- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- редно или не, разговор с нея за секс
Първоначално написано от the_hottie
Мисля, че това е много добър съвет.![]()
много ясно, че ти е рано...
или ти май бързаш да преминеш от страната на малолетните курви
и примерно дъщеря ми на 16 год. да земе да ми го обяснява тва нещо - любов, чувства, простотии, тъпотии, иска да прави секс с гаджето си заради купищата причини, той просто е мъжа на живота и, грабнал и е сърцето (Първоначално написано от the_hottie
![]()
), направо ше я изфърла.
подяволите кво им разбира главата на 12,13,14,15,16,17 год. от любов?
я фанете слезнете малко на земята! тва са детските прищявки на подрастващите на тая възраст дето за тях е модерно да си имат гадженце и да се шибат с него щото гледат, че връстниците им правят същото и те никога не трябва да останат по назад разбирасе....
omg...![]()
![]()
на 15 години и ми се чувствала готова да прави секс и на 17 вече е родила![]()
![]()
![]()
кво става от нея ?
става поредната пумия дето не е завършила училище, няма никаква диплома и ше гледа дете още когато тя самата е дете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ей за това ще станеш много лош баща! Значи едно дете трябва да се разбира и да се изслушва. Когато му дадеш повече свобода ще се чувства по отговорна. Според мен когато един родител забранява , нищо не постига , а само узлобява детето си . Колкото повече говориш с детето си и като му казваш -така и така според мен е правилно еди си кво , но все пак твой си е избора БЪДИ ВНИМАТЕЛНА! Така ме възпитава майка ми ,макар и да съм момче аз знам ,че тя ме е научила на това как трябва да се държа ! Всичко е в възпитанието. Опичайте си ъкълаи примерно дъщеря ми на 16 год. да земе да ми го обяснява тва нещо - любов, чувства, простотии, тъпотии, иска да прави секс с гаджето си заради купищата причини, той просто е мъжа на живота и, грабнал и е сърцето (![]()
), направо ше я изфърла.
подяволите кво им разбира главата на 12,13,14,15,16,17 год. от любов?
я фанете слезнете малко на земята! тва са детските прищявки на подрастващите на тая възраст дето за тях е модерно да си имат гадженце и да се шибат с него щото гледат, че връстниците им правят същото и те никога не трябва да останат по назад разбирасе....
omg...![]()
![]()
на 15 години и ми се чувствала готова да прави секс и на 17 вече е родила![]()
![]()
![]()
кво става от нея ?
става поредната пумия дето не е завършила училище, няма никаква диплома и ше гледа дете още когато тя самата е дете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Всичко бих и раздешил, но не и да се ебе на 15 год!
Ще я изслушам и ще му обясне много работи...
В предишния ми пост реагирах малко остро, сорка
Всеки ден като гледам кви теми на 14 годишни бебешори се пускат ми става зле.
Неможе да ми кажеш, че може да ме убеди, че е готово за секс и му се прави на тези години.
Да, но може само да го осъзнае и то благодарение на теб. Това да му забраниш си е фатална грешка..ето гледай кво пишат в постовете си "майка ми ми каза да не го правя - ама кой е слуша"Първоначално написано от alex_devv
![]()
. Просто не става с забрани .
Знам, че не става!
То си има една приказка - забранения плод е най-сладък!
Едва ли бих го направил със забрана, всичко ще стане по мирен начин и благодарение на наливане на акъл в главата чрез обяснения и примери
Просто като ги гледам колко са пропаднали тези деца ми се гади...
Всеки път някое такова лапе на по 16,17 год. идва да ми се предлага по дискотеките и баровете...
И що така?
Щото вече му е време за полов живот и се чуди кой батко да забърше![]()
И какво..ти да не се правиш на съвестен и да отказвашПървоначално написано от alex_devv
![]()
. Някоя мацка да ти дойде 16-17 годишна дето мяза на 25 гледай кфо става
.
+1Първоначално написано от _|_LolipOp_|_
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
koftito e 4e za maikite ni nii vinagi shte budem malki
dva puti poslushah maikasi i sega sajelqvam
ve4e ne q slusham i sum mnogo po dobre
vupreki 4e sa ni maiki i se opitvat da ni dadut dobri savete ponqkoga sus tqh ni vredqt pove4e ot kolkoto ni pomogata
moq savet e slushai sebesi slushai sarceto si kakto se kazva
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата