorqt prostotii i se razbira,4e sa mogo "umni" i e ujasna kartinkata.
Krasotata e nai-opasnoto i nai-poleznoto ne6to.Tova,4e edin 4ovek e krasiv,ne zna4i 4e jivota mu 6te e cvetq i rozi...
![]()
![]()
Ако човекът наистина е такъв,какъвто го описваш-ша си го зема за приятелче.Ама за гадже не знам...Абе те слухове много се носят за всичко,има ли значение какво говорят хората?Важното е дали той наистина е такъв,когато го опозная![]()
Just haters make me famous! εĭз
Чел съм доста твой постове и определено с доста голяма част от тях...не съм съгласен.Първоначално написано от Alabalaportokala
Това,което написах поне аз си мисля че в доста от случайте е вярно.Както гледам не само аз си мисля така.Може би е малко емоционално,защото за разлика от други постове,които пиша тук от това ме боли.Но съм на кръстопът.Бях от третият вид,който написах,сега съм от вторият и силно се надявам да не стана от първият.Просто не ми е в кръвта да съм лошо момче.Какво да се прави ще си нося негативите от това.Немога да кажа че няма да стана,защото никога не казвай никога.Да може би за приятелки трябва добро отношение,но за гадже,явно за да те приемат като такъв трябва да покажеш колко си лош за да поддържаш тръпката.Може би пиша малко емоционално.Имам една изключително добра приятелка.Но имаше едно момиче преди две години,което обичах.Отначалото не ми мукаше много за нея и се връзваше.Показвахме си кой от кой е "по-мощен".След като почнах да и казвам и показвам че имам чувства към нея тя се правеше че нищо не разбира.Накрая все пак успях да я накарам ЕДИН ПЪТ да говориме сериозно.И какво?Обичала ме и ме харесвала като приятел и много държала на мен.Като и казах че май само се измъква по този начин беше готова едвали не да ме набие.И какво мина време започна да се сеща все по рядко за мен.Писах и SMS-и,писма нищо.Постепенно ме забрави и вече не сме се виждали от сумата и време и не знам даже дали си спомня че имаше там един тъпак дето я обичаше,а освен това и страшно много държеше на приятелството и,въпреки че чуваше за нея всякакви слухове.Затова съм и малко обиден и огорчен,защото мразя лъжата,а тя ми каза че държи на мен.Иска ми се сега да беше пред мен и да и кажа всичко,което написах тук и мнго други неща без да и спестявам нищо...ама няма.Даже не мога да я видя.Това сега си е в мен натрупва се все повече и повече и не може да ми олекне.Или ще я видя някога и всичко ще излезне като взрив срещу нея или просто ще се озлобя и ще стана от типа лоши момчета.Да не говориме ако ме прецакат още веднъж,два пъти така.Така че това си е чусто емоционално и боли.
Ей пича,я се стягай!Аз съм страдал така като теб,а когато ми кажат "Обичам те като приятел и много държа на теб",тогава се чувствам като боклук,като тъпа пичка.На един мъж да му каже момиче това,означава,че ти в нейните очи не си секси,не си готин,нямаш пишка едва ли не...Не те ли боли от това?Едно момиче да ти каже,че си му приятел означава,че когато те види ще си говорите празни приказки и че никога не се е подмокряла от теб...Не те ли обижда това,не ти ли мачка самочувствието и да искаш да поправиш тая грешка?Първоначално написано от Niakoitam
Ти какво търсиш в момичета?Приятелство или любов?
Да бъдеш свестен с красиво момиче винаги е грешка!Бъди такъв какъвто трябва,най-важното бъди такъв какъвто ти харесва!
Приятелство между момче и момиче няма!Винаги единия има нещо наум и за мен да бъда приятел с момиче е обидно и смешно!Има момичета с които си говоря,но всичките бих ги чукал,а тези с който съм близък или се сближдавам,ако се съглася да ми викат приятел,то е само в началото докато успея да ги вкарам в леглото.
За пореден път благодаря на моето момиче,че ми показа,че и любов няма,ами дори и в чувствата си трябва да си прикрит и лъжец и цял живот си сам,а дали да ти е гот зависи само от теб.Довериш ли се...Край,страдаш дори само от спомена!
Дръж се мъжки пич,живей си живота и нека смотаняците бъдат приятели с момичета,а ние сме тези за които хленчат и пълнят кърпичките си с цифки![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първо мене не ме интересува какво говорят за момчето претпочитам аз да разбера какъв е и вече да мога да си изградя мнение за него,тоест нямам нищо против тези момчета.Даже ходя с момче което няма толкова хубава слава но с течението на времето разбрах че не е такъв![]()
Niakoitam колко сърцераздирателно. За малко да се разплача.... Но да ти кажа едно - след като не ти е в кръвта да си лошо момче не бъди, а и да си лошо момче не означава да си озлобен срещу кучките. Моето мнение е следното : не е небходимо да си така нареченото типично лошо момче за да си Казанова. Има си други техники и финтове които явно ти не си усвоил. С опита при момичетата ще ме разбереш. Това е един от методите който ги подлудява и ги кара да те харесват, но нали сещаш че все пак има момичета които не харесват такива.Това че не си съгласен с мненията си въобще не ме топли. Аз не ги пиша за да чакам одобрението на хората. И поне като казваш че не си съгласен, казвай защо не си съгласен. Айде живо, здраво
Ся с туй моито описание само да не си помислите че сам мека китка![]()
Хей,аз съм заета.Не мога да търся в момчетата нещо друго освен приятелство.Възможно е някоя необвързана мила госпожица да го вземе,ама аз само в едно момче гледам.Другите са ми просто дружки.Първоначално написано от vamp
![]()
Би ми харесал, ако ми допадне характера му, външността му и т.н...
Не ме интересува какво е ставало, което въобще не е притеснително в случая, важно е, че сега е такъв.
Във връзка с това най-горното,което съм подчертал,искам да попитам това ирония ли беше или само на мен така ми се стори.Ако обичаш не ми се прави на някакъв безчусвен пич,който не му пука от нищо и е голямото лошо момче,а се върни няколко месеца назад и го карай малко по така.Първоначално написано от Alabalaportokala
Тази тема не съм я писал аз случайно:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...360&highlight=
И ти си едно от мнгото наранени момчета,което е решило да се изявява като големият сваляч и разбирач на материала.Относно тази част от мненията ти,която не ми допада не мисля че трябва точно в тази тема трябва да анализирам мненията ти.Най-малкото,защото са много и на хората ще им стане скучно.А и тази тема все пак не се казва"Коментарите на Niakoitam относно мненията на Alabalaportokala във форума."А за тънкостите и финтовете няма какво да ми обясняваш.Гарантирам ти че ако нещата в живота ми се развиваха точно както ми се иска и нямаше сумата и пречки щях да съм цар.Не,не се хваля просто на теория знам как стоят нещата,но на практика немога да ги осъществя,защто това е реалността ми,просто няма подходящите условия.Да знаеш,сигурен съм 90% че ако всичко се развиваше на практика при мен като на теория щях да спечеля това момиче,за което писах.Но в реалността понякога нещата не стават както ти се иска.
Да знаеш с тези два поста ми се поиздигна в очите.Мисля че ме разбра добре за какво говоря.И мъжки си призна че и ти си страдал като мен без да ми се криеш като Alabalaportokala.Бил съм и по зле.Вече посвикнах с мисълта.Мога да ти кажа,да и аз като ми го изръси "Обичам те и те харесвам като приятел",наистина се почувствах като пълен боклук и дълго след това не го приемах(може и това да е една от причините тя да се е отдръпнала).Относно самочуствието ми е мачкано много пъти,а заради нея съм си го мачкал почти всекидневно в продължени на една година(тогава когато се виждахме всеки ден),но като се замисля сега май и от приятелството има някаква полза.Стига да искаш от едно момиче може да разбереш много за момичетата.Ако искаш дори може да разбереш как да ги манишулираш.Истината е такава.Момчетата свалят,а момичетата харесват.Ако не направиш така че да те харесат и на главата си на се качиш пак няма да се получи.А момичета много, вкусове различни.За съжаление доста голяма част от тях харесват лошите момчета.И като последно ще ти отговоря на въпроса какво търся в едно момиче-приятелство или любов?Може да съм малко нахален,но това,което търся е приятелство в любовта,но още ме съм го открил.Може би съм голям идеалист.Сълявам,не ми е за едното чукане на някоя,с която и две думи да не мога да си кажа после и връзката да се гради само на едното ебане.Искам любов,но в същото време и приятелство.Първоначално написано от vamp
Ми аз си падам по такива...![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....